Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler uzun elektrik kesintilerine karşı serverlara 2. ups bağlanması yapılıyor. 10 dakika kesinti için özür dilerim

Tekrardan Aktif Olmuştur. Bu işlemin siparişin 3 gün önce vermiştim. Saat zaman farketmeden yapıyorlar. 10 dakika kesinti geçmiştir.

Hocam , bir kaç site var sürekli video çektiğim onları sisteme ekleme şansımız varsa almayı düsünüyorum. Birde 250 sınırını artırma şansınız var mıdır?

1 aylık daha süre uzatılmıştır. Teşekkürler hocam emekleriniz için.

Hocam otomatik kontrol sistemi bildiğiniz gibi bazen aksamaları mevcut. Bazen uzun süre kontrol edilmiyor. Üye sayısının artması ve kanal sayısının çokluğu ile normal karşılanabilir fakat tereddüt oluşturuyor. Yeni entegrelerinizde özellikle bu kısıma yoguslaştırmanızı ve yarım saatlik kontrolleri aksamadan yapılması sağlıklı olacaktır. Her isteğimiz gibi bu isteğimizinde en kısa sürede yerine getirileceğinden şüphem yok :) Kolay gelsin..

Hocam , bir kaç site var sürekli video çektiğim onları sisteme ekleme şansımız varsa almayı düsünüyorum. Birde 250 sınırını artırma şansınız var mıdır?

250 sinirini ek ucret odeyerek arttirabiliyosun. Butun siteler eklenmiyor bildigim kadariyla. Kod yapisina bagli olarak bazilari eklenebiliyor. Bbc.com/news eklenemiyor ornegin.

alıntıyla ilk isteyene 1000 video yükleme hakkımı devredebilirim.
lütfen gerçekten ihtiyacı olan istesin.

Hocam yeni özellikler mükemmel ellerine sağlık sürekli bizi şaşırtmaya devam ediyorsun ;)

Bu arada sessiz sedasız gelen GOOGLE CEVIRI özelliği için teşekkürler :)

Benim birkaç isteğim vardı bi ara ne durumdalar bi sorayım dedim :D

botun bir kenarına not defteri gibi ufak boş bir sayfa ilistirebilir miyiz?

Özellikleri hepsi ayrı ayrı noktalarda ve bazen ne yaptığımızı karıştırıyoruz. Her kanalı ayrı bir sayfa halinde gorebilsek nasıl olur. Yuklenenler, çekilen kanallar, uyarılar, istekler gibi özellikler vs. bir sayfada?

bu arada zam gelmeyeceğini defalarca söyledin ama hakediyorsun :)

2. Alışverişim Sistem Gayet Tatminkar, Sen Kurulumu Çekeceğin Videoları Ekle, Server Hızına İş Yüküne Göre Değişir, Videoların Kanallarında Ekli Olsun, daha Önceden Telif Yenilen Video Yüklersen Sistem Otomatik Kaldırıyo, Soru İşaretli Videonun İsmini Değiştiriyo Açtıktan Sonra Tekrar Eski Halina Döndürüyor, Bidiğin Yapay Zeka Gibi...

Artık Video Arası reklam girme özelliği PARTNER kanallarda da çalışıyor.

24 saat önce adsense kanallarında 10 dakika üstü videolar için video arası reklam ekleme özelliği eklenmişti. Bu özelliğe ek olarak partner kanallarınızında kullanımı eklenmiştir.

Not: Herkesin yazdığı mesajları okuyorum. 1 saat sonra toplu olarak her mesaja cevap vereceğim.

Herkese yardımları ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Artık Video Arası reklam girme özelliği PARTNER kanallarda da çalışıyor.

24 saat önce adsense kanallarında 10 dakika üstü videolar için video arası reklam ekleme özelliği artık partner kanallarınızda da kullanabilirsiniz.

Not: Herkesin yazdığı mesajları okuyorum. 1 saat sonra toplu olarak her mesaja cevap vereceğim.

Herkese yardımları ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

hocam normal adsensedeyim bu video ortası özelliği kesin çıkartıyormu reklamları bizzat denendimi bu özellik çünkü riskli iş ters de tepebilir çıkmazsa boşa gider tonlarca izlenme

videoya logo nasıl ekleniyor acaba

kanallarım kısmında direk başta yazıyor ama söyleyeyim yinede.
ekleyeceğiniz png logonuzu upload edip direkt linkini kanal tanıtma kısmında kanal logosu kısmına yapıştırıyorsunuz.
video eklerken de logo ekle seçeneğini seçiyorsunuz.
tavsiyem 50x50 yapın. yoksa çok büyük oluyor öbür türlü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri