iyi adam.Botu sürekli güncel tutuyor ve sorulan sorular gün içerisinde cevap veriyor.Teşekkür ediyoruz
Hocam, teşekkür ederim böyle şeffaf bir yorum yaptığınız için. Her zaman daha iyisini yapmak istiyoruz.
Bi özellik daha kaldı toplu videodan artanları diğer güne taşınması
Evet hocam o bir özellik değil geliştirme ama onuda yapıcam hocam. Bu gece inşallah toplu videolara filtre olayı getiriyorum. Daha kullanışlı olması açısından. Hayırlı günler
Aynen katılıyorum, bu sistemi mutlaka yapmalısınız ay başında sıfırlanabilir ama illa aynı gün toplu video kullanımı şartı getirilmemeli, şu an zaten sistemin müşterisiyim ama önümüzdeki ayda diğer rakipleriniz arasında alternatif aramaktansa müşteri isteklerine önem veren bir sistemle devam etmek isterim, saygılar.
Merhabalar hocam, ben kimseyle kendimi rakip görmüyorum hepsine dost olarak bakıyorum. Tabi Herkesin piyasadan birşeyler alması gerekiyor. Bu geliştirme kolay olmadığı için daha yapamadım. 10 gün önce istendi ilk defa. Ama hergün birşeyler eklediğim için sıra daha ona gelemedi.
kullanıp banlanma riski nedir? yada kullanıp ne kadar süredir devam eden arkadaşlar var?
Merhaba hocam, youtube yasal api ile kullanıyoruz. Banlanma riski tamamen kullanıcının yüklediği videolarla alakalı birşeydir. Ne kadar süredir kullanan var şeklinde ben cevaplıyamam. Yazmak isteyen yazar ama 1 yıl 1 aydır sistemimiz aktiftir.
Hocam ben youtube to youtube yapıyorum.
aynı anda 10 kanalıma aynı 100 videoyu atabılıyomuyum?
kanal lımıtı kaç?
kanal silip kanal ekleme varmı?
Günlük video yükleme limiti kaç?
cevaplarsanız sevinirim.
iyi çalışmalar
Merhaba hocam, ben aynı videoyu aynı kanala tek tuşla atılmasını uygun görmüyorum. 1 video indirece bizim sistem sonra tek linkle 10 kanalınzıa aynı videoyu atıcak. Yani bu size doğru gelsede youtube un yasal verdiği bu sistemi o şekilde kullandırmak doğru olacağı düşüncesinde değilim. Bu nedenle bu özellik yok. Hepsine yüklemek için tekrar yükle tuşuna basıp yapabilirsiniz. Tekrar yükle farklı kanalı seçtiğinizde o kanal için tekrardan videonun adresini değiştirip yükler bizim sistem ve sıkıntı teşkil etmemiş olur.
Kanal limit : 25 (Silip farklı kanal ekliyebilirsiniz)
Günlük Video: Tek tek yükleme sınırsız, toplu video ve otomatik toplu video günlük standart limit 150dir. Standartı ek ücretlerle arttırabilirsiniz.
Bu serverların ölümü demek bence.
Dün video yüklemeyen bugün 500 500 yüklemeye çalışacak ama aşırı yoğunluktan diğerleri de mağdur olacak demek.
150 video sınırı yerine bence Veri sınırı olabilir. 150 tane 200 mblık video atanla 150 tane 20 mblık video atan aynı kefede olmamalı.
Video crop özelliğini heyecanla bekliyorm.
Merhaba hocam, evet aslında serverlarımızın aşırı çalışması olacaktır ama biz her zaman üyelerimizin en az toplu videoda 150 harcamasını planlıyarak yola cıktık. Pek birşey değişmeyecektir. Yani mb olayıda pek yapmam mümkün değil. Bir çok kişi 1gb üstü 150 tane video yüklüyor. Tabi bazısı 10mblık 150 tane yüklüyor. Bunlar açısından bana oluşturduğu zararda fark var mı var. Ama çok büyük bir meblağ değil. Önemli olan anasayfadan yüklenen binlerce videodur
bot hakkında sorusu olan arkadaşlar 2,3 aydır kullanıyorum hem destek konusunda hemde botun çalışmasından son derece derecede memnunum her geçenki yeni bir özellik eklenmesi daha cazip hale getiriyor ve artık ben her ay bot almaktan yoruldum

Çünkü her ay yeniliyorum ve videoyap bu işi bırakana yenileyecek gibi görünüyorum.Ama sadece 1 aylık 1 yıllık süre uzatma seçenekleri mevcut 1 yıllıktaki indirim gibi 6 aylıkta uygun bir fiyat eklenersiniz ben dahil birçok kişi tercih edecektir
Merhaba hocam, evet 1 ocakda sistemin fiyatlarını değiştircem. 1 aylık,3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık fiyatlarıda ekleyeceğim. 1 yıllık alanların sayısı %5'tir. Onlarda 1-2 defa 1 aylık almışlardan oluşuyor. Ama size hak verdiğimden 6 aylığıda projeme ekledim hocam. 3 aylığı düşünüyordum.
Merhaba. ünlemli videolar bir müddet sonra para kazanmayan kısmında gözüküyor yani ayrı bir sayfada gözüküyor peki bu şekilde silme işlemi ayarlayabilir misiniz?
Merhaba hocam, ayarılıyabiliriz aslında. Bu konuda 1 hafta içerisinde inş güncelleme çıkaracağım.