Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

çektiğimiz kanala yeni eklenen videoları kanala otomatik ekleme hakkında bir ufak video yaparsanız çok mutlu olurum hocam :)

Merhaba hocam, aslında bugün pazar. Şirket ortamı yokken, bir genel anlamlı kullanım klavuzu videosu yapayım. Son 2 ayda çok şey değişti videomuz eskidi. Teşekkürler hatırlatma için.

Kendisiyle 2 aydır çalışıyorum yaptığı sistem mükemmel ötesi :). Gözünüz kapalı gönlünüz rahat satın alabilirsiniz.

25'den fazla kanalı olanlar için:
+ Bundan sonra 1'den fazla videoyap.com üyeliğiniz bulunuyorsa. Üyelikler arası çıkış yapıp diğerine geçmekle uğraşmayın. 2 veya daha fazla üyeliğinizden birbirlerini bağlayarak tek tuşla hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz.

Not: Bağladığınız hesaplar tek taraflı olmamalıdır. 2 taraflı hesaplar bağlanmalıdır. (Güvenlik açısından). Bağlama işlemini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

bagladim.png

Kendisiyle 2 aydır çalışıyorum yaptığı sistem mükemmel ötesi :). Gözünüz kapalı gönlünüz rahat satın alabilirsiniz.

Teşekküre ederim hocam,

25'den fazla kanalı olanlar için:
+ Bundan sonra 1'den fazla videoyap.com üyeliğiniz bulunuyorsa. Üyelikler arası çıkış yapıp diğerine geçmekle uğraşmayın. 2 veya daha fazla üyeliğinizden birbirlerini bağlayarak tek tuşla hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz.

Not: Bağladığınız hesaplar tek taraflı olmamalıdır. 2 taraflı hesaplar bağlanmalıdır. (Güvenlik açısından). Bağlama işlemini istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

bagladim.png

Teşekküre ederim hocam,

ortak ?'ne de bi bakıversen canıni yirim :D

Yeni özellikler eklemeyin bot satıcıları iflas edecek sizin yüzünden :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Arkadaşlar herkeze tavsıye ederım dun deneme surumu kullandım çok güzel programdı fakat kredı kartı olmadıg ıcın alamadım 4-5 gun ıcınde cıkıcak ben nasıl 5 gün bu programsız yapıcam :) programın sahibi hocam kontör yollasam olmazmı bana bi ulaşırmısın :)

ortak ?'ne de bi bakıversen canıni yirim :D

Belkide bugece eklenecektir :)

Yeni özellikler eklemeyin bot satıcıları iflas edecek sizin yüzünden :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Herkes rıskını yer hocam:)

Abi çok iyi yaaa :)

:)) Yarın gece gözler gökhan'da.

Arkadaşlar herkeze tavsıye ederım dun deneme surumu kullandım çok güzel programdı fakat kredı kartı olmadıg ıcın alamadım 4-5 gun ıcınde cıkıcak ben nasıl 5 gün bu programsız yapıcam :) programın sahibi hocam kontör yollasam olmazmı bana bi ulaşırmısın :)

Teşekkür ederim hocam, keşke yapabilsem ama kurumsal bir şirketiz. Belli başlı standartlarımız bulunuyor. Kredi kartı ve paypal dışında destek bölümünden isterseniz garanti veya iş bankası hesabımızı alıp onada yatırabilirsiniz.

Gri Ünlem Aldığınız Videolar Artık Otomatik Siliniyor
+ Kanalınızdaki para kazanması soru işaretinden gri ünleme dönüşen videoları artık sistem otomatik siliyor. Ve aynı zamanda sildiği zaman acil uyarılar bölümüne hangi kanalda hangi video silindiyse saatiyle birlikte bildiri notu bırakıyor.

Bu özellik telifli videolar & para kazanma bölümünde yer almaktadır. Hangi kanalınızsa ona tıklayın o zaman herşeyi kontrol eder. isterseniz 30 dakikada bir kontrol et butonuna basın ve otomatik yapsın. 25 tane kanalınıza bu işlemleri otomatik yaptırabilirsiniz.

Örnek acil uyarlar bölümünden bildiri ekranı:
telifverenler.png

+ Kanalınızdaki para kazanması soru işaretinden gri ünleme dönüşen videoları artık sistem otomatik siliyor. Ve aynı zamanda sildiği zaman acil uyarılar bölümüne hangi kanalda hangi video silindiyse saatiyle birlikte bildiri notu bırakıyor.

Bu özellik telifli videolar & para kazanma bölümünde yer almaktadır. Hangi kanalınızsa ona tıklayın o zaman herşeyi kontrol eder. isterseniz 30 dakikada bir kontrol et butonuna basın ve otomatik yapsın. 25 tane kanalınıza bu işlemleri otomatik yaptırabilirsiniz.

telifverenler.png

WOW! bu çok iyi işte bir numarasın

bu işte bir numarasın üstad. bende daha bu ay kullanmaya başladım çok memnunum

hele şükür rahat rahat uyuyabileceğiz.aklım soru işaretlerine takılıp kalıyordu...o kadar kanalı gez gez bitmiyordu...ellerin dert görmesin...

haha bu süper oldu ya

hocam birde bu dosya dönüştürelemiyor kırmızı ünlemli onları da silmediğini gördüm onlarıda eklersen süper olur

alışverş yapan arkdaşlar kredı kartı bilgilerini veriyoruzda sorun çıkartmasın sonra benımde degıl arkadasımdan alacam yorumlarınız nedir

Mükemmel ötesi....

Şu ünlem olayını gördüm bittim zaten ben. :D

ünlem olayı nedir acaba? videoyap'a iki gün önce üye oldum ve özelliklerine daha yeni yeni alışabildim :) ünlem olayı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada yazan arkadaşlara helal olsun çok güzel sistem kurmuşlar :)

telifverenler.png

işte ben buna şapka çıkartırım ^^

Gri ünlemlileri zararı yoksa silmese daha iyi değilmi. zararı yoksa o videolar izleniyor ve abone geliyor.fikrinizi alabilirmiyim arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri