Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam ben oldukça eski bir üyenizim hatırlarsanız dün gece 5000 li paket almıştım sizden benim de mail bildirimi yapmam gerekiyor mu ? Kredi kartı ile almıştım.

Hocam ben oldukça eski bir üyenizim hatırlarsanız dün gece 5000 li paket almıştım sizden benim de mail bildirimi yapmam gerekiyor mu ? Kredi kartı ile almıştım.

Hayır hocam, sizin girmenize yok. Sistemde gözüküyorsunuz 5.000 lik günlük hak ile;)

Son 10 günde kayıt olamamış ama son 10 günde para yatırmışların hiçbirşey yapmasına gerek yok. Sadece son. 10 günde yeni üye olmuş havale veya kredi kartı çekmişlerin fornu doldurması gerek

Hayır hocam, sizin girmenize yok. Sistemde gözüküyorsunuz 5.000 lik günlük hak ile;)

Son 10 günde kayıt olamamış ama son 10 günde para yatırmışların hiçbirşey yapmasına gerek yok. Sadece son. 10 günde yeni üye olmuş havale veya kredi kartı çekmişlerin fornu doldurması gerek

Sistemde 5.000 lik toplu yükleme paketi varmıydı ben görmemiştim, ve fiyatı nedir acaba?

3 günden video yüklemiyordum bu gün siteye girdim hdd yanmış gene :( geçmiş olsun hocam. bizimkisi paypallı mail göndermedim. paypal mailim giriş mailim.

tekrardan geçmiş olsun

Bende büyük bi aşkla video yükliyim bari derken bu hata oldu :) Olsun 1 günden bir şey olmaz :)

Hocam suanda alim yapabiliyor muyuz? Fiyat zamlanmadan alayim dedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bot yeni yıla bomba gibi girecek diyorduk :D yine yanıltmadı :)

Nazar diye birşey gerçekten var kaç gündür öv öv al işte sonucumuz

Sistemde 5.000 lik toplu yükleme paketi varmıydı ben görmemiştim, ve fiyatı nedir acaba?

Evet hocam, bundan önce sadece destekden soranlara büyük ek paketleri söylüyorduk. Dün itibariyle site içerisindede hak arttırmalar bölümüne yazdık.
1.000'lik
2.000'lik
5.000'lik
10.000'lik günlük video paketleri eklenmiştir.

kanallar 1-2 gün dinlensin :)

:) her işte hayır vardır hocam. 24 saat toplam kesinti olmadan inş acıcagım.

3 günden video yüklemiyordum bu gün siteye girdim hdd yanmış gene :( geçmiş olsun hocam. bizimkisi paypallı mail göndermedim. paypal mailim giriş mailim.

tekrardan geçmiş olsun

Teşekkürler hocam, tüm gelen mailleri yanıtladım(ayarladım) ve yanıtlamaya devam ediyorum.

5k kullananlar benle aynı sunucu mudur nedir ona denk gelmiyordur işallah:D

Bende büyük bi aşkla video yükliyim bari derken bu hata oldu :) Olsun 1 günden bir şey olmaz :)

Aşkınızı böldüğüm için üzgünüm hocam, gece 12'den önce açabilirsem aşkınızı geri vericem.

Hocam suanda alim yapabiliyor muyuz? Fiyat zamlanmadan alayim dedim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kısmet hocam, gece 12'den sonra alabilirsiniz.

bot yeni yıla bomba gibi girecek diyorduk :D yine yanıltmadı :)

Hocam 1 yıl 3 ay oldu toplam verdiğim kesinti 6 gündür. yine yanıltmadı diye düşünmenize üzüldüm. Fakat herşeye, her zaman saygım vardır.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bi espri yapayım dedim. Bomba gibi bi özellik daha deyimine alıştığımız için olsa gerek. :)Benim botla tek problemim otomatik çekimde bi 50 videoyu alma zorunluluğu yoksa memnunum.Kolay gelsin. :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bi espri yapayım dedim. Bomba gibi bi özellik daha deyimine alıştığımız için olsa gerek. :)Benim botla tek problemim otomatik çekimde bi 50 videoyu alma zorunluluğu yoksa memnunum.Kolay gelsin. :)

Videoları alınca silebilirsin, sonra hep yeniler gelmiş olur kanala ben öyle yapıyorum

Hocam mail adreslerimizi iletmemiz gerekiyor mu?

Süperdi ya :D Teşekkürler

:) Eyw hocam.

Kusura bakma hocam, birazda nicke dikkat etmeden yazmışım. Sen olduğunu bilseydim espiri olarak algılardım kusura bakma hocam :)

Videoları alınca silebilirsin, sonra hep yeniler gelmiş olur kanala ben öyle yapıyorum

Hemen öğrenmişsin hocam işi :)

Hocam mail adreslerimizi iletmemiz gerekiyor mu?

Hocam siz eski üyemiz olduğunuz için birşey iletmenize gerek yok. Sadece son 10 gün içinde kredi kartı veya havale ile YENİ HESAP AÇIP üye olanlar için geçerlidir hocam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Çalışmalar nasıl gidiyor ? 12 ye yetişir mi hocam? Birde artık böyle bir sorun olmaması için dikkat edecek misiniz

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Çalışmalar nasıl gidiyor ? 12 ye yetişir mi hocam? Birde artık böyle bir sorun olmaması için dikkat edecek misiniz

Aynen, Bu veri kayıpları can sıkıcı olur, Sağlam bir yedekleme sistemi olması gerekiyor. Sistem külfetli olabilir ama bu işinde sürekliliği olduğundan dolayı sağlam bir yatırımı hakediyor.

pzrtesi ,salı gibi alabilirim hocam son günde :D

:) Eyw hocam.

Kusura bakma hocam, birazda nicke dikkat etmeden yazmışım. Sen olduğunu bilseydim espiri olarak algılardım kusura bakma hocam :)

Hemen öğrenmişsin hocam işi :)

Hocam siz eski üyemiz olduğunuz için birşey iletmenize gerek yok. Sadece son 10 gün içinde kredi kartı veya havale ile YENİ HESAP AÇIP üye olanlar için geçerlidir hocam.
bide şu ? işaretlerini kökten silme gibi bi buton getirsen baya saglam dua alırsın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri