Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

botta sıkıntı mı var acaba?
sayfa açılırken dahi çok yavaş, manuel olarak video yükleyemiyorum video indirilemedi hatası veriyor son 30 dk dır falan.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bot şuan aşırı yavaş.. yükleme yapılmıyor

1 saat kadar önce attım çatır çatır :-) ana Sayfa çok yavaştı..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Botun bu kadar çok sevilmesine çok sevindim. Datacenter genel anlamlı bakım yapmış 22:05 ile 22:35 arasında. sorun düzelmiştir. Bu 30 dakikalık süreç için herkesden özür dilerim.

Botun bu kadar çok sevilmesine çok sevindim. Datacenter genel anlamlı bakım yapmış 22:05 ile 22:35 arasında. sorun düzelmiştir. Bu 30 dakikalık süreç için herkesden özür dilerim.

böyle kaliteli işler yaparsan tabi ki de sevilir :)
anında 6 videoyu ardarda attım ;)

hocam destek kısmındanda yazdım arkadaşlar bakalım ne diyorlar bunun için burayada yazıyorum.

senden bir isteğim olacak.
biliyorsun ben ve %99 herkez adsense kazançları için bu sistemi kullanıyor.senden yeni bir özellik eklemeni istiyorum isteğim şu.

Güvenlik diye yeni bi1 sayfa açarsın. her kanalın rastgele bir videosunun html kodlarından adsense pub numarasına bakar ve panele yansıtır. hiçbir rakibinde olmayan bu güvenlik özelliği ile fark yaratırsın.hemde bizler gibi çok hesabı olanlar kanallarımızın hangi adsense hesabına bağlı olduğunu görürüz. hesap hacklendimi adsense değiştimi gibi sıkıntılar yaşamayız.

Satın alan arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmış.

Buna istinaden alıp 1 ay denemek istiyorum bu servisi.

Havale ile ödeme seçeneğimiz var mı?

Satın alan arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmış.

Buna istinaden alıp 1 ay denemek istiyorum bu servisi.

Havale ile ödeme seçeneğimiz var mı?

Hocam ben ilk üye oldum Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a ve sonra destek bölümünden 1 2 günlük deneme hakkı istedim hemen verdi sonra baktım ki çok hoş :) 1 ay aldım bitti 1 ay daha oda bitti 3 aylık aldım :) çok memnunum yani :) ödeme olarak paypal da yapabiliyorsunuz öncelikle siteye girin ve üye olun destek bölümüne yazın kısa sürede dönüş sağlar arkadaş.

Hocam ben ilk üye oldum Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a ve sonra destek bölümünden 1 2 günlük deneme hakkı istedim hemen verdi sonra baktım ki çok hoş :) 1 ay aldım bitti 1 ay daha oda bitti 3 aylık aldım :) çok memnunum yani :) ödeme olarak paypal da yapabiliyorsunuz öncelikle siteye girin ve üye olun destek bölümüne yazın kısa sürede dönüş sağlar arkadaş.

Hocam bende almayı düşünüyorum bir şey sorucam 25 tane kanalı bağlıyabiliyormuşuz.Bu kanalların 1 2 tanesi spam veya başka bir şeyden kapansa diğer bağlı kanallarda bi problem olurmu.

Merhaba hocam çektigimiz videoların özel kücük resimlerini çekme özelligi hakkında bir gelişme varmı istege baglı olarak çek- çekme gibi

hocam destek kısmındanda yazdım arkadaşlar bakalım ne diyorlar bunun için burayada yazıyorum.

senden bir isteğim olacak.
biliyorsun ben ve %99 herkez adsense kazançları için bu sistemi kullanıyor.senden yeni bir özellik eklemeni istiyorum isteğim şu.

Güvenlik diye yeni bi1 sayfa açarsın. her kanalın rastgele bir videosunun html kodlarından adsense pub numarasına bakar ve panele yansıtır. hiçbir rakibinde olmayan bu güvenlik özelliği ile fark yaratırsın.hemde bizler gibi çok hesabı olanlar kanallarımızın hangi adsense hesabına bağlı olduğunu görürüz. hesap hacklendimi adsense değiştimi gibi sıkıntılar yaşamayız.

Vallahi süper fikir

fikirler süper herkes birşey istemişte şu ünlemlilere daha fazla odaklanmak lazım 1 hafta önce $ işareti olan video ünleme düşmüş hayır bir haftadır nasıl $ ymış ozaman youtube azıttı iyice

arkadaslar bana lınk bulucu lazım chrome eklentili olursa iyi olur.. botta olmayan bir siteden video yükleyeceğim. yardımlara açığım

Süpermiş.

Acaba 2 günlük deneme üyeliği verirler mi tekrar? :)

Hocam tekrar ne ? :) daha önce aldıysanız neden versin adam vereceksin 25 i alacaksın 1 ay bot bukadar basit ;)

---------- Mesaj saat 03:38:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:35:49 civarında gönderildi. ----------

Hocam bende almayı düşünüyorum bir şey sorucam 25 tane kanalı bağlıyabiliyormuşuz.Bu kanalların 1 2 tanesi spam veya başka bir şeyden kapansa diğer bağlı kanallarda bi problem olurmu.

Aynı adsense'ye bağlıysa hepsi gider ama botu bilemiycem oda olabilir aynı ip olduğu için olabilir ama vds de alsan yine aynı mevzu

Hocam tekrar ne ? :) daha önce aldıysanız neden versin adam vereceksin 25 i alacaksın 1 ay bot bukadar basit ;)

Daha önce almadım. :)

Tekrar derken ben sizi kastettim. Size denemek için imkan vermiş "acaba tekrar böyle bir şey yapar mı?" diye dedim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri