Evet bu önemli.
mobil mesaj
mobil mesaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu toplu link botu ücteti ile arttırabiliyormuyuz ben yotubeden video yüklemiyorum diğer botlardan yüklüyorum
Tabi : http://videoyap.com/topluvideo_hak_satin_al.php
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] sıralıyorum ilgilenirsen sevinirim.
1-Video silme bugün çalışmıyor 2 yorum yukarıda nedeni yazıyor.
2-Partner kanalları için para kazanmayı açma özelliği istiyorum bence bugüne kadar gelmemesi büyük eksiklik.geç olsun güç olmasın.
3-Bugün otomatik para kazanma ve telif silmedede bir gidip bir geliyor sıkıntılı yani.
4-Sık Kullanılanlar Menüsü Olmalı.Malum menü kalabalıklaştı bir yerden istediğimiz menüleri seçsek o menü'de sağ tarafda olsa çok hoş olur.
evet banada öyle geliyor logo ile alakalı sanırım.Yalnız şöylede birşey var HD video çekersen logo basmıyor ve kırpma yapmıyor sistem.![]()
logo basalım derken görüntü çok kötü oluyor
Hocam 80mb Üstü Olan Videolara Parlaklık Kırpma Felan Olmuyor galiba Bunu Biraz Daha Yükseltemezmisin 85mb yükledim telif aldım![]()
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] malesef bugün video silme özelliği çalışmıyor.Hiç çalıştıramadım videoları getiriyor sil'e bastığımda "adet video youtube kanalınızdan başarıyla silinmiştir." yazıyı geliyor
onu demiyorum hani 25 link koyup toplu yüklüyoruzya benim çok işime yarıyor.
logo basalım derken görüntü çok kötü oluyor
dediğim gibi bir yanlışlık olmuş düzeltildi bakalım botu kullanmaya başlayacağım
Tek isteğim var ?'leri silme sistemi sorunsuz çalışsın, 500 video kontrol etsin.
! yeme ihtimali 0'a düşsün. Şuan sorunlu maalesef.
Hocam toplu link.olayınin süresi aynı kalsa ama video adedi 100 olsa nasıl olur?
otomatik kanal çekmedeki süre kes özelliğindeki süreleri değiştiremiyor muyuz,tıklıyorum açılmıyor da? yeniden düzenleme özelliği yok galiba,yada süre kesme özelliğini kaldırma.kanalı baştan silip mi yapalım o işlemi yoksa bu özellik gelir mi?
Aldım 1 aylık![]()
Merhaba hocam bu konuda performans değerlendircem. Bu hafta sonuna doğru 1 yenilik getircem bu süreçte başka birşeyi araya almıyorum. Ondan sonra yapıcam. Yakında gelicek yenilik çok güzel bir yeniliktir.
Merhaba hocam, otomatik video yükleme emirleri sadece süre kes olayını değiştirmek için tekrar üstüne tıklamak yerine introyu seçip sonra tekrar süreyi kesi seçerseniz saniyeleri gireceğiniz alan çıkar. Bu bug uyarısı için teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun hocam, inşallah kazancınız çok artar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.