Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] malesef bugün video silme özelliği çalışmıyor.Hiç çalıştıramadım videoları getiriyor sil'e bastığımda "adet video youtube kanalınızdan başarıyla silinmiştir." yazıyı geliyor

bu toplu link botu ücteti ile arttırabiliyormuyuz ben yotubeden video yüklemiyorum diğer botlardan yüklüyorum

bu toplu link botu ücteti ile arttırabiliyormuyuz ben yotubeden video yüklemiyorum diğer botlardan yüklüyorum

Tabi : http://videoyap.com/topluvideo_hak_satin_al.php
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] sıralıyorum ilgilenirsen sevinirim.

1-Video silme bugün çalışmıyor 2 yorum yukarıda nedeni yazıyor.
2-Partner kanalları için para kazanmayı açma özelliği istiyorum bence bugüne kadar gelmemesi büyük eksiklik.geç olsun güç olmasın.
3-Bugün otomatik para kazanma ve telif silmedede bir gidip bir geliyor sıkıntılı yani.
4-Sık Kullanılanlar Menüsü Olmalı.Malum menü kalabalıklaştı bir yerden istediğimiz menüleri seçsek o menü'de sağ tarafda olsa çok hoş olur.

Radorede yasanan sıkıntı sanırım en cok beni vurdu oto kontroller gittiği için gelen ünlemlerden dolayı tüm kanallarımın para kazanması gitmis bulunmakta bayada yüksek bir miktardı umarım bir daha böyle birsey yasamayız.

Tabi : http://videoyap.com/topluvideo_hak_satin_al.php

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] sıralıyorum ilgilenirsen sevinirim.

1-Video silme bugün çalışmıyor 2 yorum yukarıda nedeni yazıyor.
2-Partner kanalları için para kazanmayı açma özelliği istiyorum bence bugüne kadar gelmemesi büyük eksiklik.geç olsun güç olmasın.
3-Bugün otomatik para kazanma ve telif silmedede bir gidip bir geliyor sıkıntılı yani.
4-Sık Kullanılanlar Menüsü Olmalı.Malum menü kalabalıklaştı bir yerden istediğimiz menüleri seçsek o menü'de sağ tarafda olsa çok hoş olur.

onu demiyorum hani 25 link koyup toplu yüklüyoruzya benim çok işime yarıyor.

Hocam bir de yüklediğimiz vidyolar kısmı varya, ben mesela orada bir videomu aramak istiyorum üst taraftan gerekli kanalı seçiyorum ama video ismini görmek için videonun üzerine fareyi getirip bekletmek gerekiyor, bunun yerine kanal seçme yerinin yanına video arama yeri ekleseniz nasıl olur hocam ? Eğer arama olayı sıkıntı olursa vidyo isimleri vidyoların üstünde ilk iki üç kelimesi de yazabilir hocam. Eğer mümkünse tabi arama özelliği iyi olur. Teşekkürler.

ödemeyi yolladığım halde ödeme de sorun olduğu söylendi ve süre hesabımdan alınmış dekontun ss ini gönderdim geri dönüş bekliyorum 25 tl için böyle birşey yapmayı geçtim tenezzül etmem. Kaldı ki daha uygulamayı topu topu 1 saat kullanmamışımdır bir yanlış anlaşılma olmuş olmalı umarım çözülür.

dediğim gibi bir yanlışlık olmuş düzeltildi bakalım botu kullanmaya başlayacağım

Hocam 80mb Üstü Olan Videolara Parlaklık Kırpma Felan Olmuyor galiba Bunu Biraz Daha Yükseltemezmisin 85mb yükledim telif aldım :(

Merhabalar hocam, bundan 6 ay önce 40mb'dı. 3 ay önce 60mb a yükselttim. 1 ocakda 80mb'a yükselttim. 1 videoya ek özellik eklenmesi için 80mb altında olmalı yoksa videoyu aynı görüntü şekliyle kopyalar. İleride bu rakam arttırmaya çalışacağım. Şuan için gerçekten zor. 80mb videoya 8 çekirdekli bir serverım 6 dakika boyunca logo basmak için uğraşıyor.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] malesef bugün video silme özelliği çalışmıyor.Hiç çalıştıramadım videoları getiriyor sil'e bastığımda "adet video youtube kanalınızdan başarıyla silinmiştir." yazıyı geliyor

Merhabalar hocam, bugün tümünü seç butonu getirdim. Artık otomatik seçili gelmiyor seçip / seçmeme size kalsın diye getirdim. O nedenle olmuştur hayırlı günler

onu demiyorum hani 25 link koyup toplu yüklüyoruzya benim çok işime yarıyor.

Merhabalar hocam, toplu link için 25 link yükleme her 30 dakikada olayı 15 dakikaya düşereceğim. Ama 15 gübü ortalama var bu işlemin.

logo basalım derken görüntü çok kötü oluyor

Merhaba hocam, yüklenen video linkini verirseniz tüm loglarıyla birlikte bakar daha net konuşurum. Belkide videonuz daha yeni işleniyor. Tam görütü kaliteleri çıkmamış olabilir. Link atın pm olarak inceleyim hocam ilk defa duyuyorum.

dediğim gibi bir yanlışlık olmuş düzeltildi bakalım botu kullanmaya başlayacağım

Hayırlı olsun hocam, evet eft 4 den sonra yapıldıgı için hesabıma geçmemiş. Ama dekontu gördüm onayladım. Teşekkürler ve kusura bakmayın.

Hocam toplu link.olayınin süresi aynı kalsa ama video adedi 100 olsa nasıl olur?

mobil mesaj

Tek isteğim var ?'leri silme sistemi sorunsuz çalışsın, 500 video kontrol etsin.

! yeme ihtimali 0'a düşsün. Şuan sorunlu maalesef.

otomatik kanal çekmedeki süre kes özelliğindeki süreleri değiştiremiyor muyuz,tıklıyorum açılmıyor da? yeniden düzenleme özelliği yok galiba,yada süre kesme özelliğini kaldırma.kanalı baştan silip mi yapalım o işlemi yoksa bu özellik gelir mi?

Hocam toplu link.olayınin süresi aynı kalsa ama video adedi 100 olsa nasıl olur?

Merhaba hocam bu konuda performans değerlendircem. Bu hafta sonuna doğru 1 yenilik getircem bu süreçte başka birşeyi araya almıyorum. Ondan sonra yapıcam. Yakında gelicek yenilik çok güzel bir yeniliktir.

otomatik kanal çekmedeki süre kes özelliğindeki süreleri değiştiremiyor muyuz,tıklıyorum açılmıyor da? yeniden düzenleme özelliği yok galiba,yada süre kesme özelliğini kaldırma.kanalı baştan silip mi yapalım o işlemi yoksa bu özellik gelir mi?

Merhaba hocam, otomatik video yükleme emirleri sadece süre kes olayını değiştirmek için tekrar üstüne tıklamak yerine introyu seçip sonra tekrar süreyi kesi seçerseniz saniyeleri gireceğiniz alan çıkar. Bu bug uyarısı için teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun hocam, inşallah kazancınız çok artar.

partnerli kanallara para kazanma kazanmayı açmayı istedim saolsun ilgileniyo :)

Merhaba hocam bu konuda performans değerlendircem. Bu hafta sonuna doğru 1 yenilik getircem bu süreçte başka birşeyi araya almıyorum. Ondan sonra yapıcam. Yakında gelicek yenilik çok güzel bir yeniliktir.

Merhaba hocam, otomatik video yükleme emirleri sadece süre kes olayını değiştirmek için tekrar üstüne tıklamak yerine introyu seçip sonra tekrar süreyi kesi seçerseniz saniyeleri gireceğiniz alan çıkar. Bu bug uyarısı için teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun hocam, inşallah kazancınız çok artar.

teşekkür ederim cevap için aklıma gelmişti de bende intro ve logo yok onu yükleyeyim bari önce ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri