Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

partnerli kanallarda para kazanma aktif etme çalışıyor hocam. sıkıntı yok.

Teşekkürler tolga hocam sağolasın.

Aslında cpu oranını okuyarak ve gerekli.bilgileri alarak toplu video.yükleme limitine değişken atanabilse örnek: saat gece 02:06 cpu %5 toplu yükleme limiti 150.gibi :)

If(cpu>%70;"sabret";"yardir mürsel" )

Toplu video bölümüne koyulması mümkün değil ama toplu link bölümüne böyle birşey koyucam inşallah. Öneri için sağol hocam. Mürsel yardıracak.

hocam botunuz 10 numara 5 yıldız hatta 10 yıldır :)
sadece br fikir var aklımda acaba mümkünmüdür
şimdi cekim talimatı verdigimizde videoyu cekiyoruz ya işte o videoyu küçük resimle birlikte cekse ve yüklese nasıl olur bazı adamlar var ibret ediyorum nerden bulup yüklüyorlar o resimleri ben o kadar arıyorum bulamıyorum o ugrastanda kurtarsan bizi :):)

birde arkadaşlar aklında süphesi olan varsa hiç düşünmesin alsın yemin ederim gecengün 1 tane manuel video yükleyeyim dedim bota baglı olmayan kanala 1 saat bekletti sinir oldum sildim artık bota alışmısız digeri adamı yoruyor :)

Neyse bot bir yandan videoları yüklerken bende içimi dökeyim dedim hepinize bol kazançlar.

Önerin için çok sağolasın hocam, fakat youtube api ile hala youtube video resmini değiştirmek mümkün değil. Mayıs ayında bu güncellemeyi youtube api çıkaracağını haber etti. O zaman bende hemen entegre edicem inşallah.

Buarada güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, her zaman daha da iyisini yapmaya çalışacağım.

şu anda video yükleyemeyen var mı ? benden başka :D

Yazdığın saat aralığına baktım bir sıkıntı göremedim, Tabiki o dakikada var olmuş olabilir. Çünkü yedek alma saatidir. 2-3 dakika o zaman aralığında çalışmayıda durdurur. Belki ona denk gelmiştir.

Merhabalar hocam suan teldeyim giriyorum dediginizi yaptim ve kanalimin para kazanma ozelligi acilmadi ek olarak bu denedigim kanalda 3. Eslesen videolarida silmedi geriye donuk 4-5 gune baktim hep duruyor 3. Eslesen videolar malesef . Fakat baska partnerli bir kanalimdaki 3. Eslesenleri siliyor neden boyle bir sıkıntı var acaba

Merhaba hocam, demekki siz alt kanalı @gmail.com olarak eklemişsiniz. Alt kanal hesapları @pages.plusgoogle.com tarzı mail oluşturulup eklenir. Bunun anlatımı videomda mevcut. Kanallarım sayfasının en üst bölümünde görebilirsiniz. Telif özelliğinde v.s. hiç birşey değişmedi bu nedenle bu kadar garanti konuşabiliyorum. Çözemezsen deskteden yaz hocam senin adına ben bakar hallederim. Hocam, ilgi ve alakan için teşekkür ederim.

Otomatik para kazanma, dolar ışığı yakan fonksiyon var ya, o güzel çalışıyor da, para kazanma ayarlarını cok sacma yapıyo bi bendemi öyle bilmiyorum ya da bi ayar mı yapmam lazım ? Örneğin: kısa bi video da, *bu videoda ürün yerleştirmesini ve para kazandırılan oynatmalar seçeneğini seçiyor, halbuki, ilk seçenekte tik olmaması, 2. de de her yer'in seçilmesi lazım.

Para kazanma ayarında hiç birşey değiştirmedim. Hocam, daha önceden bu durumu açıkladım ama forumda denk gelmemiş olmanız çok doğal.

Video yöneticisi bölümünden 20 tane videonuzu seçin. para kazan olaran tıklayın. Sonra gidip videoya bakın platformları seçeneğini seçmiş olacak. Videoyap.com da platformlar olarak seçer.

Platformlar + özel uygulamalarda = Her Yer

özel bir iphone android uygulamanız varsa onun içinde videonuzda reklam çıkmasını sağlar. Ama daha öyle bir durum kimsede yok.

Platformlar = Her Yer

Bu videoda ürün yerleştirmesi bulunuyor seçeneğini seçmesi size çok kazanç sağlatır. 4 aydır bu şekildedir ve ekstra kazançlar sağlatıyor. Bunun zarar vermesi yoktur, daha iyi reklam çıkartır ve video öncesi reklamı daha çabuk çıkarır.

Tamam hocam o zaman ben alt kanali duzenleyip tekrar yukleyim tesekkur ederim ilginiz icin

Para kazanma ayarında hiç birşey değiştirmedim. Hocam, daha önceden bu durumu açıkladım ama forumda denk gelmemiş olmanız çok doğal.

Video yöneticisi bölümünden 20 tane videonuzu seçin. para kazan olaran tıklayın. Sonra gidip videoya bakın platformları seçeneğini seçmiş olacak. Videoyap.com da platformlar olarak seçer.

Platformlar + özel uygulamalarda = Her Yer

özel bir iphone android uygulamanız varsa onun içinde videonuzda reklam çıkmasını sağlar. Ama daha öyle bir durum kimsede yok.

Platformlar = Her Yer

Bu videoda ürün yerleştirmesi bulunuyor seçeneğini seçmesi size çok kazanç sağlatır. 4 aydır bu şekildedir ve ekstra kazançlar sağlatıyor. Bunun zarar vermesi yoktur, daha iyi reklam çıkartır ve video öncesi reklamı daha çabuk çıkarır.

Sağolun hocam. Özellikle bu kısım şuan şok etkisi yarattı. Kendimi çok kötü hissediyorum :D

Önerin için çok sağolasın hocam, fakat youtube api ile hala youtube video resmini değiştirmek mümkün değil. Mayıs ayında bu güncellemeyi youtube api çıkaracağını haber etti. O zaman bende hemen entegre edicem inşallah.

Buarada güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, her zaman daha da iyisini yapmaya çalışacağım.

bu küçük resim ekleme özelliği on numara yapacak herşeyi :) istekler hiçbir zaman bitmeyecek gibi :)

hocam bir de 21 nolu nedenden dolayı yüklenemedi diyor o ne demek :)

arkadaşlar 1 aylık alıcam ama kredi kartı ile nasıl alacağımı anlamadım, şimdi ben bu video yapta kredi kartı bilgileri mi vericem ama bu iş nasıl olacak bana sms vs gelecek mi? benden çekilen miktarı nasıl onaylıcam? yani adam orda 25 tl yerine 700 tl çekse benden bunu ben nasıl engelleyeceğim? bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar 1 aylık alıcam ama kredi kartı ile nasıl alacağımı anlamadım, şimdi ben bu video yapta kredi kartı bilgileri mi vericem ama bu iş nasıl olacak bana sms vs gelecek mi? benden çekilen miktarı nasıl onaylıcam? yani adam orda 25 tl yerine 700 tl çekse benden bunu ben nasıl engelleyeceğim? bilgilendirirseniz sevinirim

güvenmiyorsanız paypal üzerinden alınki
adamda böyle yapcak birisi değil

hocam güvenmemek değil, ben kendisi ile de görüştüm bu konuda, tek merak ettiğim daha önce kredi kartı ile satın alan birinin nasıl aldığını söylemesi bu kadar

---------- Mesaj saat 15:47:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:30 civarında gönderildi. ----------

hocam güvenmemek değil, ben kendisi ile de görüştüm bu konuda, tek merak ettiğim daha önce kredi kartı ile satın alan birinin nasıl aldığını söylemesi bu kadar

Not: Başka sitelerden videoları hesabınıza kolay atmanız için video linki bulan programlar :

şu kısmı güncelleme şansınız var mı hocam?
ie ve chrome olan linkler uçmuş.

Not: Başka sitelerden videoları hesabınıza kolay atmanız için video linki bulan programlar :

şu kısmı güncelleme şansınız var mı hocam?
ie ve chrome olan linkler uçmuş.

chomre için "FVD Downloader" eklentilerde arayınca çıkar

hocam pc me indirmek için değil siz mi yanlış anladınız yoksa benmi?
videoyapa yapıştırmak için link bulucu arıyorum.

---------- Mesaj saat 18:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:44 civarında gönderildi. ----------

0 adet videonuz başarıyla yüklenme listesine alındı.
13 adet videonuzda başlık, etiket veya açıklama eksikliği bulundu.

bunu nasıl çözücem?
hangi videoyu çekmeye kalksam aynı şeylerle karşılaşıyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam çok lazım olan birşey var ya muhtemelen çok basittir yapman :)
botun kenarına bi yerine not alma bölümü eklesek nasıl olur.bilgisayarda kaydetmiş olduğum onlarca siteyi,telefonla videoyapa girdiğimde de görmek istiyorum. telefonun yer imleri çok kötü birbirine giriyor,düzenlemekde zorlanıyorum.bi not defteri gibi bişey iliştirilse soldaki menüye çok güzel olur ;)

---------- Mesaj saat 19:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:25 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 18:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:54:44 civarında gönderildi. ----------

bunu nasıl çözücem?
videolara açıklama ve etiket girerek sadece bir nokta bile koysan yeterli. muhtemelen çektiğin sitede etiket ve açıklama girilmiyor.elle bi nokta koysan fazla zamanını almaz bence ;)

şu diğer kaynaklardan oto çekme özelliği gelince süper olucak!

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Ben kelime arama ile yüklemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde daha risksiz oluyor gibi geliyor. Fakat aynı videoları yükleme ihitmali de var. Bunun için ileride bir şey düşünüyormusunuz? Uyarı falan verse hani. :) Yada çekerken aynı videoları çekmese.

Çok zor bir şey biliyorum ama yapılabilirse süper olur..

bunu nasıl çözücem?

tamam işte o eklenti ile video linki yapıştırılıyor...
videonun açıklama kısmı yoksa böyle oluyor bendede yüklemiyor

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Ben kelime arama ile yüklemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde daha risksiz oluyor gibi geliyor. Fakat aynı videoları yükleme ihitmali de var. Bunun için ileride bir şey düşünüyormusunuz? Uyarı falan verse hani. :) Yada çekerken aynı videoları çekmese.

bende kelime arayarak yapıyorum ve aynı video denk geldiğinde bu video kanalda var yazıyor ve onu seçtirmiyor. sanırım sana denk gelmedi

Bota kac tane kanal ekleyebilitoruz.Ekledigimiz her 1 kanala ytden 1 kanaldan oto video cekimi yapiyormu yani ben ayarliyacagim bir daha girmeyecegim.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende kelime arayarak yapıyorum ve aynı video denk geldiğinde bu video kanalda var yazıyor ve onu seçtirmiyor. sanırım sana denk gelmedi

Alala ben botun acemisiyim zaten de, aynı 2-3 tane video yüklediği oldu yada ben öyle gördüm.. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler..

Alala ben botun acemisiyim zaten de, aynı 2-3 tane video yüklediği oldu yada ben öyle gördüm.. Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler..

başında sonunda farklı intro vardır, saniyesi diğerinden 1-2 saniye uzundur bunlarda zaten aynı video olmadığını gösterir :) haliyle mükerrer yüklemeye düşmez..

1 aylık aldım dönüş bekliyorum. Bizde bakalım şu videoyap'ın tadına.

Hayırlı olsun hocam. İnşallah çok kazanırsınız.

bu küçük resim ekleme özelliği on numara yapacak herşeyi :) istekler hiçbir zaman bitmeyecek gibi :)

hocam bir de 21 nolu nedenden dolayı yüklenemedi diyor o ne demek :)

İnşallah hocam sağolun. Evet silinme sebeplerini no olarak yazıyor. Onları yakında sebeplerini yazdırcam. Daha çok yeni özellik olduğu için betada o bölüm çok gelişecek yakında.

Sistemde seçtiğiniz 25 tl ise onu çeker ve anında hesabınıza yükler. Günde 50-100 kişi o bölümden ödeme yapıyor 1 tane şikayet konusu yazan olmadı, inşallahda olmayacaktır.

Teşekkür ederim hocam, böyle tanıdığınıza sevindim.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam çok lazım olan birşey var ya muhtemelen çok basittir yapman :)
botun kenarına bi yerine not alma bölümü eklesek nasıl olur.bilgisayarda kaydetmiş olduğum onlarca siteyi,telefonla videoyapa girdiğimde de görmek istiyorum. telefonun yer imleri çok kötü birbirine giriyor,düzenlemekde zorlanıyorum.bi not defteri gibi bişey iliştirilse soldaki menüye çok güzel olur ;)

---------- Mesaj saat 19:09:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:08:25 civarında gönderildi. ----------

videolara açıklama ve etiket girerek sadece bir nokta bile koysan yeterli. muhtemelen çektiğin sitede etiket ve açıklama girilmiyor.elle bi nokta koysan fazla zamanını almaz bence ;)

Not alma bölümünü ekleyeceğim hocam. Son 1 haftada 3 defa istek yapıldı öncesinde hiç neredeyse hiç istenmemişti. Yakında ekleyeceğim hocam.

Buarada arkadaşala açıklamanız içinde teşekkürler hocam.

Ayrıca, kanallarım sayfasından niche etiket ve ayarlarım sayfasından açıklamanın başına sabit gelicek bir açıklama eklerseniz sistem boş olanlarıda doldurmuş olur hocam.

Deneme süresi istedim ne zaman eklenir acaba ?

Akşam şirketden çıkmadan önce tüm mesajlara cevap vermiştim. Hala vermeye devam ediyorum. Deneme isteklerini gece 8 den sonra isteyenlere gece 12 de ekleyeceğim aynı gün kullanımı olduğu için fazla kullanmaları adınadır.

şu diğer kaynaklardan oto çekme özelliği gelince süper olucak!

Evet hocam, son 1 haftadır tüm günümü bu özelliğe harcıyorum. İnşallah buda hepsi gibi bana göre güzel oluyor.

Merhablar hocam, evet youtube dışında ekleyeceğim bu yeni otomatik ve toplu video botlarını arama yöntemli yapıyorum. Herkes aynı videoyu çekmemesi için arama yöntemi en iyisi olacaktır.

Bota kac tane kanal ekleyebilitoruz.Ekledigimiz her 1 kanala ytden 1 kanaldan oto video cekimi yapiyormu yani ben ayarliyacagim bir daha girmeyecegim.

25 kanal ekliyebiliyorsunuz hocam. daha fazla kanalınız varsa 1 tane daha hesap alıp hesapları birleştirebilirsiniz. Böylelikle 2 hesap arasında tek tuşla geçiş yaşarsınız. Buarada 1 kanalınıza isterseniz 5.000 tane yerden otomatik kanal kopyalama veya yeni eklenenleri çekme emri verebilirsiniz. Sınırsızdır bu özelliğimiz yeterki toplu video hakkınız yetsin :)

başında sonunda farklı intro vardır, saniyesi diğerinden 1-2 saniye uzundur bunlarda zaten aynı video olmadığını gösterir :) haliyle mükerrer yüklemeye düşmez..

Aynen hocam, video idlerini sistem sql'e kaydediyor. Ama arama olarak siz birşey aradığınızda kriteri düşük bir kelimeyse aynı video gibi gelebilir ama hepsinin yükleyeni farklıdır. Bir yüklediğinizi aynı kanala tekrar asla yükletmez. Farklı kanalınızada yüklemek isterseniz yükletir ama yanında küçük bir uyarı verir farklı kanalınıza bu video yüklendi diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri