Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Aynen katılıyorum, bu sistemi mutlaka yapmalısınız ay başında sıfırlanabilir ama illa aynı gün toplu video kullanımı şartı getirilmemeli, şu an zaten sistemin müşterisiyim ama önümüzdeki ayda diğer rakipleriniz arasında alternatif aramaktansa müşteri isteklerine önem veren bir sistemle devam etmek isterim, saygılar.

Bu serverların ölümü demek bence.
Dün video yüklemeyen bugün 500 500 yüklemeye çalışacak ama aşırı yoğunluktan diğerleri de mağdur olacak demek.

150 video sınırı yerine bence Veri sınırı olabilir. 150 tane 200 mblık video atanla 150 tane 20 mblık video atan aynı kefede olmamalı.

Video crop özelliğini heyecanla bekliyorm.

bot hakkında sorusu olan arkadaşlar 2,3 aydır kullanıyorum hem destek konusunda hemde botun çalışmasından son derece derecede memnunum her geçenki yeni bir özellik eklenmesi daha cazip hale getiriyor ve artık ben her ay bot almaktan yoruldum :)Çünkü her ay yeniliyorum ve videoyap bu işi bırakana yenileyecek gibi görünüyorum.Ama sadece 1 aylık 1 yıllık süre uzatma seçenekleri mevcut 1 yıllıktaki indirim gibi 6 aylıkta uygun bir fiyat eklenersiniz ben dahil birçok kişi tercih edecektir

Merhaba hocam,

inceleniyor olayı içinde youtube da ayrı panelde bulunmuyor. Bu nedenle onuda ünlemden bizim açımızdan görmemizde bir fark yok. Ama ünleme bir çare düşündüm yakın sürede onuda yürürlüğe sokarım hocam.

Merhaba. ünlemli videolar bir müddet sonra para kazanmayan kısmında gözüküyor yani ayrı bir sayfada gözüküyor peki bu şekilde silme işlemi ayarlayabilir misiniz?

iyi adam.Botu sürekli güncel tutuyor ve sorulan sorular gün içerisinde cevap veriyor.Teşekkür ediyoruz :)

Hocam, teşekkür ederim böyle şeffaf bir yorum yaptığınız için. Her zaman daha iyisini yapmak istiyoruz.

Bi özellik daha kaldı toplu videodan artanları diğer güne taşınması :)

Evet hocam o bir özellik değil geliştirme ama onuda yapıcam hocam. Bu gece inşallah toplu videolara filtre olayı getiriyorum. Daha kullanışlı olması açısından. Hayırlı günler

Aynen katılıyorum, bu sistemi mutlaka yapmalısınız ay başında sıfırlanabilir ama illa aynı gün toplu video kullanımı şartı getirilmemeli, şu an zaten sistemin müşterisiyim ama önümüzdeki ayda diğer rakipleriniz arasında alternatif aramaktansa müşteri isteklerine önem veren bir sistemle devam etmek isterim, saygılar.

Merhabalar hocam, ben kimseyle kendimi rakip görmüyorum hepsine dost olarak bakıyorum. Tabi Herkesin piyasadan birşeyler alması gerekiyor. Bu geliştirme kolay olmadığı için daha yapamadım. 10 gün önce istendi ilk defa. Ama hergün birşeyler eklediğim için sıra daha ona gelemedi.

kullanıp banlanma riski nedir? yada kullanıp ne kadar süredir devam eden arkadaşlar var?

Merhaba hocam, youtube yasal api ile kullanıyoruz. Banlanma riski tamamen kullanıcının yüklediği videolarla alakalı birşeydir. Ne kadar süredir kullanan var şeklinde ben cevaplıyamam. Yazmak isteyen yazar ama 1 yıl 1 aydır sistemimiz aktiftir.

Hocam ben youtube to youtube yapıyorum.
aynı anda 10 kanalıma aynı 100 videoyu atabılıyomuyum?
kanal lımıtı kaç?
kanal silip kanal ekleme varmı?
Günlük video yükleme limiti kaç?

cevaplarsanız sevinirim.
iyi çalışmalar

Merhaba hocam, ben aynı videoyu aynı kanala tek tuşla atılmasını uygun görmüyorum. 1 video indirece bizim sistem sonra tek linkle 10 kanalınzıa aynı videoyu atıcak. Yani bu size doğru gelsede youtube un yasal verdiği bu sistemi o şekilde kullandırmak doğru olacağı düşüncesinde değilim. Bu nedenle bu özellik yok. Hepsine yüklemek için tekrar yükle tuşuna basıp yapabilirsiniz. Tekrar yükle farklı kanalı seçtiğinizde o kanal için tekrardan videonun adresini değiştirip yükler bizim sistem ve sıkıntı teşkil etmemiş olur.

Kanal limit : 25 (Silip farklı kanal ekliyebilirsiniz)
Günlük Video: Tek tek yükleme sınırsız, toplu video ve otomatik toplu video günlük standart limit 150dir. Standartı ek ücretlerle arttırabilirsiniz.

Bu serverların ölümü demek bence.
Dün video yüklemeyen bugün 500 500 yüklemeye çalışacak ama aşırı yoğunluktan diğerleri de mağdur olacak demek.

150 video sınırı yerine bence Veri sınırı olabilir. 150 tane 200 mblık video atanla 150 tane 20 mblık video atan aynı kefede olmamalı.

Video crop özelliğini heyecanla bekliyorm.

Merhaba hocam, evet aslında serverlarımızın aşırı çalışması olacaktır ama biz her zaman üyelerimizin en az toplu videoda 150 harcamasını planlıyarak yola cıktık. Pek birşey değişmeyecektir. Yani mb olayıda pek yapmam mümkün değil. Bir çok kişi 1gb üstü 150 tane video yüklüyor. Tabi bazısı 10mblık 150 tane yüklüyor. Bunlar açısından bana oluşturduğu zararda fark var mı var. Ama çok büyük bir meblağ değil. Önemli olan anasayfadan yüklenen binlerce videodur:)

bot hakkında sorusu olan arkadaşlar 2,3 aydır kullanıyorum hem destek konusunda hemde botun çalışmasından son derece derecede memnunum her geçenki yeni bir özellik eklenmesi daha cazip hale getiriyor ve artık ben her ay bot almaktan yoruldum :)Çünkü her ay yeniliyorum ve videoyap bu işi bırakana yenileyecek gibi görünüyorum.Ama sadece 1 aylık 1 yıllık süre uzatma seçenekleri mevcut 1 yıllıktaki indirim gibi 6 aylıkta uygun bir fiyat eklenersiniz ben dahil birçok kişi tercih edecektir

Merhaba hocam, evet 1 ocakda sistemin fiyatlarını değiştircem. 1 aylık,3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık fiyatlarıda ekleyeceğim. 1 yıllık alanların sayısı %5'tir. Onlarda 1-2 defa 1 aylık almışlardan oluşuyor. Ama size hak verdiğimden 6 aylığıda projeme ekledim hocam. 3 aylığı düşünüyordum.

Merhaba. ünlemli videolar bir müddet sonra para kazanmayan kısmında gözüküyor yani ayrı bir sayfada gözüküyor peki bu şekilde silme işlemi ayarlayabilir misiniz?

Merhaba hocam, ayarılıyabiliriz aslında. Bu konuda 1 hafta içerisinde inş güncelleme çıkaracağım.

Hocam ne yap biliyormusun sen herkese günlük 150 otomatik video verme onun yerine aylık olarak çarp herkese aylık ver otomatik video sayısını.

150 X 30 = 4500 Video

Bomba Gibi bir özellik daha
Toplu videolarda artık kelime araması yapılırken filtreleme yapılabilir.

Süre Seçimi : Kısa(0-4 dakika) - Orta(4-20 Dakika) - Uzun (20 dakika üstü)
Eklenme Tarihi : Bugün Eklenenler - Bu Hafta Eklenenler - Bu Ay Eklenenler - Tüm Zamanlarda Eklenenler
High-definition : HD videoları çıkarma
Creative commons : Telif Uyarısı Vermeyecek Para Kazanması Açık Videolar

Hocam ne yap biliyormusun sen herkese günlük 150 otomatik video verme onun yerine aylık olarak çarp herkese aylık ver otomatik video sayısını.

150 X 30 = 4500 Video

Merhaba hocam ama onu düşünmüştüm. Kimse hesaplama yapamayıp otomatik toplu çekim yapar ve hakkı bitirir sonra toplu hakkım kalmadı daha 20 günüm var der. Bide üyelerimin 1.000 tanesi 4.500 videoyu 1 günde çekerse 4.500.000 milyon demektir bu belirsizliğe göre ben server ayarlamam mümkün olmaz. Belli bir rakam hesabı yapmalıyım ki serverlarımı ona göre düzenliyebileyim. Bu konuda çalışacağım.

Eklenme Tarihi : Bugün Eklenenler - Bu Hafta Eklenenler - Bu Ay Eklenenler - Tüm Zamanlarda Eklenenler

Bu özellik mükemmel oldu yav :)

Merhaba hocam ama onu düşünmüştüm. Kimse hesaplama yapamayıp otomatik toplu çekim yapar ve hakkı bitirir sonra toplu hakkım kalmadı daha 20 günüm var der. Bide üyelerimin 1.000 tanesi 4.500 videoyu 1 günde çekerse 4.500.000 milyon demektir bu belirsizliğe göre ben server ayarlamam mümkün olmaz. Belli bir rakam hesabı yapmalıyım ki serverlarımı ona göre düzenliyebileyim. Bu konuda çalışacağım.
Tamam hocam servere bir anda yüklenme işini ben düşenmedim dediğinde haklısın.

Yeni özellikler süper olmuş bende az önce video atarkan sıralama şekli nereye kayboldu niye çıkmıyor dedim kendi kendime demekki değişiklik yapmışssın sen.

Hocam şimdi fark ettim izlenme sayısıyla sürede ön izlenmede var bunuda ekle yeni özelliklere istersen.

Artık bu video ile kimse para kazanamıyorum diyemez.

Bu özellik mükemmel oldu yav :)

Teşekkürler hocam sağolasın. Şimdi toplu video hakkını sonraki güne aktarmaya geldi 3-4 güne onuda hallederim hocam. Kullanılmayan haklar ziyan olmaz.

Tamam hocam servere bir anda yüklenme işini ben düşenmedim dediğinde haklısın.

Yeni özellikler süper olmuş bende az önce video atarkan sıralama şekli nereye kayboldu niye çıkmıyor dedim kendi kendime demekki değişiklik yapmışssın sen.

Hocam şimdi fark ettim izlenme sayısıyla sürede ön izlenmede var bunuda ekle yeni özelliklere istersen.

Artık bu video ile kimse para kazanamıyorum diyemez.

Eyw hocam sağolasın. Herşeyiyle ekleyeceğim inş.

Bu özellik çok çok güzel oldu hocam video üzerinde hit sayısı yazması ayrı bir güzellik ,
Ufak bir sorum olucak acaba botların içerisin de neden youtube botu ekli bu spam a geçmiyor mu şöyle bir özellik daha ekleyebilirsiniz hangi siteden video çeksin gibi ben mesela youtube deki videoları çekmesini istemiyorum ama olmazsa da olmaz napalım biz sizi böylede seviyoruz :) teşekkürler iyi çalışmalar.

Saygılarımla.

Günün 2. Bomba Gibi bir Özelliği

Bildiğiniz üzere sistemde Anasayfadan video yüklemenin bir sınırı bulunmuyordu. Fakat otomatik ve normal toplu video çekmede sınır var. Size verilen hakkın tamamını kullanamadıysanız üzülmeyin. Kalan hak bir sonraki güne aktarılır. 5 gün kullanmazsanız 5 günlük hakkınız da aktarılır. Biraz algoritması zor oldu yazdım. 1 ocakda fiyatlara zamlarla birlikte günlük hakda ciddi miktarda arttırılacaktır.

Bu özellik çok çok güzel oldu hocam video üzerinde hit sayısı yazması ayrı bir güzellik ,
Ufak bir sorum olucak acaba botların içerisin de neden youtube botu ekli bu spam a geçmiyor mu şöyle bir özellik daha ekleyebilirsiniz hangi siteden video çeksin gibi ben mesela youtube deki videoları çekmesini istemiyorum ama olmazsa da olmaz napalım biz sizi böylede seviyoruz :) teşekkürler iyi çalışmalar.

Saygılarımla.

Merhaba hocam,

Merhaba hocam, spama geçmiyor çünkü videoyu serverımız indiriyor ve dosya adını değiştirip yüklüyor. Bu nedenle dışarı bir siteden yüklenmesiyle hiç bir farkı kalmıyor hocam. Size kopyalama gibi gelen bu işlem aslında kopyalama değil. Bizim servera indirilmesi ve üzerinde istenilen değişiklikler yapıldıktan sonra tekrardan yüklenmesidir.

hocam fiyata fazla zam gelmez inşallah.Fiyat makul diye alabilyoruz çok olursa alamayız

hocam fiyata fazla zam gelmez inşallah.Fiyat makul diye alabilyoruz çok olursa alamayız

Bildiğiniz üzere hocam 1 aylık 15 TL, 1 Yıllık 99 TL'ydi. Bu fiyatlar 1 yıl 1 aydır hiç değişmedi. Ama sistem çok çok değişti. 1 Ocak 2014'den itiraben 1 Aylık 25 TL olucak. 3 Aylık, 6 Aylık ve 1 Yıllık fiyatları tam düşünmedim. Ama bu fiyatların artışıyle birlikte o oranda günlük toplu video hakkıda artacaktır.

bende20 gün oldu kullanıorum ve çook acemi olmamdan dolayı çok saçma soru da soruyorum..her soruma da en geç iki saatte dönüyolar...TEŞŞEKKÜRLER
kullanmaya devam tabi

Gelişmeler hakikaten bomba !
seviyoruz seni [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] :)
Edit:Hocam merhabalar;
Daha önceden de destek bölümünden iletmiştim,şöyle ki;
Sisteminize,elimdeki youtube video linklerini (Birden fazla link) text olarak yapıştırıp,özgünleştirerek çekme özelliği olsa + periyodik zamanlarda yüklemeyi yapabilsem Çok süper olur düşüncesindeyim ve buna çok ihtiyacım var
Ek Olarak: Mevcut üyeliğimin süresi 3 gün sonra bitiyor.Ve ben üyeliğimi Sistemden memnun olduğum için 1 yıllık olarak güncellemek istiyorum. Bu durumda 1 Ocaktan sonra herhengi bir ek ücrete tabi olur muyum ?
Teşekkürler :)

Hocam o zaman en geç 30 aralık gecesine kadar 1 senelik üyelik almam farz oldu :)

Hocam şunuda eklesen iyi olabilir.

Eklenecek kanal bölümünde email adresi çıkıyor ya orada kanalımızın adı çıksa bizde ayarlar kısmında onu eklesek daha iyi olmaz mı ??

Çok kanalı olan arkadaşlar için kolaylık olur.

Eklenecek kanal bölümünde email adresi çıkıyor ya orada kanalımızın adı çıksa bizde ayarlar kısmında onu eklesek daha iyi olmaz mı ??

%100 Katılıyorum sana. Eminim bu öneriyi de dikkate alacaktır [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Ben de üyeliğimi 1 yıllık olarak uzatmak düşüncesindeyim

bende20 gün oldu kullanıorum ve çook acemi olmamdan dolayı çok saçma soru da soruyorum..her soruma da en geç iki saatte dönüyolar...TEŞŞEKKÜRLER
kullanmaya devam tabi

Merhaba hocam, olur mu hepimiz birşeyler biliyoruz. Ve paylaştıkça hepimiz öğreniyoruz. Teşekkürler yorum için, hayırlı geceler

Gelişmeler hakikaten bomba !
seviyoruz seni [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] :)
Edit:Hocam merhabalar;
Daha önceden de destek bölümünden iletmiştim,şöyle ki;
Sisteminize,elimdeki youtube video linklerini (Birden fazla link) text olarak yapıştırıp,özgünleştirerek çekme özelliği olsa + periyodik zamanlarda yüklemeyi yapabilsem Çok süper olur düşüncesindeyim ve buna çok ihtiyacım var
Ek Olarak: Mevcut üyeliğimin süresi 3 gün sonra bitiyor.Ve ben üyeliğimi Sistemden memnun olduğum için 1 yıllık olarak güncellemek istiyorum. Bu durumda 1 Ocaktan sonra herhengi bir ek ücrete tabi olur muyum ?
Teşekkürler :)

Merhaba hocam, edit yapmışsın hocam. Birlikte cevap vereyim. Öncelikle teşekkür ederim her zaman en iyisini yapmaya çalışcam. burada 1 hafta içerisinde toplu text linkler ile yüklemeyi yapıcam. Onlarda değişik ve güzel özelliklerde olucak. Bu konuda merakın olmasın hocam. Evet 20 Aralıkda tüm üyelerime ilk defa mail yoluyla bu durumu bildircem. 1 Ocakdan önce 1 yıllık üyelik alırsanız yeni fiyat gelince ekstra tutar istenmeyecektir.

Hocam o zaman en geç 30 aralık gecesine kadar 1 senelik üyelik almam farz oldu :)

:) Hayırlı hocam, büyük bir avantaj yakalamış olursunuz.

Teşekkürler hocam, sizler sayesinde büyüyoruz.

Merhaba hocam, evet geçenlerde 1-2 arkadaş söylemişti. 1 hafta içerisinde inş ekleyeceğim hocam.

%100 Katılıyorum sana. Eminim bu öneriyi de dikkate alacaktır [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Ben de üyeliğimi 1 yıllık olarak uzatmak düşüncesindeyim

Merhaba hocam, aynen her öneri mantıklı geldikten sonra yapıyorum. Bu öneride çok mantıklı. Eğer bana mantıksız gelirse ama 3-5 kişi tarafından istersede yapıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri