- Web sitesi
- www.videoyap.com
üçünü tek seferde yapıyormu hocam onu sordum ? benmi görmüyorum, tek tek seçilebiliyor ancak ????
Hocam hepsi için toplu seçili durumda altta ekle butonunun yanında bulunuyor. Toplu videolarda tek tek süre kesme ayarı yok, hepsine toplu ayarı bulunuyor. Tek tek yapabilecek vaktiniz varsa anasayfadan ayrı ayrı yapabilirsiniz. Ama ileride çok talep olursa toplu videodan da ayrı ayrı yapılabilecek bir bölüm gelebilir ama oda karmaşıklığa yol açar.
deli para kazanıyorsunuzdur şimdi bu bottanhesapladımda 80 milyar küsür rakam çıktı aylık
![]()
1.5 yıldır bu hizmeti kusursuz olarak sunmaya çalışıyorum. 1 tane blade makinamın aylık gideri 14.000 tl diğerleri normal dedicated. Normal dedicatedlerden 32 tane bulunuyor. Umarım giderlerimide anlatabilmişimdir ama Allaha şükürler olsun iyi kazanıyorum.
Hocam bir sorum var. Kırmızı telif gelen kanala uyarı geldiğini nasıl anlayabiliriz. Ben genelde tek tek youtube hesaplarına girip kontrol hediyorum her gece daha kolay bir yolu var mı. Örneğin telif ve para kazanma kontrol ekranında kırmızı telif geldiğinde kontrol yapamama gibi. Bir iki kere kontrol yapamadığında baktığımda kırmızı uyarı gelmişti ama kesin bir yol mu güvenemedim.
Merhabalar hocam, telifli videolar ve para kazanma bölümünde kanala tıklayın sonra otomatik yap diyin. Eğer kanala kontrol yapılamadı diye kırmızı not düşerse kanalınıza kırmızı telif gelmiş demektir youtube hesabına girip soruyu yanıtlamanız gerekir. Bunu yakında sol menüde örneğin 25 hesabınız varsa ve 2 tanesinde sıkıntı varsa (23/25) tarzında yazacaktır.(Fikir öneri sahibi [MENTION=4968]plesk[/MENTION] arkadaşımıza teşekkürler.) Ama şuanda orada içine girip tek tuşla görebilirsiniz.