Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam herşey iyi güzel hoşta, tüm videolara aynı dakika saniyeyi verirse problem oluşabilir.
aynı süreyi girmek sorun oluşturmaz.ben hep bu şekilde uyguluyorum...

ayrıca video süresine göre uyarlamadı bunu da belirteyim...
yarım saatten uzunlara,yarım saati geçtikten sonra reklam koymadı .. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam öncelikle özellik için teşekkürler.
Kanalda Toplam 366 Video Bulnuuyor. -Buradaki yazım hatasını düzeltirsiniz,
Birde videolar listelenince seçmek için Checkboxlar yok. Çıkan her videoya yapmak zorundayız sanırım?

Evet hocam, video ortası reklam ayarlanacaksa birazı değilde hepsini tek tuşla yaptırılmasını istiyorum. Çünkü binlerce videolu kanallar oluyor. üstten video yapılır alttan yapılmazsa sonra o videoyu listeden bulmak için onlarca kanal gezmesin diye hepsi zorunlu hale getirdim hocam.

Abi bu harika oldu ya. Deli gibi ara reklam gireceğim diye elim kolum ağrıdıydı :)

Teşekkürler hocam, artık koluna ve parmaklarına huzur geldi.

Hocam elinize sağlık ancak listede en üstte bulunan kanal seçilebiliyor diğer kanallar seçilemiyor. Hatta bir tanesi 30 dakikada bir otomatik olarak ayarladım gene olmadı.

2 abonelikte de aynı hocam sadece en üstte bulunan kanal seçilebiliyor diğerleri seçilemiyor.

Hocam elinize sağlık ancak listede en üstte bulunan kanal seçilebiliyor diğer kanallar seçilemiyor. Hatta bir tanesi 30 dakikada bir otomatik olarak ayarladım gene olmadı.

2 abonelikte de aynı hocam sadece en üstte bulunan kanal seçilebiliyor diğerleri seçilemiyor.

hocam orada kırmızı işaretli uyarı var. telif kontrolu otomatiğe alınmış ve adsense kimliği yazan kanallarınızda kullanabilirsiniz.

32.28den sonrasına reklam koymuyor....
baktım da mesela 1:27:05 lik videom var mesela onu 27.05 olarak algılayıp 21:50den sonrasına reklam koymadı.

1:46:05lik videonun da başındaki 1 i algılamayıp 46:05 e göre işlem yapmış ve 32.28den sonra reklam koymamış [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hocam orada kırmızı işaretli uyarı var. telif kontrolü otomatiğe alınmış ve adsense kimliği yazan kanallarınızda kullanabilirsiniz.

Hocam ben yapamıyorum.

Şimdi kanalımı seçtim, ayarlaması yapılacak videoları seçeceğime tıkladım sonra liste geldi sonra sayfanın altındaki seçili olanları videoların reklamlarını ayarla diyorum ama ilk video ortası reklama tıkladığım da ki sayfaya geliyor. kanalımı kontrol ettiğimde de süreleri girmemiş hocam.

EDİT: İhtar olan kanalı yapmıyor. Diğerlerini yapıyor hocam.

Hocam Bir sıkıntı var.
1-1,5 saatlik vidyolarım var. Çoguna 7:14,20:30 dkları girip bırakmıs. 40-50 dklık vidyolara doğru giriyor ama 1 saat üstündekilerin çoguna 7-20-30 dkları girip bırakıyor.

32.28den sonrasına reklam koymuyor....
baktım da mesela 1:27:05 lik videom var mesela onu 27.05 olarak algılayıp 21:50den sonrasına reklam koymadı.

1:46:05lik videonun da başındaki 1 i algılamayıp 46:05 e göre işlem yapmış ve 32.28den sonra reklam koymamış [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

aynı süreyi girmek sorun oluşturmaz.ben hep bu şekilde uyguluyorum...

ayrıca video süresine göre uyarlamadı bunu da belirteyim...
yarım saatten uzunlara,yarım saati geçtikten sonra reklam koymadı .. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Bir sıkıntı var.
1-1,5 saatlik vidyolarım var. Çoguna 7:14,20:30 dkları girip bırakmıs. 40-50 dklık vidyolara doğru giriyor ama 1 saat üstündekilerin çoguna 7-20-30 dkları girip bırakıyor.

2 Saatlik videomda tamamen çıkıyor.
3 Saatlik videomda da tamamen çıkıyor.
23 Dakikalık videomda 3 reklam eklemesine rağmen sadece 1 tane çıkıyor.
22 Dakikalık başka bir videomda tamamen çıkıyor.
45 Dakikalık videomda tamamen çıkıyor.
35 Dakikalık videomda tamamen çıkıyor.

Şuanda denemelerim bu durumda. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Edit: Partnerede istiyorum :(

bot sahibi hocamı rahatsız edecek bir durum olursa resmi kaldırırım umarım yanlış anlamaz çünkü bottan yana hiç bir sıkıntım yok ve son derece memnunum.

aşağıdaki resimdeki gibi komik bir olay geldi başıma. dosya boyutu bi hayli büyük o yüzden sanırım baştan beri -% ile yüklüyor hocam.

30b0dua.png

bot sahibi hocamı rahatsız edecek bir durum olursa resmi kaldırırım umarım yanlış anlamaz çünkü bottan yana hiç bir sıkıntım yok ve son derece memnunum.

aşağıdaki resimdeki gibi komik bir olay geldi başıma. dosya boyutu bi hayli büyük o yüzden sanırım baştan beri -% ile yüklüyor hocam.

30b0dua.png

Kanalından video siliyor bence :P

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam elinize kolunuza sağlık nasıl bi kolaylık getirdiniz bize çok sağolun...

Video ortası reklam girme bölümünde 60 dakika sonrasında ilk 30 gibi davranıyordu düzelttim. gözden kaçan bir durum varmış.

Bu özellik Adsense'ye bağlı kanallar içindir. Partner kanallar içinde yakında eklemesini yaparım.(Normal para kazanma açma partner kanallarımızda mevcuttur. Sadece video ortası ona eklenmedi)

[MENTION=931]bacanak[/MENTION]
10.000'de 1 oranında raporlarda denk geliyor daha önce 2 defa daha gördüm. Log lardan videoya bakıyorum herşey düzgün. Ya bizden kaynaklı ya karşı siteden kaynaklı. Bir defa banada denk gelse derdini görebilirim belki. Sizi bekletmesine üzüldüm, milli piyango vurması gibi birşey.

Teşekkür eden ve teşekkürü içinden dahi geçiren herkese ben teşekkür ederim.

Özelliğin eklenmesini siz istediniz,
Özelliğin nasıl bir mantıkda olmasını sizler belirlediniz,
Bir yerde hatası oluyorsa sizler iletiyorsunuz,
Ben sadece yazıya dökülmüş işi videoyap.com'a entegre ediyorum.

Bu başarı benim değil, sizlerin başarısıdır.

VİDEO ORTASI REKLAMI TEK TUŞLA KANALDAKİ TÜM VİDEOLARA UYGULAYIN

+ Sistem size reklam çıkma sürelerini kendisi verecektir, dilerseniz bu süreleri kendinize göre değiştirebilirsiniz. Videonun süresine görede uyuşan reklam sürelerini otomatik ayarlar. Tek tuşla tüm kanaldaki 600 saniye üstü videoların içerisine reklam ayarlamasını yapabilirsiniz. Reklamı sistemden ayarlanmış videoları tekrardan karşınızada çıkarmaz.

videoorta.png

usta gerçekten müthiş bişi olmuş şimdi gördüm daha :)

Şukular şelale :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri