Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam, tabikide bunları yapıldıktan sonra komple sisteme o özellikler eklenecektir.

Benim üyelerimden gördüğüm durum şu şekildedir. Diyelim ki günlük 500 video hakkı var kişinin. 500 tane videoyu gidiyor başka kanaldan kendi kanalına ekliyor. Hepsini aynı kanaldan alıyor ve 1 saatte yüklüyor. Kanal hemen kapanıyor. Ama bunu 15 saate bölünce kapanma oranı çok daha az oluyor. Yavaş yavaşdan kastım bunu yükleyen kişi seçmesidir. Örneğin komple kanalı çekerken 10'ar saniye aralıklarla yüklesin veya 3-5-10 dakika aralıklarla yüklesin diye seçebilecek. Biraz bilinçli olmayan kullanıcıyıda bilinçlendirmektir.

kelime bazlı son yüklenen videoları yüklediğim için bende durum farklı, istekler bitmez hocam :)

Müthiş bir yenilik daha:

+ Yükleyeceğiniz video bir youtube videosuysa; bizim sistemimiz otomatik olarak o kanaldan telif alan kullanıcımız var mı diye bakar. Eğer telif alan varsa sizi uyarır. O andan sonra yükleyip yüklememek size kalmıştır.

Not: Sadece bizim 3.300 üyemizin aktif kanallarındaki teliflere bakar. (Üyelerimiz kanallarına telif alınca kaydediliyor.)

Şuanda beta aşamasında olduğu için anasayfa'dan yüklemeye verdim. Toplu videolar bölümünede 1-2 sonra eklemiş olurum.

Uyarı veren videolardan birtanesi :
telifkontrolu.png

Ayrıca bununla birlikte telifli videolar & Para kazan sayfamızda kanalınıza tıkladığınızda aldığınız telifleride görebilirsiniz(not: para kazanması açık kanallar için geçerlidir.)

BOMBA BOMBA BİR ÖZELLİK DAHA:

+ 70'den fazla botumuzla toplu link yöntemiyle artık toplu video çekebilirsiniz. Ayrıca toplu çekim yaparken videoyap.com özelliklerinide kullanabilirsiniz;

+ Intro ekleme
+ Logo Ekleme
+ Alt Yazı Ekleme
+ Ses Silme
+ Video Boyut Kırpma
+ Video Süre
+ Renk Değiştirme (% Koyulaştırma ve % Açma)

Toplu video yükleme hakkınıza bağlı değildir. Bu toplu link yöntemiyle 30 dakikada 25 video yükleyebilirsiniz. Bu işlem yapılırken anasayfadan çekim, toplu video çekimi ve otomatik video çekimi yapmaya devam edebilirsiniz.

Örnek Resim;
resim_toplulink.png

Üyelik sözleşmemi yeniledim. 1 Yıllık Üyelik Satın alınmıştır.

Hayırlı olsun hocam. Bu memnuniyetinizi 1 yıl boyunca devam edeceğine inanıyorum.

Bot harika gidiyor en kısa zamanda 1 yıllık alacağım zaten her ay yeniliyorum :)

BOMBA BOMBA BİR ÖZELLİK DAHA:

+ 70'den fazla botumuzla toplu link yöntemiyle artık toplu video çekebilirsiniz. Ayrıca toplu çekim yaparken videoyap.com özelliklerinide kullanabilirsiniz;

+ Intro ekleme
+ Logo Ekleme
+ Alt Yazı Ekleme
+ Ses Silme
+ Video Boyut Kırpma
+ Video Süre
+ Renk Değiştirme (% Koyulaştırma ve % Açma)

Toplu video yükleme hakkınıza bağlı değildir. Bu toplu link yöntemiyle 30 dakikada 25 video yükleyebilirsiniz. Bu işlem yapılırken anasayfadan çekim, toplu video çekimi ve otomatik video çekimi yapmaya devam edebilirsiniz.

Örnek Resim;
resim_toplulink.png
İşte bu harika oldu hocam . Bot mükemmel oldu . Artık kullanıcıların isteyeceği pek bir şey kalmamıştır sanırım

toplu link özelliğide geldi daha şahane oldu bot tavsiye ederiz

evet şu anda erişim sağlanamıyor yogunluktan yine disk yandı sanırım :( nazar değdik heralde

son dakika

siteye şu an erişim sağlanıyor sorun yok yola devam :D

Bot harika gidiyor en kısa zamanda 1 yıllık alacağım zaten her ay yeniliyorum :)

Sağolun hocam, Daha iyi konumlara birlikte gelmek dileğiyle.

İşte bu harika oldu hocam . Bot mükemmel oldu . Artık kullanıcıların isteyeceği pek bir şey kalmamıştır sanırım

Teşekkürler hocam, hiç birşeyin sonu yok. Daha ileriye gidicez..

toplu link özelliğide geldi daha şahane oldu bot tavsiye ederiz

sitede problem war sanırım ?

evet şu anda erişim sağlanamıyor yogunluktan yine disk yandı sanırım :( nazar değdik heralde

son dakika

siteye şu an erişim sağlanıyor sorun yok yola devam :D

Bu sefer disk yanmadı:) 2 gün önce verdiğim server siparişlerinden birini anaservera entegre ediyorlardı. Ama gece 3-4 gibi yaparlardı. Banada haber vermeden gerçekleştirdiler.

haala video linki girince bekliyor.

Merhaba hocam, 19:25 ile 19:55 arasında 30 dakikalık kesinti arasında yeni server açılırken denemişsinizdir.

hocam bu ayın 14 ünde toplu video atayımdedim iki kanalıma videolar nedense kanallara atılmadı iki gün bekledi videlar yüklenecektir yazıyordu bugün baktım videolar yüklenmeden silinmiş
ayrıca arkadaşında bir sorunu var youtube hesap bilgileri doğru olmasına rağmen mail adresini ve şifreyi kontrol edin diyor
bir bakarmısınız

---------- Mesaj saat 16:05:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:45:35 civarında gönderildi. ----------

edit: şifre sorunu bizden kaynaklanıyormuş pardon

hocam bu ayın 14 ünde toplu video atayımdedim iki kanalıma videolar nedense kanallara atılmadı iki gün bekledi videlar yüklenecektir yazıyordu bugün baktım videolar yüklenmeden silinmiş
ayrıca arkadaşında bir sorunu var youtube hesap bilgileri doğru olmasına rağmen mail adresini ve şifreyi kontrol edin diyor
bir bakarmısınız

---------- Mesaj saat 16:05:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:45:35 civarında gönderildi. ----------

edit: şifre sorunu bizden kaynaklanıyormuş pardon

Merhaba hocam, 2 gün önce konumda bir yazı yazdım. 19:00 ile 20:00 arasında bir sıkıntı olmuştu. O süreçte verilen emirler kurtarılamayınca dün öğleden sonra o bekleyenleri sildim. Bu sıkıntı'nın nedeni datacenter elektrik kesintisiydi. Bu süreç içerisinde yüklenen videolarda sıkıntı çıktı. Bunlar için kusura bakmayın ilk defa verilen video emirleri yüklenemedi(1 yıl 3 ay içerisinde).

Anaserverımız kapanınca malesef ona entegreli tüm serverlarımız sıkıntı yaşıyor. Konu hakkında sizlerden tekrar özür dilerim, datacenterın özürü aşağıdaki linktedir.

Önemli Bilgilendirme – Urgent Announcement | Radore

su an yine bi sikinti var sanirim yuklemelerde , baska sorun olan var mi?

su an yine bi sikinti var sanirim yuklemelerde , baska sorun olan var mi?

sistemde bir yavaşlık söz konusu.

Unable to Connect to ssl://www.google.com:443

Google sunucusuna bağlantı kurulamıyor. Verilen bu hata bizimle kaynaklı değildir. Youtube servislerini 23:45 ile 00:15 arasında 30 dakika bakım yapmıştır. Bu bakım sırasında hiç bir şekilde google.com'la bağlantı kuran sistem çalışmaz. Sadece bizim sistem sıkıntıda değildir. An itibariyle sıkıntı gözlemlemiyorum. 30 dakika içerisinde 200'den fazla ticket geldi.

Google.com 30 dakikalık bakım yapmıştır. Ben ve dünyadaki tüm google/youtube sistemine bağlı olanlarda sıkıntı yaşanmıştır. Bakım sonrası sıkıntı yaşanmamıştır.

su alt kanallar beni deli edicek , gorunurde alt kanal yok , ama bot da alt kanalliniz var diyor , yok mu soyle bi yerden butun alt kanallari silme?

su alt kanallar beni deli edicek , gorunurde alt kanal yok , ama bot da alt kanalliniz var diyor , yok mu soyle bi yerden butun alt kanallari silme?

1 defa desteğe gidip yazsaydınız ortalama 15-20 dakikada cevap alırdınız. Buarada eğer polimik çıkarıp sonuç almak istiyorsan biraz zor alırsın. ben konumu temiz tutmaya çalışan değil, temiz hizmet vermeye çalışan biriyim. Eğer kanalında alt kanal var diyorsa vardır(Bunu ben değil youtube.com apisi diyor). Alt kanal varsa yapılması gerekende kanallarım sayfasında üstte anlatılıyor. Bunları destekden yazmış olsaydınız hangi kanal v.s. herşeyi görür ona göre konuşurdum. Ama buradan rastgele konuşma durumunda kalıyorum. Not: Eğer alt kanal eklemişseniz ve silmişsenizde ona yapılması gereken anlatımı yapmanız gerek. Aksi taktirde youtube.com kabul etmiyor.

Kanal eklemeyle sıkıntı yaşıyorum diyorsanız; Kanallarım sayfasının üst bölümündeki bölümleri takip ediniz. Api keyle ilgili sıkıntı yaşarsanız nasıl oluşturulurun içinde onunda resimli anlatımı bulunuyor. Herkes herşeyi okumasını istemem zaten doğru değildir(türk toplu böyle; ben dahil.) ama botla alakalı deli olacak bir durum yoktur.

1 defa desteğe gidip yazsaydınız ortalama 15-20 dakikada cevap alırdınız. Buarada eğer polimik çıkarıp sonuç almak istiyorsan biraz zor alırsın. ben konumu temiz tutmaya çalışan değil, temiz hizmet vermeye çalışan biriyim. Eğer kanalında alt kanal var diyorsa vardır(Bunu ben değil youtube.com apisi diyor). Alt kanal varsa yapılması gerekende kanallarım sayfasında üstte anlatılıyor. Bunları destekden yazmış olsaydınız hangi kanal v.s. herşeyi görür ona göre konuşurdum. Ama buradan rastgele konuşma durumunda kalıyorum. Not: Eğer alt kanal eklemişseniz ve silmişsenizde ona yapılması gereken anlatımı yapmanız gerek. Aksi taktirde youtube.com kabul etmiyor.

Kanal eklemeyle sıkıntı yaşıyorum diyorsanız; Kanallarım sayfasının üst bölümündeki bölümleri takip ediniz. Api keyle ilgili sıkıntı yaşarsanız nasıl oluşturulurun içinde onunda resimli anlatımı bulunuyor. Herkes herşeyi okumasını istemem zaten doğru değildir(türk toplu böyle; ben dahil.) ama botla alakalı deli olacak bir durum yoktur.

bot la alakali ddeli oluyorum demedim ki hocam , alt kanallar beni deli ediyor dedim.Hic aklimda da polimik cikarmak gibi birsey yoktu , belki burda bilen biri vardir diye buraya yazayim dedim , toplu alt kanal silmeyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri