Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

usta bot kanalları kontrol etmıyor en son 10 da kontrol etmıs kanalları. sorun var galiba

banada bir kere oldu ünleme düşmüş videoyu silmedi ama ben yanlış bir şey yaptım sandım. ayrıca 2 izinde vermiş olmama rağmen sık sık izin istiyor bunuda anlamayamadım. bu tarz sorun yaşayan var mı?

Bende bi sıkıntı yok . Kontroller yapiliyor

Daha öncede yazdım kontrol yapılamadığı zaman kanal telif yemiş oluyor genelde. Normal giriş yapıp telif kabul ekranını ve testi geçince normale dönüyor.Bende böyle.

Merhabalar, kontrol süresi 4-5 saat geride kalmışsa bir sıkıntınız var demektir destekden yazın birazdan yazılım geliştirmeyi bırakıcam desteğe bakıcam.

Merhabalar
ben deneme sürümünü kullanmaya başladım fakat kanalıma attığım videolar mail hesabımı ilk aldığımda ismimle oluşturulan kanala gidiyor ama ben alt kanalım olan aynı mail adresindeki diğer kanalıma yüklenmesini istiyorum. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar
ben deneme sürümünü kullanmaya başladım fakat kanalıma attığım videolar mail hesabımı ilk aldığımda ismimle oluşturulan kanala gidiyor ama ben alt kanalım olan aynı mail adresindeki diğer kanalıma yüklenmesini istiyorum. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alt kanal mailini girip şifre olusturun sisteme bunları girin.

mobil mesaj

daha öncede yazmıştım sistem 10 numara ancak küçük gibi görünüyo ama video içi reklam eksikliğini hissediyorum :)

ellerine sağlık yeni keşfettim bu sistemi fiyat ne olursa olsun artık hep alıcam.

Beğenmenize çok sevindim, desteğiniz için çok teşekkürler.

banada bir kere oldu ünleme düşmüş videoyu silmedi ama ben yanlış bir şey yaptım sandım. ayrıca 2 izinde vermiş olmama rağmen sık sık izin istiyor bunuda anlamayamadım. bu tarz sorun yaşayan var mı?

Ünlemi kanalda görmüşseniz hiç ellemeyin hocam bir sonraki kontrol süresinde bakın silmiş olacaktır. Çünkü 30 dakikada bir kontrol ediyor daha yeni ünleme dönüşmüştür o video. İzin olayında sıkıntı yaşıyorsanız kanalınızın güvenlik seviyesinde bir değiştirme yapmış olabilirsiniz. Kanalınızın youtube'dan şifresini değiştirip tekrar bizim sistemde de değiştirmeyi deneyiniz. güvenlik ayarlarınız bu şekilde sıfırlanmış olur.

usta bot kanalları kontrol etmıyor en son 10 da kontrol etmıs kanalları. sorun var galiba

Evet hocam, bir yenilik ekledim ama o kadar erken saatten kalması gerçekten kötü bir durum. Herhalde şimdi düzelmiştir.

Hocam fiyatı yükseltmişsin :\ şimdi alıyor-dum :( 25tl fazla geldi bana hakkımı? Yerden göğe kadar HAKKI hayırlı satışlar, durumu düzeltirsem hemen alacağım ve tavsiyede ederim daha iyisini bu zamana kadar kullanmadım.

Merhaba hocam, fiyatı yükselteli 1 aya yakın oldu. Galiba süreniz yeni bitiyor ve yeni farkettiniz. Bu duruma üzüldüm 2014 yılı içindeki fiyatlarımız budur. Ekstra bir zam bu yıl içinde olmayacaktır. Daha önceden de açıkladığım gibi promosyon fiyattı önceki fiyatlarım. 1.5 yıl boyunca o fiyatlarla sadece tanıtım yapmış oldum diyebilirim.

Anladım hocam fakat sitedeki tek video açılıyor acaba bende mi bir sıkıntı var ?

Evet artık sadece sitemiz üzerindeki video var. Diğer videolar yok tek videoda düzenledim ve herşeyi anlattım.

Bende bi sıkıntı yok . Kontroller yapiliyor

Evet aslında yapılıyordu fakat bazı arkadaşların hesaplarında yapılmamış. Çıkardığım yenilikden dolayı bir etken oluşmuş galiba serverları ayarladım yeni yenliğe göre.

Daha öncede yazdım kontrol yapılamadığı zaman kanal telif yemiş oluyor genelde. Normal giriş yapıp telif kabul ekranını ve testi geçince normale dönüyor.Bende böyle.

Evet bu telifi keşke bende 1 defa görebilsem otomatik telif geldi kontrol yapılamıyor. soruları giriniz tarzı acil uyarı göndericem. ama 2 gündür bir türlü denk gelemedim benim kanallarımda:)

Merhabalar

Sağolsun arkadaş yardımcı olmuş.

Alt kanal mailini girip şifre olusturun sisteme bunları girin.

mobil mesaj

Yardımlarınız için teşekkür ederim, bu şekilde yardımlaşmayı görmek beni çok sevindiriyor.

Manuel yükleme bölümünde kanal seçiminin üste taşınması çok iyi olmuş sayfayı kaydır kaydır bi hal oluyorduk.Benim arzum kategori seçiminin de hemen onun altına getirilmesi.
Güncel çalışanlar için kategori her video da değişiyor.

hocam botunuzu aldım an itibari ile simdi botlarınıza baktımda birşeyi merak ettim
mesela botlardaki sitelerden mesela harunyahya.tv ye video yüklendikce benim hesabıma atılmasını istiyorum acaba bu mümkünnmüdür

Hocam bot sosyal ağlarda paylaşım yaparken " # " kullanıyor mu ?

Niche Etiket Sistemi ve Gizli Video Yükleme Eklenmiştir.

+ 25 farklı kanalınıza farklı niche etiket girebilirsiniz. 25 farklı kanalınızada yüklenenleri tek tuşla bundan sonra yüklenenleri gizli yap moduna geçirebilirsiniz. Özgünleştirme sistemimizle videoları yeterince iyi hitlendirebildiğimizi düşünüyoruz. Artık videoları hitlendirirken normal kazancın üstünede çıkmaya nedersiniz? Belirlediğiniz kanallarda belirlediğiniz etiketler. Normal etiketlerin başına eklensin. Böylelikle etiket spami yapılmamış olacaktır.

Örneğin ;

Normal videonun etiketi : watch dogs, exposed trailer, e3 2013, Trailer, Watch Dogs, games, Xbox 360, PC, PlayStation 3, Xbox One
Yüklemek istediğiniz kanala ait verdiğiniz sabit niche kelimeler : game trailer, playstation game, game trailer 2014
Oluşacak Etiket : game trailer, playstation game, game trailer 2014, watch dogs, exposed trailer, e3 2013, Trailer, Watch Dogs, games, Xbox 360, PC, PlayStation 3, Xbox One

niche.png

Manuel yükleme bölümünde kanal seçiminin üste taşınması çok iyi olmuş sayfayı kaydır kaydır bi hal oluyorduk.Benim arzum kategori seçiminin de hemen onun altına getirilmesi.
Güncel çalışanlar için kategori her video da değişiyor.

Teşekkürler hocam, kategorileride üstte alıcam inş. Kanalı üstte alma sebebim niche etiket çalışanlar için ilk önce kanal seçip sonra özgünleştir v.s. butonlarına basması:) O kanala göre niche çalışcak çünkü.

hocam botunuzu aldım an itibari ile simdi botlarınıza baktımda birşeyi merak ettim
mesela botlardaki sitelerden mesela harunyahya.tv ye video yüklendikce benim hesabıma atılmasını istiyorum acaba bu mümkünnmüdür
Otomatik bot olarak youtube.com mevcuttur. Youtube.com'a ait her türlü otomatik olay mevcut. ileride diğer botlar olabilir fakat herkesin o şekilde çekebileceği değil. Yine kanal adı girilebilecek botlardan otomatik bota dönüştürme olacaktır. Çünkü ben bir siteye yeni ekleneni direk çektircek ve ekleticek olursam eminimki 300-400 müşterim onu çekecektir. Herkes aynı şeyi çektikten sonra ne anlamı kalır ki? Yazılımı çok basit birşeydir. Hatta 1 videoyu indirt herkesin hesabına gönder. Fakat böyle bir yazılım direk spam çöplüğü demektir. Ben sistemimde daha çok özgün spam yapıyorum desem daha doğru olur.

Hocam bot sosyal ağlarda paylaşım yaparken " # " kullanıyor mu ?
Blogspot hesabınıza otomatik post atar, farklı bir sosyal ağa paylaşımı bulunmuyor. Ping sistemimiz google ve youtube.com'a ping atar ve çok hızlı indexlenmesini sağlar. Ping sistemimizi yüklediklerim bölümünün en altında, yedekler butonunun yanında bulabilirsiniz.

niche etiket bulmamız için bi site verirmisiniz ?

birde otomatik kanal çekimlerinde niche geçerlimi ?

1 aylık bot satın almak istiyorum hangi hesaba havale yapmam gerekiyor?

www.videoyap.com a üye olduktan sonra sol bölümde süreyi uzat var. oradan kredi kartı veya paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Eğer ikisiylede ödeme yapmak istemiyorsanız. Sitedeki destek bölümünden garanti veya işbankası hesap numaramızı isteyebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

niche etiket bulmamız için bi site verirmisiniz ?

birde otomatik kanal çekimlerinde niche geçerlimi ?

Eğer kanallarım bölümünden o yükleyeceğiniz kanal için niche etiket girdiyseniz, tüm sitedeki yükleme bölümlerinden eklerken o etiketleri videonun etiketinin başına otomatik ekler.(evet, geçerlidir)

The Free Keyword Niche Finder - WordStream's Niche Keyword Research Tool
30 tane hak veriyor, ip restart ve cookie restart ile hakkı tazeyebilirsiniz. Video türünüzle alakalı başlığı girin en çok kazandırandan alta doğru sıralar.

teşekkürler güzel bi eklenti olmuş ancak 30 karakteri anlamadım 5 etiket hakkı deseniz tamamda :) 30 karakter biraz az olmuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri