Bu özelliği bende bekliyorum. Tek tek yapmak çok zahmetlibir dahaki güncelleme video içi reklamlama olucak sanıyodum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu özelliği bende bekliyorum. Tek tek yapmak çok zahmetlibir dahaki güncelleme video içi reklamlama olucak sanıyodum
Bu özelliği bende bekliyorum. Tek tek yapmak çok zahmetli
Tek tekmi kontrol ediyor bu ? olanları hocam ? Topluca kontrol neden etmiyor az önce 4 video için denedim 1ini yaptı digerlerini o süreyi bekleyip mi yapacagız ? Böyle zor olmazmı ?
Video ortası reklamlar bu hafta sonuna kadar gelecekti sanırım geçmiş sayfalarda cevap verilmişti.
? olayı ise şu an beta bu akşam tam aktif olacak hocam bir sayfa geride buna da cevap verdi.
Anladım hocam görmemişim hepsi olacak bir kerede o zaman gece . İyi iyi
İnşallah biliyorsunuz bu sistemin test süreçleri var stabil çalışması için ilk baş bu tarz şeyler olacak daha iyi olması için..
Video ortası reklamlar bu hafta sonuna kadar gelecekti sanırım geçmiş sayfalarda cevap verilmişti.
? olayı ise şu an beta bu akşam tam aktif olacak hocam bir sayfa geride buna da cevap verdi.
Soru işaretlerinde bazen sadece 1 tane videoyu bulup ayarlıyordu şuanda o kanala ait tüm soru işaretlerini bulup ayarlıyor.
Soru işaretli videolar için İşlem süreci şu şekilde değiştirilmiştir.
1) İlk kontrolda soru işaretleri videoları tespit ediyor ve bunların para kazanmasını kapatıyor. Sonra başlık etiket açıklama'yı değiştiriyor.
2) 20-25 dakika sonra bu videoları para kazanmaya açıyor.
3) 20-25 dakika sonra bu videoların isimlerini orjinal başlık, etiket ve açıklamasına çeviriyor.
4) 4 saat sonra hala soru işaretindeyse bu videoyu ünlemli videolarda olduğu gibi silecektir(bu özellik bu gece eklenecektir.)
Şuanda bu işlemleri manuel olarak kanal kontrolü yaptığınızda yapıyor. Gece tam otomatik kanal kontrolünün içnie bağlıycam.
hocam malesef soru işaretini dolara çeviremiyor tahminimce başlığı uzun değiştirdiği için olmuyor sistem otomatik başlığı değiştirecek yazmamalı sadece rakam yazmalı bundan dolayı olmyor galiba
S.a Ustad 2 Günlük deneme alma şansımız var mı ?
Memnun kalırsam almayı düşünüyorum.
Tek tekmi kontrol ediyor bu ? olanları hocam ? Topluca kontrol neden etmiyor az önce 4 video için denedim 1ini yaptı digerlerini o süreyi bekleyip mi yapacagız ? Böyle zor olmazmı ?
bir dahaki güncelleme video içi reklamlama olucak sanıyodum
Hocam merhaba. Valla yine bombayı patlatmışsın bu soru işareti sorunu iyi olmuş.
Soru işaretini toplam ne kadar zamanda hallediyor ?
Yani Telifli Videolar & Para Kazan ' a tıkladıktan sonra ilgili kanala tıklayınca, "Soru işaretli videoların isimleri değiştirilip para kazanma ayarlaması yapılıyor:" yazdıktan sonra ne kadar sürüyor hocam?
3. maddede orjinalden kastınız nedir hocam? Mesela ben videoyu tam özgünleştirerek kanala atıyorum. Yine özgünleştirdiğim isimdemi görülecek? Yoksa ilk videoyu çektiğim orjinal isim ve etiketler ilemi görülecek.
Ayrıca hocam daha önce yazmıştınız. Burda belirttiğiniz yenilikleri botun içinde bizlere duyursanız daha hoş olur. Hem böylelikle herzaman forumda olamadığımız zamanlar bottan takip edebiliriz.
hocam malesef soru işaretini dolara çeviremiyor tahminimce başlığı uzun değiştirdiği için olmuyor sistem otomatik başlığı değiştirecek yazmamalı sadece rakam yazmalı bundan dolayı olmyor galiba
başlığı Title diye değiştirip etiketede title eklerseniz sonra para kazanmayı kapatıp açarsanız para kazanma büyük ihtimalle açılır. bazende açılmıyor![]()
evet direk random yazması gerekiyodu
Bir aylık alındı ve ek video hakkı alınmıştır.
Merhaba Hocam, şuanda bir isimle birlikte yanaında random rakamlar yazıyor. Raporları değerlendircem isim yazmasın sadece rakam yazması daha iyi sonuç çıkarırsa ona çeviririm 2 saniyede.
Şuandaki raporlara baktığımda botun son yaptığı 100 soru işaretli videonun 92 tanesini para kazanmaya($ ışığını yakmış) çevrilmiş.
Merhaba hocam, oradaki title yazmak olanasaksız. 30 tanesini birden işleme alırsa hepsi title ismiyle kalmış olur. hepsini aynı anda yapıcak çünkü buda spam demektir youtube içinde.
Bakalım hocam, şuanda sonuçlar çok olumlu. Ama anket yapabilirim.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Umarım memnun kalırsınız, kazançlarınız sürekli artar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.