Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bence yıllık üyeliğin, premium üyelik gibi kullanım avantajları olmalı. günlük 150 kotası yıllık üyelikler için kaldırılabilir mesela...

bence yıllık üyeliğin, premium üyelik gibi kullanım avantajları olmalı. günlük 150 kotası yıllık üyelikler için kaldırılabilir mesela...

Hocam sınırsız olursa vs. arkadaşımız için zorluk olur bence . Çünkü arkadasın serverinden günde kaç video yükleniyor kim bilir . Ama kanal ekleme sayısı 25 yerine bi 50 olsa hiç fena olmaz :)

Hocam sınırsız olursa vs. arkadaşımız için zorluk olur bence . Çünkü arkadasın serverinden günde kaç video yükleniyor kim bilir . Ama kanal ekleme sayısı 25 yerine bi 50 olsa hiç fena olmaz :)
sıkıntı çıkabilir doğrudur ama günlük 150 toplu video gerçekten az.. sınırsız olmasa bile en azından bu sayı yükseltilebilir. yani bir sene boyunca videoyap sistemini kullanacak uyelerin bir farkı olmalı.

sıkıntı çıkabilir doğrudur ama günlük 150 toplu video gerçekten az.. sınırsız olmasa bile en azından bu sayı yükseltilebilir. yani bir sene boyunca videoyap sistemini kullanacak uyelerin bir farkı olmalı.

Yilbasindan itibaren 250 olacakmis zaten hocam

vallahi benim 1000 i geçti toplu yukleme hakkımı verebilirim size :) ben sadece anasayfayı kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor :)

Sistem çok iyi gerçekten tebrik ediyorum.Video sınırı sayesinde sanırım bu kadar hızlı.Hemen hemen her özellik var.Bilhassa site scripti veriyor olması ve eklenen videoları sitemizde paylaşabiliyor olmamız da bi ayrı güzel :)

Siteyi de oluşturdum hatta : www.hdvideoya.com

1 aylık daha üyelik alındı teşekürler program son derece kullanıslı.

Hayırlı ugurlu olsun hocam, umarım daha çok çalışırız.

Merhaba hocam, ben bu kotayı isteyerek koymuyorum. Yıl başında standart üyelik 250 hakka sahip olacak. Eğer arttırmak isterseniz toplu videolar sayfasından arttırabilirsiniz. Eğer benim serverlarıma verdiği masraf olmasa inanın ücretsiz yaparım.

Yilbasindan itibaren 250 olacakmis zaten hocam

Açıklama için teşekkürler hocam.

vallahi benim 1000 i geçti toplu yukleme hakkımı verebilirim size :) ben sadece anasayfayı kullanıyorum işimi fazlasıyla görüyor :)

Aktarmak istediğinize haklarıızı gerçekten aktarabilirim:) aktarılcak maili destek bölümünden yazmanız yeterlidir yani...

Hocam bugün 1 aylık daha uzattım da birşey sorucam :) Kredi kartı ile alışverişin güvenlik sistemi varmı sitenizde ? Yapıyoruz da sıkıntı çıkmasın ?

Merhaba hocam,

Allah izin verirse hiç birşekilde sıkıntı çıkmaz. Hiç bir kart bilgisini kayıt edilmiyor. Şirketimiz bünyesinde onlarca büyük site vardır. 11 yıldır şirketimizin adı hiç bir şekilde kirletilmemiştir.

Sistem çok iyi gerçekten tebrik ediyorum.Video sınırı sayesinde sanırım bu kadar hızlı.Hemen hemen her özellik var.Bilhassa site scripti veriyor olması ve eklenen videoları sitemizde paylaşabiliyor olmamız da bi ayrı güzel :)

Siteyi de oluşturdum hatta : Hd Video Yaa - Youtube Videoları

Sistemi beğendiğinize çok sevindim. Herşey performans ve tedbirli iş yapmak içindir.

Merhaba hocam, kimse buradan site adresini vereceğini sanmıyorum hocam. Şuanda 73 üyemiz kullanıyor. Ücretsizdir ancak sitenin domain ve hosting alma masraflarını yapacağı için ancak web'den anlıyanlar girişiyor. Sadece youtube işinden anlamak yetmiyor.

Örnek benim demo: Youtube Videoları - Youtube Videoları

eğer kurarsanız aynısı sizdede ücretsiz olacak. Bizim panelden yüklediğiniz tüm videoları tek tuşla sitenize aktarabilirsiniz.

.

Hocam tek tuşla derken istediğimiz kadar video yüklemek mümkün sanırım. Herhangi bir sınırlama vs zorluk yoksa bir site almam mantıklı olacak. Zaten herkes alabilir aslında çok zor bir şey değil 73 üyenin kullanması azmış :)

Neyse, ayrıca sitenin teması hep bu şekilde ise kanallarımıza çöreklenme sıkıntısı var.

usta o hkkın duruyorsa ben talibim gunde 500 war yetmiyor :)

:):)
Hakkı günlük 10.000 olanlarada yetişmiyor. İnsanoğlu sahip olduğundan hep fazlasını ister.

Hocam tek tuşla derken istediğimiz kadar video yüklemek mümkün sanırım. Herhangi bir sınırlama vs zorluk yoksa bir site almam mantıklı olacak. Zaten herkes alabilir aslında çok zor bir şey değil 73 üyenin kullanması azmış :)

Neyse, ayrıca sitenin teması hep bu şekilde ise kanallarımıza çöreklenme sıkıntısı var.

Her 3.400 üyemin 73 tanesi'nin özel domain + hostingli sitesi var. Bu yazılım wordpress tarzı v.s. değildir. Tamamen benim yaptığım bir yazılım olduğu için tema tektir. Değiştirmek isteyenler ücretli tasarımcılarla çalışması gerekir. Evet, Videoyap.com botuyla youtube.com hesaplarınıza yüklediğiniz tüm videoları tek tuşla sitenize aktarabilirsiniz.

2 Yeni Gelişme Daha:

+ Yüklediğiniz videoların hızlı index almasını sağladık. Böylelik artık eklediğiniz videolar daha çok izlenme sağlayacaktır. Tek tuşla tüm yüklediğiniz videoları pingletebilirsiniz. Ayrıca sistemden yüklediğiniz videolara ait sitemap urlsini başka ping adreslerinde kullanabilirsiniz. (Bu işlem yüklediklerim sayfası'nın alt bölümündeki Ping linkiyle yapılıyor.)

yenilik50.png

+ Artık yüklediğim videolar bölümünde kaybolmak yok. Hangi kanalınıza neler yüklediğinizin listesini görebilirsiniz.

Eğer bir kanalınız kapanır veya panelden kaldırırsanız o kanala ait yüklediğiniz videolarıda tek tuşla silebilirsiniz(Bu işlem Kanallarım sayfasından yapılıyor.)

yenilik51.png

2 Yeni Gelişme Daha:

+ Yüklediğiniz videoların hızlı index almasını sağladık. Böylelik artık eklediğiniz videolar daha çok izlenme sağlayacaktır. Tek tuşla tüm yüklediğiniz videoları pingletebilirsiniz. Ayrıca sistemden yüklediğiniz videolara ait sitemap urlsini başka ping adreslerinde kullanabilirsiniz. (Bu işlem yüklediklerim sayfası'nın alt bölümündeki Ping linkiyle yapılıyor.)

yenilik50.png

+ Artık yüklediğim videolar bölümünde kaybolmak yok. Hangi kanalınıza neler yüklediğinizin listesini görebilirsiniz.

Eğer bir kanalınız kapanır veya panelden kaldırırsanız o kanala ait yüklediğiniz videolarıda tek tuşla silebilirsiniz(Bu işlem Kanallarım sayfasından yapılıyor.)

yenilik51.png

harika :D hele şu yükledigim videolar sayfasının kanallara ayrılması çok iyi olmuş

+Bir öneri olarak verdiginiz script ile videolarımızı sitelere aktarıyoruz ancak tanınması çok çabuk olur diye kullanmıyorum bende :mad: şöyle wordpress entegreli sistem yapsanız wordpresse konu olarak eklese (küçük resimli + embed + açıklama + etiket + başlık) her temada %70 uyumu sağlayabilir düşüncesindeyim bir nevi wordpresse bot :mad:

harika :D hele şu yükledigim videolar sayfasının kanallara ayrılması çok iyi olmuş

+Bir öneri olarak verdiginiz script ile videolarımızı sitelere aktarıyoruz ancak tanınması çok çabuk olur diye kullanmıyorum bende :mad: şöyle wordpress entegreli sistem yapsanız wordpresse konu olarak eklese (küçük resimli + embed + açıklama + etiket + başlık) her temada %70 uyumu sağlayabilir düşüncesindeyim bir nevi wordpresse bot :mad:

Kendi yazılımımız varken, ilk defa wordpress entegresini siz istediniz hocam. Blogger entegresi var. İnşallah büyük gelişmelerden sonra wordpress entegreside yazıcam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Dur durak bilmeden sürekli botu geliştirmeniz çok iyi ilk kullandığım bot videoyap ve hala vazgeçemiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri