Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

toplu bilgisayar upload bölümü şuan tamamen durdu hocam. dün geceden beri oradan video falan yükleyemiyorum.
 
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sen dondurma olayını aç . makinalarını kur o zaman biz açalım hesabımızı geri. en az 1 aydır makina kurduğunu söylüyorsun ama hala 2k günde video limiti var ve hiç sırada videom olmamasına rağmen takipte olan kanallardan 600 tane video birikmiş. yani günde 100 video bile atamıyormu sistem ben anlamadım. bari günlerimiz gitmesin. en az 20 günüm boşa gitti aylık 500 lira veren 10 adamın videoları yüzünden 100 lira veren 100 tane adamın başı ağrıyor
 
Son düzenleme:
Hımm… Bu sayfaya ulaşamıyoruz.
Şunu deneyin
Doğru web adresini kullandığınızdan emin olun: http://server15.videoyap.com

hocam yukleme sadece bu serverdamı yapılıyor eskide farklı bir sekmede yukleme yaptığımızda ulaşılmayan server otomotik değişirdi şimdi tarayıcaları bile değiştirdim hepsinde server15 de yukleme ye calışıyor oda kapalı sanırım bu yuzden yukleme işlemi gerçekleşmiyor.
 
hocam turbo mod bile yuklemiyor 3 gundur 500 video hala ayni duruyor gunu biticek hesabimin ne yapmam lazım yeni kanal bile yapamiyorum.
Üyelik Id : 15106
 
sabah baktım yükleme yapmıyordu,ögle saatlerinde baktım yapmıyordu,şimdi baktım yine çalışmıyor.ne anasayfada ne toplu pc uploadda filan hiçbirisi çalışmıyor...
 
Şuanda toplu link bot kısmı da çalışmıyor. Umarım kısa zamanda düzelir.
 
beyler video çekerken tam özgünleştirme yaparsak ne değişiyor başlık çok abzürt bişi olur mu tr haber kanalı için soruyorum
 
Toplu video haklarını güne cevirme kaldırıldı mi? Bulamadim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklentiyle kanal eklemenin son aşamasında videoyapa bağlarken giriş yapma yeri açılıyor(tüm kanallarda olmamakla birlikte son zamanlarda çok rastlıyorum) onu kontrol ettirebilir misin eklemiyor oraya gelip kalıyor.
 
Youtube sistemi, 1 nolu kanalınıza yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor. Kanallarım sayfasındaki seçiminiz gereği bu kanala ait bekleyen 80 adet video 7 saat sonra tekrardan otomatik yüklenmeye devam edicektir.(Kb: 3924711 - Srv: 31)


hocam ben kanallarım sayfasınan ayarı 250 yapıyorum yine bu uyarıyı veriyor. ben istemiyorum sonra atmasını bunu nasıl düzelticez ?
 
İki aydır bota verdiğim para bildiğin çöpe gidiyor 4 gündür bir tane bile video yüklenmemiş.öğrenci adamız yazıktır yemin ediyorum.
 
İki aydır bota verdiğim para bildiğin çöpe gidiyor 4 gündür bir tane bile video yüklenmemiş.öğrenci adamız yazıktır yemin ediyorum.

4 gün değil hocam 2 aydır boşa gidiyor resmen ne bir çözüm üreten nede bir açıklama yapan var. postları okuduğum zamanda bot sahibi aylık 20k 40k gibi zarar ettiğinden dem vurmuş. ayda 80k kazanırken 40k ya düşüp kardan zarar noktası sanırım bu miktar. neyse bu kısım beni ilgilendiren bir kısım değilde zaten. çözüm yolu bulunamaması takdirinde yönetim buna el atmasını gerekiyorsa sonraki mağduriyetleri engellemek adına konuyu kitlemesi gerektiğini düşünmekteyim. (işlerine karışmak değil tavsiye niteliğindedir)
 
4 gün değil hocam 2 aydır boşa gidiyor resmen ne bir çözüm üreten nede bir açıklama yapan var. postları okuduğum zamanda bot sahibi aylık 20k 40k gibi zarar ettiğinden dem vurmuş. ayda 80k kazanırken 40k ya düşüp kardan zarar noktası sanırım bu miktar. neyse bu kısım beni ilgilendiren bir kısım değilde zaten. çözüm yolu bulunamaması takdirinde yönetim buna el atmasını gerekiyorsa sonraki mağduriyetleri engellemek adına konuyu kitlemesi gerektiğini düşünmekteyim. (işlerine karışmak değil tavsiye niteliğindedir)

Hocam zaten iki ayı ilk başta belirtmiştim de dört gündür bilgisayar başına geçemiyorum bir tane bile video yüklenmemiş olması artık beni bile çileden çıkarttı o kadar emeğinize yazık sonrada paramıza yazık artık.malesef böyle bir botun tek elde olması başka alternatiflerinin de olmaması bizi çaresiz ortada bırakıyor beklemekten düzelmesini umut etmekten başkada birşey bırakmıyor hocam.
 
Bu sabah itibariyle bota bilgisayardan upload yapamıyorum
 
bende yenılemedım botu nedenı malum botta sıkıntı var ayrıca youtubeda sıkıntı var gerek yok.
ama muhtelemen suan bot sahıplerı yurtdısında veya baska bır duurmla akrsı karsıyalar bence cogu kısı uyelık yenılemedıgınden vs den dolayı nasılkı youtube kazanclar bıttı dıyor cogumuz kanallar berbat para kazanan az rekla sorunları vs var..
botta sonucta uye sayısına vs e gore gıderlerını cıkaran malıyetını kurtaran veya kar yaptıran bır sıstemdır ve an ıtıbarıyle zora gırmıstır bnce
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri