Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kanal takip süper olmuş elinize sağlık hocam :)

Teşekkürler tahir hocam sağolasın :)

Abi peki adsense reklam yayınlamadığı kanallarımıza ne gibi düzeltmeler yapalım önerin var mı kanala tekrar girip reklam ortası mı girelim mesela

Bu konu hakkında 2 gündür bir araştırma yapıyorum. Çok büyük oranda başarıya ulaşılıyor. Bugün yarın bu durum için videoyapda bir güncelleme cıkaracağım.

Merhaba Arkadaşlar,

Bugünde 2 büyük güncelleme geldi.

1) Firefox Eklentisini güncelledim. Eklentinizi kaldırıp yeni eklentiyi kurun arkadaşlar. Eğer yeni eklenti sorun çıkarıyorsa www.videoyap.com/videoyap61.xpi ile eski eklentiyi geri kurabilirsiniz.

2) Bildiğiniz üzere türkiye adsenseye eklenen kanallarda reklam sorunu baş gösteriyor. Yani kanal adsenseye ekleniyor, kanal kapanmıyor ama reklamlar çıkmıyor. İşte bu sorun için bir güncelleme çıkardım(eğer kanalınız veya adsenseniz kapanıyorsa bu kategorideki türkiye adsense konu başlığımı okuyunuz).

28.04.2017 - Video Başlıklarının Karmaşık Yapma Sistemi Eklenmiştir

+ Videolarınızın başlıklarını karmaşık hale getirebilirsiniz. Dilediğiniz zaman tekrardan bir altındaki seçim ünlem geç 2 özelliğiyle videoların başlıklarının tekrardan orjinal haline döndürebilirsiniz. Kullanım Önerimiz: Kanalınızı adsenseye bağlmadan önce yapmanızdır. Bağlama işleminden ve reklamlarını açıktıktan sonra tekrardan ünlem geç 2 yi yapınız.

Verdiği bu güzel fikir için [MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaşımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürler.
tvy2017-4.png

28.04.2017 - 06.05.2017 tarihleri arasında yurt dışında olacağım. Eğer söz konusu sıkıntınız çalışmanızı etkiliyor ise lütfen bu süreçte sürenizi dondurmak için bu bölümdeki tatil modunu kullanınız. Bu süreçte kısa mesajlara cevap yazabileceğim. Anlayışınız için Teşekkürler. Web_Scripti

Merhaba Arkadaşlar,

Bugünde 2 büyük güncelleme geldi.

1) Firefox Eklentisini güncelledim. Eklentinizi kaldırıp yeni eklentiyi kurun arkadaşlar. Eğer yeni eklenti sorun çıkarıyorsa www.videoyap.com/videoyap61.xpi ile eski eklentiyi geri kurabilirsiniz.

2) Bildiğiniz üzere türkiye adsenseye eklenen kanallarda reklam sorunu baş gösteriyor. Yani kanal adsenseye ekleniyor, kanal kapanmıyor ama reklamlar çıkmıyor. İşte bu sorun için bir güncelleme çıkardım(eğer kanalınız veya adsenseniz kapanıyorsa bu kategorideki türkiye adsense konu başlığımı okuyunuz).

28.04.2017 - Video Başlıklarının Karmaşık Yapma Sistemi Eklenmiştir

+ Videolarınızın başlıklarını karmaşık hale getirebilirsiniz. Dilediğiniz zaman tekrardan bir altındaki seçim ünlem geç 2 özelliğiyle videoların başlıklarının tekrardan orjinal haline döndürebilirsiniz. Kullanım Önerimiz: Kanalınızı adsenseye bağlmadan önce yapmanızdır. Bağlama işleminden ve reklamlarını açıktıktan sonra tekrardan ünlem geç 2 yi yapınız.

Verdiği bu güzel fikir için [MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadaşımıza sonsuz sevgiler ve teşekkürler.
tvy2017-4.png

28.04.2017 - 06.05.2017 tarihleri arasında yurt dışında olacağım. Eğer söz konusu sıkıntınız çalışmanızı etkiliyor ise lütfen bu süreçte sürenizi dondurmak için bu bölümdeki tatil modunu kullanınız. Bu süreçte kısa mesajlara cevap yazabileceğim. Anlayışınız için Teşekkürler. Web_Scripti

Hocam bu dediğiniz yöntem reklam çıkmasını sağlıyor mu ? Yani denediniz mi, yoksa fikir üzerine yaptınız mı?

Hocam bu dediğiniz yöntem reklam çıkmasını sağlıyor mu ? Yani denediniz mi, yoksa fikir üzerine yaptınız mı?

Adsenseye daha önce hiç başvurmamış 2 kanalımı türkiye adsenseye bağlamadan önce bu yöntemle yaptım. Sonra kanalı sonra bağladım, reklamlarını açtım. Reklamlar gözüküyordu. Başlıklarını ardından eski orjinal haline getirdim. Hala reklamları gözüküyordu.

Fakat Adsenseye bağladığım kanallarda bu yöntemi uygulayınca işe yaramıyor. Adsenseye bağlamadan önce uygulanması gerekiyor.

adsense için şu konuya mı bak dedin hocam yoksa video başlıklarını karmaşık hale getir mi dedin tam anlayamadım o kısmı :)

adsense için şu konuya mı bak dedin hocam yoksa video başlıklarını karmaşık hale getir mi dedin tam anlayamadım o kısmı :)

Eğer derdiniz kanal kapanması veya adsense kapanması ise sizin yazdığınız konu linkine bakınız hocam.

Yok hayır derdiniz kapanma değil, derdiniz adseseye bağlı kanalların reklam gösterimi yapmaması. Yani videolarda reklamların çıkmaması ise yeni güncellemeyi kullanmanızdır hocam.

Dipnot: Siz zaten hocam ünlem geç 2 ile videolarınızı yükletiyorsunuz. Bu nedenle o şekileyken kanallar zaten adsenseye bağlayıp para kazanmayı açıp videoların sonra başlıklarını düzeltmeniz bu anlatılan özelliğin aynısıdır. Bu özellik sadece daha önce video başlıkları orjinal halde yüklenmiş videoyapa bağlı olmayan veya bağlı olupda başlıkları orjinal halde olup adsenseye bağlanmak istenen kanallar içindir

iyi çalışmalar

hocam bu eklediğin özelliği eklentiyede ekleseydin efsane bişey olurdu :D kanallara birtek bunun için token vermemiş olurduk

Eğer derdiniz kanal kapanması veya adsense kapanması ise sizin yazdığınız konu linkine bakınız hocam.

Yok hayır derdiniz kapanma değil, derdiniz adseseye bağlı kanalların reklam gösterimi yapmaması. Yani videolarda reklamların çıkmaması ise yeni güncellemeyi kullanmanızdır hocam.

Dipnot: Siz zaten hocam ünlem geç 2 ile videolarınızı yükletiyorsunuz. Bu nedenle o şekileyken kanallar zaten adsenseye bağlayıp para kazanmayı açıp videoların sonra başlıklarını düzeltmeniz bu anlatılan özelliğin aynısıdır. Bu özellik sadece daha önce video başlıkları orjinal halde yüklenmiş videoyapa bağlı olmayan veya bağlı olupda başlıkları orjinal halde olup adsenseye bağlanmak istenen kanallar içindir

iyi çalışmalar

benim videoyapa baglı kanallardan birisinde reklam çıkmıyor,benim derdim onda reklamların çıkmasını saglamak :) ünlem geç 2 ile yükleniyor ama adsense e baglamadan önce isimlerini düzelttim,adsense e baglı ama reklam çıkmıyor şuan hiçbi videoda.o zaman tekrar bu işlemi yapmayı deneyeyim bende,belki işe yarar.

benim videoyapa baglı kanallardan birisinde reklam çıkmıyor,benim derdim onda reklamların çıkmasını saglamak :) ünlem geç 2 ile yükleniyor ama adsense e baglamadan önce isimlerini düzelttim,adsense e baglı ama reklam çıkmıyor şuan hiçbi videoda.o zaman tekrar bu işlemi yapmayı deneyeyim bende,belki işe yarar.

Adsenseye bağladıktan sonra bu yöntem işe yaramıyor galiba hocam, bağlamadan önce yapmak gerekiyor. Yani ben onu denedim olumlu sonuç alamadım.

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

hocam bu eklediğin özelliği eklentiyede ekleseydin efsane bişey olurdu :D kanallara birtek bunun için token vermemiş olurduk

Çinden dönünce onuda yapyım hocam, iyi fikir sağolasın hocam:)

Adsenseye bağladıktan sonra bu yöntem işe yaramıyor galiba hocam, bağlamadan önce yapmak gerekiyor. Yani ben onu denedim olumlu sonuç alamadım.

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Çinden dönünce onuda yapyım hocam, iyi fikir sağolasın hocam:)

hem henüz baglanmamışlarda hem bagladıgım ama sorunlu kanalda deneyeyim yinede.denemekten zarar gelmez :)

Ne yapılırsa yapılsın TR adsenseye bağlanan kanal 1 hafta dayanmıyor. Denemediğim yok kalmadı.
Yabancı adsense bağlanan kanalda ayın ortalarında ve ay sonunda kıyıma uğruyor.

Benim bir sorum olacak:
Bu başlık olayını adsense bağlamadan önce yaptık diyelim. Kanal onaydan geçene kadar 3 gün bekleyeceğiz, onaydan geçtikten sonra başlıkları düzelteceğiz. Peki bu şekilde izlenen videolar indexten düşmüyormu?

Uçağa bindim arkadaşlar, dediğim gibi desteğe 1 hafta boyunca kısa yazılmış mesajlara bakabileceğim, fakat fpruma çok nadir bakabileceğim.
Bol kazançlar

Ne yapılırsa yapılsın TR adsenseye bağlanan kanal 1 hafta dayanmıyor. Denemediğim yok kalmadı.
Yabancı adsense bağlanan kanalda ayın ortalarında ve ay sonunda kıyıma uğruyor.

Benim bir sorum olacak:
Bu başlık olayını adsense bağlamadan önce yaptık diyelim. Kanal onaydan geçene kadar 3 gün bekleyeceğiz, onaydan geçtikten sonra başlıkları düzelteceğiz. Peki bu şekilde izlenen videolar indexten düşmüyormu?

Merhaba hocam,

Benim türkiyede açtığım 4 adsense ve ona bağlı kanalların tamamı açık, neredeyse 1 ayı geçti hocam. 4 de 4 şans demek için yüksek oran. Dememekten zarar gelmez hocam.

başlığı 3 saat içerisinde geri eski haline getirmezsen indexden düşme ihtimalin olur. Bu nedenle başvurduğun adsensenin ana kanalı için hit azalma veya yükselme risk/avantaj ihtimali var. fakat adsense geldikten sonra diğer aynı adsenseye bağlıyacağın kanallar için bir risk yok hit açısından, çünkü 5-10 dkşıüına başlık değiştirmiş oluyorsun.

benim kafam iyice karıştı şimdi :D elimde bi kanal var,25k izlenim var kanalda ve adsense e baglayayım dedim,konuda yazdıgı gibi adsense e baglamadan önce bahsedilen degişiklikler yapıldı başlıklarda.3 saat içinde geri eski haline çevireceksiniz demişsiniz bide.1 haftada cevap gelen adsense başvuru sonuçları var,o iş nolucak :) herkes 10dkye onay olabiliyormu?

edit : efe hocam işin başından gider gitmez hemen bi sorun çıktı :D yt kanalların kanal takibinde tüm kanalların para kazanması açık görünüyor,bi yere baglı yada eşleşen yemiş şeklinde görülüyor ama hangi videodan bu sonuca varıldıgı belli degil.normalde video linkini verdigi yerde tüm kanallar anasayfaya yönlendiriyor...

Son düzenleme:
benim kafam iyice karıştı şimdi :D elimde bi kanal var,25k izlenim var kanalda ve adsense e baglayayım dedim,konuda yazdıgı gibi adsense e baglamadan önce bahsedilen degişiklikler yapıldı başlıklarda.3 saat içinde geri eski haline çevireceksiniz demişsiniz bide.1 haftada cevap gelen adsense başvuru sonuçları var,o iş nolucak :) herkes 10dkye onay olabiliyormu?

edit : efe hocam işin başından gider gitmez hemen bi sorun çıktı :D yt kanalların kanal takibinde tüm kanalların para kazanması açık görünüyor,bi yere baglı yada eşleşen yemiş şeklinde görülüyor ama hangi videodan bu sonuca varıldıgı belli degil.normalde video linkini verdigi yerde tüm kanallar anasayfaya yönlendiriyor...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu durumda ne yapacağız. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] dediği gibi hemen 10dk da onaylanmıyor ki. Ben bu sistemden önce deneme amaçlı 1 kanalla başvurdum 4-5 gün oldu hala inceliyor. Sanırsın kanaldaki tüm videoyu açıp izliyorlar.

Hocam bir de botta şöyle bir sorun var sanırım. Elimizde bulunan herhangi bir kanalı bağlayıp başlıkları karmaşık yap dediğimizde 5 harfli birşey çıkıyor ama daha sonra düzelt dediğimizde kanalı yeni bağladığımız için başlıkları düzeltmiyor. Sadece bota bağladıktan sonra 2 video atmıştım onlar düzeldi.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu durumda ne yapacağız. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] dediği gibi hemen 10dk da onaylanmıyor ki. Ben bu sistemden önce deneme amaçlı 1 kanalla başvurdum 4-5 gün oldu hala inceliyor. Sanırsın kanaldaki tüm videoyu açıp izliyorlar.

Aynen benim de 3 gündür kanal incelemede :D Para kazanması açık bir kanalı adsense eklerken bu uygulamayı yaptık diyelim ama gene de reklamları çıkmıyor değil mi? Bende çıkmadı da :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 14221

hocam tatildesiniz kusura bakmayın ama acil bi durum var rica etsem müsait olunca bakarmısınız teşekkür ederim

Aynen benim de 3 gündür kanal incelemede :D Para kazanması açık bir kanalı adsense eklerken bu uygulamayı yaptık diyelim ama gene de reklamları çıkmıyor değil mi? Bende çıkmadı da :)

hocam,öncelikle bilinmesi gereken bişey var bu konuda;10kyı geçti izlenim ve başvurdun,onayda aldı kanal.tamam,artık reklam çıkacak diye bişey yok.ikisi tamamen farklı olaylar.reklam çıkmamasına hiçbişey yapamıyoruz...

kim 10 dakkada onay almış ki hocam ? varmı öyle birşey ?

Benim bir kategori var en hızlı onay alan o 1 gün sürüyor bakıyorum da 10 dakika onay almak imkansız ben geçip bir kaç tanesinde denedim eğer 3-4 saati geçerse dediğiniz gibi hitten düşüyor index tende.

dün videoyap destekten acil mesaj attım ama dönüş yapılmadı, rica etsem bakabilirmisiniz ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri