partnerli kanallara para kazanma kazanmayı açmayı istedim saolsun ilgileniyo![]()
Bende bunu bekliyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partnerli kanallara para kazanma kazanmayı açmayı istedim saolsun ilgileniyo![]()
aktif olmuyor hocam denedimdePartner kanalı olanlar lütfen telifli videolar & para kazan bölümünden manuel olarak kanalına tıklayabilirler mi? para kazanması açık olmayan videoları para kazan olacak çevirebilecek mi acaba? Eğer herkesde sıkıntısızsa, otomatik kontrolde de partner kanalların para kazanmasını aktif edicem.
aktif olmuyor hocam denedimde
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] he birde hocam ben eşleşen videolarda çalışıyorum şimdi mesela bugün atarsam 2-3 sonra eşleşen gelebiliyo ama ben bu videoyu sildirtmek istemıyorum kalsın belki arasında ses telifi gelmiştir onu kaldırıp tekrar yüklerim.yani şimdi ben oto para kazanma açtığım zaman ilerde eşleşen videoları silmesin istiyorum sadece para kazanma açmayı ve isteyende oto telif silmeyi yapsa daha iyi olur hocam
merhaba hocam kolaygelsin etiket ve açıklama özgünleştirme acaba bendemi sıkıntı var yoksa artık çalışmıyor mu ?
Merhabalar hocam ileride bir çok özellik ekledikten sonra telifleri otomatik siliyor. Bunu dediğiniz gibi silsin silmesin diye bir kutucuk atabilirim soru işareti silmeyi kapat aç gibisinden. Partner kanalıyla alakalı bir resim çekip atarsanız çok sevinirim. sonuca dair.
Bir sıkıntı yok hocam, şuanda denedim. Youtube apiye bağlıdır o bölüm. Sıkıntı cıksa tüm sistemde sıkıntı çıkar. Dilerseniz deskteden yazın hocam denediğiniz linki.
Partner kanalı olan arkadaş sayısı bu kadar azmı? Lütfen partner kanalınıza telifli videolar & para kazan bölümünden tıklayın. Kanalınıza girip bakın para kazanmaya çeviriyor mu videoları? Eğer çeviriyorsa veya çevirmiyorsa yazınız. çevirmiyorsa destekden veya pm olarak ekran görüntüsü linki atarsanız çok sevinirim. Bugece tamamen aktif etmek istiyorum.
Hocam sırada toplu yükleme var dimi.
Partnerlı kanallarınızında artık para kazanmasını sistem aktif ediyor.
Daha önceden sadece statüsü olmayan kanalları ve adsenseli kanalların para kazanmasını sistem otomatik / manuel aktif edebiliyordu. Artık partnerlı kanallarınızında sistem otomatik / manuel para kazanmasını aktif ediyor. Böylelikle para kazanmasını her türlü kanallarda dilerseniz manuel, dilerseniz otomatik sisteme parayı kazanmayı açtırabilirsiniz.
[MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] hocama yardımları için çok teşekkür ederim. Ben partner çalışmadığım için kendisi güvenerek bana partner kanal bilgilerini vermiştir ve onun üstünde deneme yaparak bu sistemi aktif ettim.
Hocam toplu yüklemeyle 3 haftadır uğraşıyorum. Tabiki ara ara bu yenilikleri mola vermek amaçlı çıkarıyorum. Yoksa bu 15 gün içerisindeki büyük yenilik youtube.com gibi diğer botlarımızın toplu video yüklenmesini sağlatmak olucak.
Merhabalar hocam ileride bir çok özellik ekledikten sonra telifleri otomatik siliyor. Bunu dediğiniz gibi silsin silmesin diye bir kutucuk atabilirim soru işareti silmeyi kapat aç gibisinden. Partner kanalıyla alakalı bir resim çekip atarsanız çok sevinirim. sonuca dair.
Bir sıkıntı yok hocam, şuanda denedim. Youtube apiye bağlıdır o bölüm. Sıkıntı cıksa tüm sistemde sıkıntı çıkar. Dilerseniz deskteden yazın hocam denediğiniz linki.
Partner kanalı olan arkadaş sayısı bu kadar azmı? Lütfen partner kanalınıza telifli videolar & para kazan bölümünden tıklayın. Kanalınıza girip bakın para kazanmaya çeviriyor mu videoları? Eğer çeviriyorsa veya çevirmiyorsa yazınız. çevirmiyorsa destekden veya pm olarak ekran görüntüsü linki atarsanız çok sevinirim. Bugece tamamen aktif etmek istiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.