Soru işaretleri artık Para Kazan oluyor.
özelden mesaj attım. bir özellikle ilgili dönüş yaparsan sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam birde isteyen kişilerde botun otomatik olarak eşleşen silmesini engelleyebilmek için birşeyler yapabilirmisiniz.benim eşleşen videolarda dolar hep aktif oluyor ve kazancıda bana geliyor.
![]()
![]()
bu şarkıyı ben yorumladım cevabını kabul ederse sen kazanırsın ama bot siliyor.eslesenleri kabul ettiğinizde kazanc size gelmez , sadece abone kazanabilirsiniz
slmlar öncelikle tesekkürler bu güzel botu bizlere sundugun için
şu soru işaretlerine çözüm gelmiş gibi bunu tek tıkta bütün videolardaki soru işaretlerini çözümlese olmazmı tek tek zahmetli oluyobizde herşey istiyos canım
yakında biz hiç bakmayak bot herseyi kendi yabsın biz sadece ay sonu paramızı alalım deriz
![]()
eslesenleri kabul ettiğinizde kazanc size gelmez , sadece abone kazanabilirsiniz
Hayırlı akşamlar hocam benim kendi gözlemlediğim bir durum var.
Eğer bir videoyu yüklerken etiket ve açıklama girdi isek Title yöntemi de bazen işe yaramıyor.
Muhtemelen yt parametreleri ile alakalı bir durum hatta bu videoyu silip aşağıdaki şekilde tekrar denediğimde dahi işe yaramadı.
YT videoların dijital verilerini kaydediyor bence.
Fakat kendim denedim 15 dklık videolarda eğer etiket ve açıklamayı para kazanmayı aktif ettikten sonra giriyorsak
%99 para kazanma yanıyor 30 video yükledim hepsi bu şekilde bir sıkıntı vermedi ve tabi yükleme yaparkenki net hızı da önemli.
Yani eğer mümkünse etiket ve açıklamayı daha sonra basmayı ayarlayabilirsen muhtemelen bu ! İŞİNE %99 bir çözüm sağlamış olacaksın.
Bu yöntemi gözlemleyip diğer arkadaşlarda tecrübelerini aktarırsa daha sağlıklı bir sonuç alabiliriz.
Hocam bende düşünmüştüm mesela videoları numaralandırıp çekecek bu arada biz veya bot otomatik olarak para kazanmayı açacak ve daha sonra yine bizim komutumuzla (veya otomatik) başlık etiket ve açıklama girecek..
yok artık müthiş bir özellik hocam. Gerçektende botun hakkını veriyorsunuz hocam![]()
Sonunda bekleneni başardındaha ne kaldı ki!!
Destekdeki sorumu kendim çözdüm de güzel olmuş![]()
helal olsun;
Adam yapıyor arkadaş![]()
kardeşim 1 seferde 1 videomu buluyor ? olanı anlamadım onu tam olarak 5-6 tane ? var şuanda sadece 1 tanesini buldu
helal olsun;
Adam yapıyor arkadaş![]()
özelden mesaj attım. bir özellikle ilgili dönüş yaparsan sevinirim.
Video birleştirmede olsa süper olur2 videonun linkini verelim, bot bu videoları birleştirip kanala yüklesin, iyi olmaz mı ?
Özelden mi buradan mı yazayım diye düşündüm ama arkadaşlar destek verir diye burdan yazıyorum hocam..
Son gelen soru işareti özelliği çok güzel olmuş fakat geliştirilmesi gereken çok daha önemli bir olay var o da ÜNLEM!
1 senedir açık olan kanallarımla beraber özgün spam ne varsa tüm kanallarım bugün para kazanmaya kapatıldı. Tek sebebi ünlem..
Bu yeni gelen özelliğin modifiye edilmesini talep ediyorum.
Şöyle ki;
Sistem soru işaretini gördü para kazanmaya kapattı isim değiştirdi tamam eyvallah. Buraya kadar sorun yok Son aşama olan Ünleme düşünce silme olayı yanlış he sonradan ünlem olanlara sözüm yok fakat diyelim soru işaretinden Ünleme dönüşme süresi nedir? Örnek 10 saat, sistem denedi para kazanma yapamadı 9 saat sonra o video hala soru işareti ise o video silinsin. Ünlem geldikten sonra iş işten geçmiş oluyor. Canım yandı başkalarının canı yanmasın![]()
Mobilim yanlış varsa kusura bakmayın. Yatakta aklıma geldi üşenmedim kalktım yazdım![]()
Hocam sistem muazzam ancak sıkıntı şu sanırım performansı düşünerek yapmışsın ama her kontrolde 1 video için olması kötü olmuş birde tekrar yapmak için sanırım 5 dakika zaman sınırı koymuşsun bunlar biraz sıkıntı olmuş.
Arkadaşların dediği gibi sanırım her tıklamada 1 video kontrolü yapıyor. Zaman sınırı güzel ancak 1 tıklamada hepsini yapsaydı çok güzel olurdu.
hemso hersey cok güzel allah razı olsun ama su unlem konusunda vur elini masaya artık herkesin canı yandı , biliyorsun gecenlerde benimde yandı. yani istediğimiz su bot telif icin kontrole cıktıgında para kazanmayan soru isaretlerini para kazanmaya acabiliyorsa acsın yok acamıyorsa direk silsin. cunku bu 10 saat icinde unleme donusuyor ve butun para kazanmaları kapatıyor cok kanal calısanlar icin kabus oluyor sen biliyorsun. bu unlem icin ayrı bir sistem yapsan da sürekli tarasa kanalları ünlem gördümü kökten silse inan cok iyi olur.
Hocam herkesin ortak fikri, öncelik olarak bütün kanalın taranıp ünlemlerin uçurulması.Şu an 7. 8. sayfaları taramıyor.Bu arada problemimi çözdüm güzel olmuş![]()
hocam birde isteyen kişilerde botun otomatik olarak eşleşen silmesini engelleyebilmek için birşeyler yapabilirmisiniz.benim eşleşen videolarda dolar hep aktif oluyor ve kazancıda bana geliyor.
![]()
![]()
slmlar öncelikle tesekkürler bu güzel botu bizlere sundugun için
şu soru işaretlerine çözüm gelmiş gibi bunu tek tıkta bütün videolardaki soru işaretlerini çözümlese olmazmı tek tek zahmetli oluyobizde herşey istiyos canım
yakında biz hiç bakmayak bot herseyi kendi yabsın biz sadece ay sonu paramızı alalım deriz
![]()
Bana göre botun amacı bu zaten. Çünkü ben bot ile aylığı sabitleyip eklemelerle arttırabildiğimi arttırmayı düşünüyorum. Her şey az çok sisteme oturduktan sonra özgüne kafa yormayı düşünüyorum. Özellikle videoyap kullanan arkadaşlarında bu yönde düşünmesi gerek bence çünkü size zaman kazandırıyor ve hepimiz bu piyasanın içindeyiz az çok neler yapabileceğimizi nasıl bize göre özgün içerik oluşturabileceğimizi görüyoruz. Bence bu açıdan yaklaşmak gerek.
gelir...hatta partnerli kanalda sor işaretine geçmeden direk para kazanması açıldığı için para kazanır durumdayken pat diye ünleme düşer.Bir şey sormak istiyorum partnerli kanallarda ünlem geliyormu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.