botu tanıdıkça neden bu kadar övdüklerini daha iyi anlıyorum. kendi adıma teşekkür ederim bu hizmeti bizlere sunduğunuz için.
yalnız 14 adet linki kopyalayıp işlem yaparken bu konuya yorum yapıcam diye yanlışlıkla kapattım yükleme sayfasını. yt deki gibi, bir işlem yaparken sayfayı kapatmaya çalıştığında emin misiniz gibi sorması uygulanabilir bir şey midir?
Merhabalar, ben teşekkür ederim. Sizlerin istekleri sayesinde bu noktalara geldik. Elimden geldiğince sürekli geliştirmeye devam edicem.
Çok mantıklı, yükleme sırasında bir sayfadan çıkışta youtubedaki gibi ayrıl ayrılma seçeneği çıkabilir. Teşekkürler öneri için yakın süreçte ekleyeceğim.
Hocam. Daha önce programda kayıtlı bi kanalımı sildim. yeni kanal açdım tekrar videoları bu kanala yüklicem ama bu videolar yüklenmiş diyor. anlıyacagınız raporların silinmesi gerekiyor.
Ben kanalı silmiştim bottan. o yüzden şuan silemiyorum. Müdahale edebilirmisiniz Çok acil lütfen. Destekden 3-4 saat önce yazdım dönüş alamadım kanal ismini belirttim burada. Bi el atın hocam. ACİL
Merhabalar hocam,
destkeden yazmıştım halletmiştiniz gün içinde. Buradan da bu konuda sıkıntı çeken arkadaşların nereden yapacağını yazayım.
Bir kanala ait yüklenen video raporlarını silmek istiyorsanız, kanallarım sayfasında her kanalın yanında yüklediğim videoların raporlarını sil tuşuna basarak silebilirsiniz.
Piyasasında tartışmasız 1 numara
Teşekkürler caner hocam, senin botu geliştirmemizde çok katkın oldu. Bizimle sürekli çalışman, sistemin çok gelişmesini sağladı.
Hocam her şey çok güzel, ama toplu link ile video yüklerken arada bir bağlantı olduğu yerde takılıyo, linkleri teker teker kopya yapıştır yaptığımız için 25 linki bazen yedeklemeyi unutuyoruz, o 25 linki geçici olarak bi yerlere otomatik atsa, ve yükleme kesildiği zaman ekranda öyle "loading" yazmasa çok güzel olur, ve de bu sebepten dolayı tekrar 30 dakika beklemek zorunda kalmazsak gerçekten harika olur, teşekkürler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Merhabalar hocam, bu konuda geçen hafta dondugunda otomatik atlayıcı yapmıştım linki atlıyordu otomatik olarak. Ama ben sıkıntınızı anladım hocam. Oraya yakın sürede tarayıcınız takılma yaparsa veya netiniz anlık gidip gelirse video yükleme takılması oluşturursa. Tekrar dene butonu ekleyeceğim kısa sürede teşekkürler.
hocam otomatik kontrol sistemi 5-6 saat gecikmeli çalışıyor genelde 1-2 saat oynama oluyordu da bu süre uzun geldi bana bugün en son 15:20 de kontrol edilmiş kanallar.
otomatik kontrolde bende sıkıntı yaşıyorum ara sıra hatta şimdi baktım benimde 15.50 de kontrol edilmiş en son hemen manuel yaptım kontrolleri.
adsense kazançlarımı gördükçe konuya girip botu övesim geliyo
Son 2 günde sandığımın çok üstünde üye geldi. Bu nedenle sistem yetişemiyordu. Bugece 12 de yeni serverı aktif ettim. Sabaha kadar düzene gireceğini ümit ediyorum. Elimden geleni bu nokta yapıyorum, yapmaya devam edicem.
sağolsun [MENTION=1316]Alex[/MENTION] sürekli yapıyor bize vakit kalmıyor

ben de öyle valla,bottan önceki 20 günüme yanıyom

ama sabitlendi kaldı bende kazançlar arttıramıyorum :S
1) Kazanç arttırmanın 2 sırrı vardır. Ne kadar çok kanal o kadar çok para. Not: toplu kapanmamalar yaşamak için çok kanal olunca bilgisayarınızdan 1 günde 5 den fazla youtube hesabınıza giriş yapmayın. Gerçekten ciddi risk oluşturuyor, bırakın herşeyi videoyap yapsın.
2) Aynı günde pek fazla youtube hesabı açmayın ve aynı günde 5 den fazla kanalı adsense hesabınıza bağlamayın.
Benim gözlemim olarak en büyük 2 risk bunlardır.
Hocam benimde malesef kontrollerde problem var. Ve malesef bir kanalıma telif yedim bu yüzden ve sildim. Dünde destekten belirtmiştim. Takılma olduğunu söylemiştiniz. Buna bir çözüm yokmu? Böyle takılıp kaldığında sistem kontrol etmiyor ve müdahale edilmediği sürece böyle kalıyor.
2 gün önce server sipariş etmiştim, çok üye geldi geçikmeler mevcuttu. Artık bu süreci hızlandırdım yavaş yavaş yayına oturacaktır. 30 dakikada 35.000 den fazla kanal kontrol ediyor. Bu nedenle yetişemiyor sistem. Ama artık yetişeceğini ümit ediyorum. Yinede bir server daha sipariş ettim. Hızlandırmak şart. Yakında onuda aktif ederim. Videoyap bünyesinde 2 blade(64 çekirdekli raid sistemli), 41 tane(8 çekirdekli dedicated) makina bulunmaktadır. Sürekli olarak rakamları arttırıyorum. Hepsi bir bütün olarak çalışıyor.
Hocam kanal istatistiklerinde soyle bir degisiklik yapilabilirmi , simdi adsense de bazen bi patlama yasaniyor , merak ediyoruz nerden gelmis bu izlenimler diye , demek istedigim her kanalin toplam istatistiklerinin yaninda , gunluk izlenim istatistigini gostermesi imkani var mi? normal her 1-2 saat kontrol disinda , gece 12 den 12 ye , ayri bi istatistik tutmasi mumkun mu?
Mantıklı hocam, malesef youtube günlük izlenme olayını api sistemlerine henüz paylaşmıyor. Yani paylaşsa bende yapmak isterim. Bunu o yüzden bilemiyoruz. Öneri gerçekten orjinal. Teşekküre derim.
evet günlük ne kadar artış olmuş yanında parantez içinde yazabilir
Keşke hocam dediğim gibi, youtube bu izlenmeleri malesef paylaşmıyor. İleride apisinden çektirme yaptırırsa hemen eklerim. Çok güzel öneri teşekkürler.
Sizden ricam mümkünse eğer bir videoyu atarken en azından aynı anda seçtiğim 3 kanala gönderebileyim valla mümkünse çok makbule geçer..
Merhabalar, biz her yapacağımız yenilik için youtube.com development bölümünden izin istiyoruz. Eğer onaylanırsa yapıyoruz. Fakat bu konuda youtube.com 1 adsenseye bağlı kanallarda. Aynı videonun birden çok kanalda bulunması topluluk banlanmasıyla birden çok kanalı kapattırabilir dedi. Bu nedenle onaylamadılar. Ve bu yüzden eklemedim. Yoksa video zaten suncuya iniyor bende diğer hesaplarada kolayca attırabilirim. Fakat yasal iznim olmadıgı için yapmadım. Teşekkürler öneri içni.