Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Acaba kanal istatistikleri yerinde sıkıntı mı var ?
Teşekkürlerabone sayılarında sorun var youtube bunu yansıtmıyor kanal girdiğinde 100 abone dışardan baktığında 80 abone var zamanla yansır
Video ortası reklam çıkmasını planlıyor mu botun sahibi acaba? Olursa çok güzel olur.hocam botun parası 1 günde çıktı alalı 8 gün oldu 5 katını kazandım şimdiden eline emeğine sağlık gerçekten.bir de hala video ortası reklamı yapmanızı bekliyorum![]()
Video ortası reklam çıkmasını planlıyor mu botun sahibi acaba? Olursa çok güzel olur.
Sistemimiz çevirme olaylarında yandex translate kullanıyordu. Fakat son zamanlarda aşırı hatalar çıkması sebebiyle ücretli google translate yapısına çevirdim.
Artık her çeviri başına videoyap.com sizler için google'a ücret ödüyecektir ama sizlere bu hizmeti ücretsiz sunacaktır. Şuanda mevcut 33 dil bulunuyor. Yandex api 33 dil desteği veriyordu. Google api 81 dil desteği veriyor. 3 gün içinde geriye kalan 48 dili ekleyeceğim.
Destek bölümüne ve atılan p.m. lere yetişmeye çalışıyorum. Bu gece tüm cevaplar gönderilecektir.
Hocam, kanalımın birinin hakkında kısmında görüntülenme yazmıyor, istatistiklerede geçmiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Hocam, çok yeni kanaldır. Google biliyorsunuz son zamsnlarda çok yavaşladı. Bunuda istatistik işlemlerinden kaynaklandıgını acıkladı.
Kanal açıldığında 2 gün izlenme ve abone yazmıycak.
10.000 hit altındaki kanallarda günde 1 defa istatistiği yenilencek.
10.000 - 30.000 arası günde 3 defa
30.000 üstü her 6 saat de 1 defa yenilencek.
Bu nedenle bizim kanal istatistiği bölümündeki apide youtubedan çektiği için bu şekilde güncelleniyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.