Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ihtiyacı olan bir kişiye 1000 toplu video hakkı göndrebilirim,isteyen videoyap üye bilgisini özelden atsın.
-Tunahan06 ya Gönderilmiştir.
Hocam 4 video için 40-50 dk bekledim bu upload için çok uzun bi süre değil mi ? (Videoların beklediğimiz takdirde hızlı yükleneceği sayfada bekliyordum). Ayrıca ? $ çevirme işlemi - otomatik kanal çekimi de çok uzun aralıklarla bekleyip işlemleri tamamlıyor. Atıyorum karşı kanala yeni video 01:20 de eklendi bot 02:00 da taradı videoyu 02:40-03:00 gibi yükledi 04:00 da para kazanmayı aktif etti bu arada izlenimi alanlar aldı tabi![]()
sende cok sey beklıyorsun napsın bot adamdan oncemı yuklesın sneın hesabına ıllak 2-3 saat fark olur o kadardanda ızlenımlerın cok fazla kacıcanı sanmam
Öncelikle biraz daha düzgün yazarsan dediklerini daha rahat anlayabiliriz. İsim vermek istemiyorum ancak daha önce kullandığım bot ile yükleme işlemleri çok daha hızlı yapılıyordu. Kanal taramayı çok fazla üye olduğu için çok sık yapmamasını anlarım ancak benim ekle dediğim videonun (Hızlı video yükleme sayfasında beklemediğim taktirde) 12 saat içinde yüklenecek olması işleri bozuyor.
Hocam 4 video için 40-50 dk bekledim bu upload için çok uzun bi süre değil mi ? (Videoların beklediğimiz takdirde hızlı yükleneceği sayfada bekliyordum). Ayrıca ? $ çevirme işlemi - otomatik kanal çekimi de çok uzun aralıklarla bekleyip işlemleri tamamlıyor. Atıyorum karşı kanala yeni video 01:20 de eklendi bot 02:00 da taradı videoyu 02:40-03:00 gibi yükledi 04:00 da para kazanmayı aktif etti bu arada izlenimi alanlar aldı tabi![]()
sende cok sey beklıyorsun napsın bot adamdan oncemı yuklesın sneın hesabına ıllak 2-3 saat fark olur o kadardanda ızlenımlerın cok fazla kacıcanı sanmam
Öncelikle biraz daha düzgün yazarsan dediklerini daha rahat anlayabiliriz. İsim vermek istemiyorum ancak daha önce kullandığım bot ile yükleme işlemleri çok daha hızlı yapılıyordu. Kanal taramayı çok fazla üye olduğu için çok sık yapmamasını anlarım ancak benim ekle dediğim videonun (Hızlı video yükleme sayfasında beklemediğim taktirde) 12 saat içinde yüklenecek olması işleri bozuyor.
bence sen fazla yuklenıyorsun bota daha once kullandıgın botu tahmın edıyorum kullanıcı sayısı az oldugu ıcın yukleme ıslemı hızlı oluyordur burdada dedıgın gıbı uye sayısı fazla olunca upload da sıkıntı cıkıyor 12 saat ıcınde yukluyorsa sıkınt ısenden kaynaklanıyor 14 adet flımı 15 dakıka cekmeden yukledım botdan ben
Bencede hocam cok uzun sure ? isaretini cevirmekle ugrasiyor bot sure kisalsa tadindan yenmez.
mobil mesaj
İlk toplu yüklememi bugün yaptım yaklaşık 70-80 civarı 5-8 arası dklık videoyu 2-3 saat içerisinde yükledi. Tamam evden yüklesem bu süre çok daha fazla sürerdi ancak birazcık fazla geldi bot için bu süre.
Ayrıca para kazanmaların hepsini elle aktifleştirdim çünkü birkaç saat bekledikten sonra bile aktifleştirmedi.
Her neyse bunlar hallolmayacak detaylar değildir diye düşünüyorum sadece gelişim için yapıcı eleştiri yapmak istedim.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Birde Aklınızda Varmı Bilmiyorum Ama toplu Bir Şekilde Video Arası Girme İmkanı Olsa Bot da Çok daha Güzel olur oda çok uğraştırıyor
merhabalar deneme sürümü alabilirmiyim ? sistemi denemek istiyorum
Merhabalar,
üye olduktan sonra destek bölümünden deneme istiyorum yazarsanız en geç 2-3 saat içinde onaylarım. Genellikle 30 dakika içerisinde onaylıyorum. Onaylayınca üyelik mailinize mail gönderiliyor. Hayırlı günler
Bende neden bukadar hizli yukluyor diye sorucaktim vazgecmistim.1 saat civarinda 50-60 video yu o kadar cabuk yukluyorki; kanala baktigimda yukleme bitmis hala hicbirinin resmi bile gelmemis. O derece hizli bende.Peki bu olaya youtube bisey demicekmi? Herseyin fazlasinda bir zarar vardir.
Benimde aklıma bir şey takıldı hocam şimdi tüm kanalları bota teslim ediyorum ben eşleşen,dünya geneli felan olursa siliyo,para kazanma açıyo felan herşey süper aklıma takılan şu bi kanalın para kazanması uçarsa bildirim yapıyor mu ? Yaparsa çok iyi olur çünkü kanallara fazla girmiyorum telefondan bile sadece bottan kontrol ettiğim oluyor.
1 Aylık Bot Alınmıştır.Dönüş bekliyorum [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam şu her ekleneni otomatik çekme özelliğinin son 50 video çekme olayına bir çözüm olacak mı? Güncel çekilsin istediğim 2-3 kanal ekliyorum hem 100-150 hakkımız gidiyor hem server gereksiz meşgul oluyor hem videolar zaten eski olduğu için siliyoruz bi işe yaramıyor.
birinci sıradaki videoyu ekleyip sonra otomatik yapın. Yoksa eklediğin kaçıncı sıradaysa oraya kadar hepsini alır. son ekleneni bulup ondan sonra ekleyeceği için ilkini seçip emirde verin. Yoksa dediğiniz gibi olur hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.