Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

dün gece 11 gibi yükleme emri verdim kanallara. 10 ar adet video yüklenmemiş bile.

Ayrıca bekleyenvideolar bölümü açık bırakıldığı halde. Web_Scripti hocam düzeleceğini söylemiş. Kendisi öyle dediyse düzelir

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üstad SMS için ödeme sayfası çalışmıyor.Bakar mısınız.

Merhaba Arkadaşlar,

3 gün önce herşey normaldi. 3 gün önce youtube her ayın sonu/başında yaptığı server bakımını yapmaya başladı. Ve bu sabah bakımını bitirdi. Videoyap ile çalışan herkes bilirki 1 yıldır youtube bunu her ay düzenli olarak yapıyor. Ondan sonra cihazların eski seviye getirmeside 1-2 günü buluyor.

Benim videolarım acil yüklenmesi gerekiyor diyen arkadaşlarımız varsa lütfen aşağıdaki linki bilgisayarında 1-2 sekme olarak açık bıraksınlar.

Youtube bekleyen videolar : www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php

Dailymotion bekleyen videolar : http://daily.videoyap.com/bekleyenvideolardaily.php

hocam şuan botun yavaş haliyse bence iyi . günlük limit 2000 video ve son 3 gündür 2000 video limiti bana yetmiyor. tam 1700 video felan yüklüyor sistem. demekki iyileşmeler olduktan sonra daha güzel olacak. yalnız desteğe bir bakma şansınız varmı ?
Ben (05.06.2017 18:32)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam bizim sorunumuz videoların geç yüklenmesi değil.Bizim sorunumuz günlük emir verme limitinin kısıtlandırılması.10 bin kanal var her birine 50 video atmam gerekiyor
500 000 video demek bu
500000/12000
41 gün boyunca 12000 adet videoyu her gün emir vermem gerekiyor.Bu da hem 41 gün boyunca sürekli botu çalıştırmam hem de 41 günlük ek süre demek.

İstediğimiz videoyapa emir gönderilebilmesi,geç yüklenmesi şuan için sorun teşkil etmiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam bizim sorunumuz videoların geç yüklenmesi değil.Bizim sorunumuz günlük emir verme limitinin kısıtlandırılması.10 bin kanal var her birine 50 video atmam gerekiyor
500 000 video demek bu
500000/12000
41 gün boyunca 12000 adet videoyu her gün emir vermem gerekiyor.Bu da hem 41 gün boyunca sürekli botu çalıştırmam hem de 41 günlük ek süre demek.

İstediğimiz videoyapa emir gönderilebilmesi,geç yüklenmesi şuan için sorun teşkil etmiyor.

benim için sorun teşkil ediyor lütfen kenddi adına konuş ben günde sadece 50 video yükleyebiliyosam benim için sorun teşkil ediyor.

500 000 video demek bu
500000/12000

Kullandigimiz Botlari Ayarini Yapmak aynen biraz zaman aliyor ve her gece 12 oldugunda emir vermeyi bekliyoruz ama seninde bu haklari cogaltinca zor durumda kalmani istemem abi
Soyle Kucuk bir onerim var bu konuda
Nasil extra kanal ekleme hakki varsa ayni sekilde ucretli olarak yukleme hakkida olsun hem bu sayede sen zarar gormezsin hemde hangi kullanici nasil limit isterse kendi siteden alip yararlanabilir

günlük 10k video yükleme limitini ücretli bir şekilde yükseltebilirsek çok güzel olacaktır. hem senin karın artar hemde biz böyle uğraşmamış oluruz.

hergün 10bin yeni kanala video atamayacağın için, hayır.

demek istediğim şey zaten gunluk 2000 video atabılıyorsun
+9999 kanal alınca bu hakkı 10000 mi yapıyor ?

birde ben 2000 artsın istiyorum ama zaten süre var hak var vs derken hadi ek kanal almaya da razı oldum derken 175 kanal alsam ek benım hakkım 2175 mi olacak gunluk ?

demek istediğim şey zaten gunluk 2000 video atabılıyorsun
+9999 kanal alınca bu hakkı 10000 mi yapıyor ?

birde ben 2000 artsın istiyorum ama zaten süre var hak var vs derken hadi ek kanal almaya da razı oldum derken 175 kanal alsam ek benım hakkım 2175 mi olacak gunluk ?

efede böyle sınırlamalar getirerek üyeleri sıkmayı istemiyor ama son zamanlardaki ytnin fake darbelerini gördükden sonra herkes hesabını dondurdu. ve buda botun dengesini bozdu. oyüzden sınırlamaları ciddi anlamda değişti. tabi başka nedenlerde var dır

efede böyle sınırlamalar getirerek üyeleri sıkmayı istemiyor ama son zamanlardaki ytnin fake darbelerini gördükden sonra herkes hesabını dondurdu. ve buda botun dengesini bozdu. oyüzden sınırlamaları ciddi anlamda değişti. tabi başka nedenlerde var dır

hocam 2000 video dediğin 100 er video dan desen (ki150videoaltınadir) 20 kanal yapar. 20 kanal günde kimi tatmin eder bilemiyorum. ben uzun suredır yoktum sımdı geldım yenı baslamama ragmen yetmıyor yanı 2000 video. oysa elımde hak var ve bu hakkında anlamı kalmıyor dolayısıyla. umarım efe abi bir ortak cozum yolu bulur. ve bu cozum ıns herkez için olur

hocam 2000 video dediğin 100 er video dan desen (ki150videoaltınadir) 20 kanal yapar. 20 kanal günde kimi tatmin eder bilemiyorum. ben uzun suredır yoktum sımdı geldım yenı baslamama ragmen yetmıyor yanı 2000 video. oysa elımde hak var ve bu hakkında anlamı kalmıyor dolayısıyla. umarım efe abi bir ortak cozum yolu bulur. ve bu cozum ıns herkez için olur

Hocam günlük 2k değil 10k video sınırı var.

yok be hocam 2k gunluk video limiti. 2000 den sonrasını atamıyorsun

Hocam atıyorsun nasıl atamıyorsun. Benimde başıma geldi 2k olayı youtube bakım zamanında. Sen sanırım bakım zamanına denk geldin. Bakım zamanında sınırlama oluyor onun dışında 10k günlük video emri verebiliyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri