- Web sitesi
- www.oguzdelioglu.com
client almada sorun var bakabilir misin hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
client almada sorun var bakabilir misin hocam
evet defalarca yazdım bot da sıkıntı var yavaş yüklüyor diye ama yeni serverler gelecek düzelecke dedi hala aynı dün 100 video koydum akşam 10 da, 12 saat geçmiş daha 50 video yüklemiş. 12 saatte 50 videoyu ben kendi bilgisayarımdan da yüklerim aylık 100tl yi buna mı veriyoruz??
Hocam yanlış anlama sadece öneri. Ben vds te videoyap yükleme sayfasını açık bırakıyorum. Gayet hızlı yüklüyor. O şekilde deneseniz 1 2 saate emirler biter. O süre zarfinda da düzene girer yeni sunucular gelirse.
Bota şikayet eden arkadaşlara diyorum. Efe hocam anladığım kadarıyla bu bottan pek kazanç elde etmiyor. Sunucular kendi masraflarını artık anca çıkartıyor hatta bir yerde son zamanlarda zarar ettiğini belirtmişti. Bu işi yapmaya devam etmesinin sebebi botu seviyor olması ve bizleri mağdur etmek istememesi. Botta hataların, sorunların olması kaçınılmaz. Videoyap destek kısmında yurtdışında olduğunu belirtmiş. Şimdiye kadar böyle aksaklıklar yaşandığında zaten gün ilavesi yapıp bir şekilde bunun telafisini yapıyor. Bot yavaşta olsa sorunlu da olsa bir şekilde işimizi görüyor ve bence rakipsiz. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum hizmetini devam ettirdiği ve ilgilendiği için.
Sizi anlayış göstermeye davet ediyorum.
bana gunluk 2000 video limiti yetmiyorken arkadaş nasıl 50 tane yukleyemıyor anlamadım. bot gayet güzel bence.
Merhaba Arkadaşlar,
3 gün önce herşey normaldi. 3 gün önce youtube her ayın sonu/başında yaptığı server bakımını yapmaya başladı. Ve bu sabah bakımını bitirdi. Videoyap ile çalışan herkes bilirki 1 yıldır youtube bunu her ay düzenli olarak yapıyor. Ondan sonra cihazların eski seviye getirmeside 1-2 günü buluyor.
Benim videolarım acil yüklenmesi gerekiyor diyen arkadaşlarımız varsa lütfen aşağıdaki linki bilgisayarında 1-2 sekme olarak açık bıraksınlar.
Youtube bekleyen videolar : www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php
Dailymotion bekleyen videolar : http://daily.videoyap.com/bekleyenvideolardaily.php
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.