Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sisteminizi kullanmıyorum merak ettim bu işte para varmı diye: D
Evet bu işte para olabilir ama herkesin yapacağı bir iş değil, Adam gece gündüz uyumuyor, sosyal faaliyetleri geçtim ailesine vakit ayırabildiğini sanmıyorum.
Sistemi kullanıpta para kazanamayan olduğunu sanmıyorum,bu kadar kişiye para kazandıran bir sistem, bırakında sahibinede iyi kazandırsın.
Amacım arkadaşı korumak değil sadece bu işlerin sanıldığı kadar kolay olmadığına değinmek istedim.

Kanallarınız Kapanırsa Yedeklerle Tekrar Farklı Kanala Yükleyin
+ Yüklediğim videolar bölümünde en altta yedek linki bulunmaktadır. Yedek linkine bastıktan sonra yedeğine bakmak istediğiniz kanala tıkalyın. Karşınıza sizin kanalınıza yüklerken çekilen videoların linkleri çıkar. Bu linkleri kolayca toplu link bölümüne girerek çekebilirsiniz. Böylelikle kapanan kanallarınızın videolarını yeni bir kanala aktarmış olursunuz.

Evet bu işte para olabilir ama herkesin yapacağı bir iş değil, Adam gece gündüz uyumuyor, sosyal faaliyetleri geçtim ailesine vakit ayırabildiğini sanmıyorum.
Sistemi kullanıpta para kazanamayan olduğunu sanmıyorum,bu kadar kişiye para kazandıran bir sistem, bırakında sahibinede iyi kazandırsın.
Amacım arkadaşı korumak değil sadece bu işlerin sanıldığı kadar kolay olmadığına değinmek istedim.

Teşekkür ederim hocam, elimden geleni her zaman yaptım ve inşallah yapmayada devam edeceğim. 1 yıl 3 aydır bu hizmeti veriyorum. Dediğiniz gibi hayatım videoyap.com diyebiliriz. Ben burada herkesin kanallarının güvenliğinden, sıkıntılarından ve yüklemelerinden sorumluyum. Dediğiniz gibi, bu sorumluluğumu yerine getirdiğime inanıyorum.

Çalışma saatlerim:
Haftaiçi : 08:00 - 01:00 (Pc başında)
Cumartesi : 08:00 - 14:00(Pc başında), 14:00 - 01:00 (Saatte 15 dakika)
Pazar : 00:00 - 00:00 (En fazla 3 saatte bir defa desteğe bakıyorum.)

havale ile alabilir miyim ?
Tabiki, videoyap.com a üye olduktan sonra destek bölümünden garanti veya iş bankası hesabımızı isteyebilirsiniz. iyigünler

toplu video yükleme de 2 gündür sorun yaşıyorum ne yazıkkı :S sunucuların aşırı yoğun olmasındanmı kaynaklanıyor acaba ??

toplu video yükleme de 2 gündür sorun yaşıyorum ne yazıkkı :S sunucuların aşırı yoğun olmasındanmı kaynaklanıyor acaba ??

Bugün bende 25 youtube linki ekleyip yapmayi denedim 3. yüklemeden sonrakiler durdu ve islem yapilamadi

2 günde bu sorunu yaşıyorsanız bir defa destek bölümüne 10 saniyede yazabilirdiniz. benim panelde kimsede sorun gözükmüyor hocam. Desteğe yazarsanız hemen bakarım hocam

Bugün bende 25 youtube linki ekleyip yapmayi denedim 3. yüklemeden sonrakiler durdu ve islem yapilamadi

Desteğe yazarsanız sevinirim hocam. Dün 300.000 video yüklendi kimsede sıkıntı yoktu. Bugünde 180.000 yüklenmiş desteğe yazarsanız incelerim. 1 kişi yazmadı hocam. yazın hesabınıza bakıp inceleyim.

2 günde bu sorunu yaşıyorsanız bir defa destek bölümüne 10 saniyede yazabilirdiniz. benim panelde kimsede sorun gözükmüyor hocam. Desteğe yazarsanız hemen bakarım hocam

Desteğe yazarsanız sevinirim hocam. Dün 300.000 video yüklendi kimsede sıkıntı yoktu. Bugünde 180.000 yüklenmiş desteğe yazarsanız incelerim. 1 kişi yazmadı hocam. yazın hesabınıza bakıp inceleyim.
Merhaba Destekten yazdim bakabilirsiniz :)

Malüm yeni yıl herşeye zam geldiği gibi botada zam geldi :) Ama ben zamdan önce 1 yıllık aldım.. Her ay üyelik yenilemekten kurtuldum hehe :)

Hocam zam gelmiş heralde, bayaa bi hemde % 170 civarında.. Bu kötü oldu ama hakkınızdır birşey diyemem. Hayırlısı :)

Zamın değeri kadar günlük toplu video hakkınızda arttırıldı.

Eski fiyatlara göre : 1 Aylık 15 TL, 1 Yıllık 99 TL
Yeni fiyatlara göre : 1 Aylık 25 TL, 1 Yıllık 175 TL

%75 zam geldi hocam.

Hocam, 1 yıl 3 ay boyunca aynı fiyatlarla ilerliyorduk. 50 den fazla özellik ekledik ve 3 serverımız varken artık 27 serverımız var. Fiyat değişikliği için, bütün üyelerimize toplu mail gönderdik, forumlarda 1 aydır en az 20 kere konuşmuşumdur. Sitenin sağ alt bölümünde 1 gün boyunca ilan ettim.
Malüm yeni yıl herşeye zam geldiği gibi botada zam geldi :) Ama ben zamdan önce 1 yıllık aldım.. Her ay üyelik yenilemekten kurtuldum hehe :)

Güzel kar ettiniz hocam. Özellikle son 10 günde 100'den fazla kullanıcımız, sürelerini 1 yıllık uzattılar. 1 aylık almadan direk 1 yıllık alan üyemiz çok azdır(5-6 tane).

Daha önce bot aldım ama 1 günlük ihtiyaç doğdu :)
[email protected] mailine 1 gün rica edebilir miyim ?
Tabikide, verdiğiniz mail adresine 1 günlük yükleme yaptım. Bot çok değişti eğer sorunuz olursa yardım bölümüne bakabilir veya desteğe mesaj atabilirsiniz. Hayırlı günler

ne yalan söyliyim ben bu botu alırken bu kadar iyi ilerleme beklemezdim , youtubedeye başlayalı bugün 6.günüm var bu botu alalı 3 gün oldu birikmiş 30 tl olmuş bile :) böyle bi botu yaptıkları için teşekkür ediyorum , zam'a gelirsek 25 yerine 20 tl olabilirmiş ama 25 de çok abartı değil sonuçta ayda 200-300 tl kazanan birine 25 tl koymaz

---------- Mesaj saat 10:59:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:13 civarında gönderildi. ----------

eklemeyi unutmuşum botun tek eksiği sitelerden otomatik video çekme olmuş :) onun dışında her şey 10 numara

botu aldım hiçbirşey bilmediğim halde 3 günde tek kanalla 25 tl kazandım alacak arkadaşlar 25tl deyip almamazlık yapmasın çok rahat bişi :) eline sağlık ustaa inşallah 1 ayda 1 yıllık bot parası çıkarda yıllıgını alabılırım :)

ne yalan söyliyim ben bu botu alırken bu kadar iyi ilerleme beklemezdim , youtubedeye başlayalı bugün 6.günüm var bu botu alalı 3 gün oldu birikmiş 30 tl olmuş bile :) böyle bi botu yaptıkları için teşekkür ediyorum , zam'a gelirsek 25 yerine 20 tl olabilirmiş ama 25 de çok abartı değil sonuçta ayda 200-300 tl kazanan birine 25 tl koymaz

---------- Mesaj saat 10:59:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:56:13 civarında gönderildi. ----------

eklemeyi unutmuşum botun tek eksiği sitelerden otomatik video çekme olmuş :) onun dışında her şey 10 numara

Teşekkürler yorumunuz için hocam. Otomatik karşı kanala yeni eklenenleri kanalınıza çekme ve komple kanalı çekme işlemlerinde biliyorsunuz bir çok özellik ekledik. Youtube.com üzerine otomatik işlemleri yapılıyor hep. Fakat istediğiniz diğer site botlarının toplu link dışında çekim işlerini inş ay sonuna kadar 3-4 tanesinde başlatacağız.

Hayırlı İşler. Deneme süresini bu konu altındanmı rica ediyoruz?

Teşekkürler, hayırlı günler. Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a üye olduktan sonra destek bölümüne deneme süresi istiyorum yazmanız yeterlidir. Destek içerisinde üst bölümde yardım bölümü var. Bir sorunuz olursa anlık cevap alabilirsiniz.

Mükemmel bir insansınız hocam :)

Est hocam, elimizden geleni yapamaya çalışıyorum.

botu aldım hiçbirşey bilmediğim halde 3 günde tek kanalla 25 tl kazandım alacak arkadaşlar 25tl deyip almamazlık yapmasın çok rahat bişi :) eline sağlık ustaa inşallah 1 ayda 1 yıllık bot parası çıkarda yıllıgını alabılırım :)

3 günde bot parasını çıkardığınıza sevindim. İnşallah bu büyüme oranıyla ciddi rakamlara ulaşırsınız.

Yıllık Alanlardan biride Benim :=)))

1 yıl boyunca birlikteyiz inş hocam. Maça 1-0 başladınız.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

umarım bilginiz vardır bakiyem 20tl yi geçtikden sonra pin istemek için bir şey yapmama gerek varmı yoksa 12 sinde otomatik yola çıkıyormu bilen varsada cevaplarsa sevinirim

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

umarım bilginiz vardır bakiyem 20tl yi geçtikden sonra pin istemek için bir şey yapmama gerek varmı yoksa 12 sinde otomatik yola çıkıyormu bilen varsada cevaplarsa sevinirim

Merhaba hocam, adres bilgilerinizi doğru girdiyseniz sıkıntı yok otomatik yola çıkar. Bu tip özel soruları destekden sorarsanız youtube hakkındaki bilgilerimi bildiğim kadarıyla cevaplarım. Yanlış anlamayın hocam, sadece hızlı dönüş yapabilmem amacıyla dedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri