Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

forumdan kazandığım 10 günlük hediyeyi kullanıyorum.hocam ellerinize sağlık ,çok süpermiş bu bot,
Allah nazardan saklasın.hediye içinde tekrardan teşekkürler.
sürem dolduğunda hiç düşünmeden süreyi uzatacağım,kullanmayanlarada tavsiye ederim.
bu arada sanırım +18 yaş sınırı vuran videoları sistem silmiyor,bu özellide olsa süper olurdu.

Harika bir sistem olmuş video ortası. Tıkladıktan sonra hemen linke tıklıyorum anında reklamlar çıkmış oluyor. Bazılarının konularını görüyorum 2 gün sonra çıkıyor vs. Çok iyi olmuş elinize sağlık.

VİDEO ORTASI REKLAMI TEK TUŞLA KANALDAKİ TÜM VİDEOLARA UYGULAYIN

+ Sistem size reklam çıkma sürelerini kendisi verecektir, dilerseniz bu süreleri kendinize göre değiştirebilirsiniz. Videonun süresine görede uyuşan reklam sürelerini otomatik ayarlar. Tek tuşla tüm kanaldaki 600 saniye üstü videoların içerisine reklam ayarlamasını yapabilirsiniz. Reklamı sistemden ayarlanmış videoları tekrardan karşınızada çıkarmaz.

videoorta.png

eline sağlık artık kanallara girmemize gerek kalmadı.
Bazen etiketlere sadece niche kelime eklemesi hatasını videoya çekip desteğe attım bakarsınız

Toplu video kanal cekme seceneginde kirpma secenegide gelecek mi?

Bazı videolarda reklam tamamen gidiyor, sanırım onlar 2 gün sonra çıkıyor.

Doğrudur hocam. Benim başıma gelmedi şuana kadar o yüzden bilemiyorum.

Ben bir anda 17 kanalımdaki tüm 600 saniye + videolarıma uyguladım reklamları acaba bir sorun çıkar mı? :cool:

Video ortası reklam girme bölümünde 60 dakika sonrasında ilk 30 gibi davranıyordu düzelttim. gözden kaçan bir durum varmış.

Bu özellik Adsense'ye bağlı kanallar içindir. Partner kanallar içinde yakında eklemesini yaparım.(Normal para kazanma açma partner kanallarımızda mevcuttur. Sadece video ortası ona eklenmedi)

[MENTION=931]bacanak[/MENTION]
10.000'de 1 oranında raporlarda denk geliyor daha önce 2 defa daha gördüm. Log lardan videoya bakıyorum herşey düzgün. Ya bizden kaynaklı ya karşı siteden kaynaklı. Bir defa banada denk gelse derdini görebilirim belki. Sizi bekletmesine üzüldüm, milli piyango vurması gibi birşey.

Teşekkür eden ve teşekkürü içinden dahi geçiren herkese ben teşekkür ederim.

Özelliğin eklenmesini siz istediniz,
Özelliğin nasıl bir mantıkda olmasını sizler belirlediniz,
Bir yerde hatası oluyorsa sizler iletiyorsunuz,
Ben sadece yazıya dökülmüş işi videoyap.com'a entegre ediyorum.

Bu başarı benim değil, sizlerin başarısıdır.
Merhaba,
Botunuzu 2 gundur kullaniyorum. Gayet memnunum. Aklima bir fikir geldi bilmem yapilabilirmi. Videolara toplu olarak ek aciklama girme yok bilidigim kadariyla YT'de. Böyle bisey yapilabilirse dadindan yinmez benim acimdan. Mesela videolara toplu olarak "Abone Olun" gibi ek aciklama girmek.
Kolay gelsin.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam video ortası reklam süresini örenğin 15 daikalık bir videoda 3:00,4:50,6:55,9:40 gibi süreler girersek sonuçu ne olur. ben bazı videoları böyle yaptım, sakıncası nedir veya olumsuz yönü nedir?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam video ortası reklam süresini örenğin 15 daikalık bir videoda 3:00,4:50,6:55,9:40 gibi süreler girersek sonuçu ne olur. ben bazı videoları böyle yaptım, sakıncası nedir veya olumsuz yönü nedir?
en az 7dk aralıkla koymak mecburidir youtube tarafından, reklam çıkmaz
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ek reklam eklemede video süreleri bizim seçme gibi şansımız varmı örnek olarak 15-20 dklık videolara reklam eklemek istemiyorum araya kaynıyorlar :D

VİDEO ORTASI REKLAMI TEK TUŞLA KANALDAKİ TÜM VİDEOLARA UYGULAYIN

+ Sistem size reklam çıkma sürelerini kendisi verecektir, dilerseniz bu süreleri kendinize göre değiştirebilirsiniz. Videonun süresine görede uyuşan reklam sürelerini otomatik ayarlar. Tek tuşla tüm kanaldaki 600 saniye üstü videoların içerisine reklam ayarlamasını yapabilirsiniz. Reklamı sistemden ayarlanmış videoları tekrardan karşınızada çıkarmaz.

videoorta.png

Abi Sen aşmışsın yaa bak bunu yeni öğrendim

kardeşim her şey mükemmel oluyor... Her gün yeni birşey bizi çok mutlu ediyor. Fakat şu anda siteye girilmiyor haberin olsun diye yazıyorum . iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri