Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bilgisayarımzda ki vidyoyu aynı hızda atması mantıksal tutarsızlıktır. (:

hocam benim bir tane daha isteğim olacak ama bu biraz zor gibi yani sistemi zorlar gibi. bot düzeni yeni başlayanlar için çok güzel tasarlanmış yalnız biraz tecrübelendikten sonra takip etmekte zorlanıyor insan.

acaba her kanal için ayrı bir sayfa şeklinde o kanala yüklediğimiz videoları istatisklerini o gün neler yüklenmiş,hangi kanallardan otomatik video çekiliyor gibi özellikleri bir sayfada toplasak nasıl olur? kanal kontrolü daha kolay olur ve bir kanalı ayarladıktan sonra tekrar tekrar kontrol etmeye de gerek kalmamış olur fazla.çünkü hangi videoların ve hangi otomatik çekilen kanalın hata verebileceğini daha rahat kavramış oluruz.

yapabilirsen teşekkür ederim çok :)

Gözlemlediğim bazı eksiklikleri yazayım farkındaysanız hatırlatma olarak değilseniz bilgilendirme olarak..
-Translate stabil çalışmıyor. Kafasına göre bazen yapıyor bazen yapmıyor.
-Bir kaç bot la denedim. Hangi siteden aldıysam görüntüyü inanılmaz bozdu kırpma falan yapmadığım halde.Bu konuya özellikle acil önlem talep ediyorum çünkü bir giren bir daha girmez kanala. Çamur gibi oluyor görüntüler.
-Birde yaptığım testte yanılmadıysam sizin video kırpma alttan,üstten,sağdan,soldan kesme şeklinde değilde zoom yaparak,bozuk olan görüntüyü dahada bozma şeklinde çalışıyor.
test dediğimi bir videodaki logo nun yerini baz alarak yaptım. köşede gözüken logo %20 kırpmadada oynanmamış videoda hemen hemen aynı yerindeydi. Sadece görüntü bozukken, izlenemez hale geldi.
Yanılıyor olabilirim. Saygılar...
Birde şu var kırpma nın kırpma değilde zoom olduğunun kanıtı olabilecek. kırpma yapınca kanalımıza eklediğimiz logo o kırpma yüzdesiyle oranla büyüyor.

Merhabalar beyler,

öncelikle dün geceden bu yana 30 a yakın mesaj var. malesef tek tek cevap vermem mümkün değil. Öncelike bir çoğu teşekkürdü. Ben sizlere teşekkür ederim. Sizler sayesinde büyüyoruz.

Karşı videonun çözünürlüğü en yüksek ne ise onla çeker. 1 hafta önce youtube.com'un blade serverlarından biri bozuldu. 21 tane makinesinin 1 tanesi şuanda bozuk. o servera ait olan videoların hepsi kötü çözünürlüklü olarak yayınlatıyor. ve indirilme hızıda müthiş derecede yavaş. Ona denk gelirseniz videonuzun çözünürlüğü kötü ve yavaş yüklenir. Bizden kaynaklı değil 2-3 ayda bir youtube.com bunu prensip haline getirmiş olup bozuluyor. Zaten farkediyorsunuzdur bu bozukluklar olunca youtube.com göçüyor ve ara ara hep hata veriyor.

Pc'nizdeki videoları yükleme bölümünü 3 gün önce anasayfada altta pc ile yükleme testi diye link koydum. O bölümden yaptım fakat sadece mp4 yüklenebildi. flv, avi ve mpeg i yükleyemedi. Bu nedenle tekrardan kaldırdım. Geliştirip bu hafta inş aktif edicem.

İpad'den yazıyorum bu nedenle imla hataları olmuş olabilir.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam dailymotiondan videoyu inanılmaz yavaş çekiyor benim pc daha hızlı çekiyor buna bir çözüm bulabilirmiyiz

şimdi denedim saniyede 9mb ile indiriyor. ve saniyede 40mb ile yüklüyor. Karşı sitenin o sunucusu yavaş olduğu için 9mb ile indiriyor. dailymotion sunucularının bazıları cok yavaş o videoda ona denk gelmiştir. Yinede link at hocam kota uygulatıyorsa sunucularıma proxy sistemiyle indirtirim dailymotion videolarını. Ama hiç destekden yazı gelmedi ilk sizden duydum hocam.

Aldık bakalım diğer bottan memnun kalmamıştım umarım bu sarar beni ve karşılıklı kazanırız...

hocam botun parası 1 günde çıktı alalı 8 gün oldu 5 katını kazandım şimdiden eline emeğine sağlık gerçekten.bir de hala video ortası reklamı yapmanızı bekliyorum :)

hocam botun parası 1 günde çıktı alalı 8 gün oldu 5 katını kazandım şimdiden eline emeğine sağlık gerçekten.bir de hala video ortası reklamı yapmanızı bekliyorum :)
Video ortası reklam çıkmasını planlıyor mu botun sahibi acaba? Olursa çok güzel olur.

video ortası reklamı bende çok istiyorum kazançlara kazanç katıcak ancak yaptığını ama aktif etmediğini söyledi çünkü bütün videoları tek tek yaptırırsa malesef sistemin çok kasacağını söyledi onuda anlayış göstermek gerekiyor ancak şöyle bi düşünce olamazmı manuel yaptırsak yani video sil gibi.10 dakika üstü olan ve para kazanması açık olan videoları karşımıza çıkartsın ve seçtiklerimize video ortası reklam açsın ayrıyetten onu sisteme kaydetsin ve bir daha o video çıkmasın.BENCE.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Sistemimiz çevirme olaylarında yandex translate kullanıyordu. Fakat son zamanlarda aşırı hatalar çıkması sebebiyle ücretli google translate yapısına çevirdim.

Artık her çeviri başına videoyap.com sizler için google'a ücret ödüyecektir ama sizlere bu hizmeti ücretsiz sunacaktır. Şuanda mevcut 33 dil bulunuyor. Yandex api 33 dil desteği veriyordu. Google api 81 dil desteği veriyor. 3 gün içinde geriye kalan 48 dili ekleyeceğim.

Destek bölümüne ve atılan p.m. lere yetişmeye çalışıyorum. Bu gece tüm cevaplar gönderilecektir.

Sistemimiz çevirme olaylarında yandex translate kullanıyordu. Fakat son zamanlarda aşırı hatalar çıkması sebebiyle ücretli google translate yapısına çevirdim.

Artık her çeviri başına videoyap.com sizler için google'a ücret ödüyecektir ama sizlere bu hizmeti ücretsiz sunacaktır. Şuanda mevcut 33 dil bulunuyor. Yandex api 33 dil desteği veriyordu. Google api 81 dil desteği veriyor. 3 gün içinde geriye kalan 48 dili ekleyeceğim.

Destek bölümüne ve atılan p.m. lere yetişmeye çalışıyorum. Bu gece tüm cevaplar gönderilecektir.

Hocam, kanalımın birinin hakkında kısmında görüntülenme yazmıyor, istatistiklerede geçmiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Hocam, kanalımın birinin hakkında kısmında görüntülenme yazmıyor, istatistiklerede geçmiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Hocam, çok yeni kanaldır. Google biliyorsunuz son zamsnlarda çok yavaşladı. Bunuda istatistik işlemlerinden kaynaklandıgını acıkladı.

Kanal açıldığında 2 gün izlenme ve abone yazmıycak.
10.000 hit altındaki kanallarda günde 1 defa istatistiği yenilencek.
10.000 - 30.000 arası günde 3 defa
30.000 üstü her 6 saat de 1 defa yenilencek.

Bu nedenle bizim kanal istatistiği bölümündeki apide youtubedan çektiği için bu şekilde güncelleniyor

Hocam, çok yeni kanaldır. Google biliyorsunuz son zamsnlarda çok yavaşladı. Bunuda istatistik işlemlerinden kaynaklandıgını acıkladı.

Kanal açıldığında 2 gün izlenme ve abone yazmıycak.
10.000 hit altındaki kanallarda günde 1 defa istatistiği yenilencek.
10.000 - 30.000 arası günde 3 defa
30.000 üstü her 6 saat de 1 defa yenilencek.

Bu nedenle bizim kanal istatistiği bölümündeki apide youtubedan çektiği için bu şekilde güncelleniyor

Kanal eski ve bayağı görüntülenme var hocam ama hakkında kısmıda yazmıyor.

kanalımın abone sayısı şuanda 450 civarında ve sitede yazan 53 yani 6 gün önceki istatislik + kanalda 400 bin görüntülenme var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri