Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir öneride bulnacağım olursa muhteşem olur diye düşünüyorum,

Yüklediğimiz videoyu diğer youtubeda ki mevcut kanallarda tespit edip (aynı adla olanları falan ) o kanalları videoyu yüklediğimiz kanal tarafından engelleme gibi bir şey yapılabilir mi acaba ? yani gözükmemesini sağlama amaçlı

bu arada video ortası reklamlar çok güzel düşünülmüş hocam büyük yükten kurtardınız teşekkürler.

buna ek olarak anlamadığım şu videonun konumunu videoları yüklemeden önce farklı ülke seçiyorum ama yüklediğimiz videoların konumları ne yazıkki farklı oluyor daha sonra düzenleden baktığımda

yine bu video ortası reklam gibi video konumlarını ilgili konumda yüklerse yüklerken güzel olacak, varsayılanlar sekmesinde video konumundaki bilgiyi çekse ve yüklerken video konumunu o şekilde yazarsa hem istediğimiz ülkeye ulaşmış oluruz daha çok izlenim alırız
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Ben bir öneride bulunmak istiyorum bir çok arkadaşa kolaylık sağlıyacağını düşünüyorum.

Video silme işlemini otomatik yapamazmıyız? Mesela 15 günlük 100- hitli videoları sil emri versek. Günde bir defa kontrol etse ve bu videoları silse çok güzel olur bence. Manuel olarak takip etmek baya zorluyor.

bugün bir ağırlaşma mı var bana mı denk geldi acaba? aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

Merhabalar @Web-Scripti
5000 e yakın üyeniz var. Ve her üyelik için 5 tane ip atadığınızı söylemiştiniz. Şimdi sistemde 5000*5=25000 tane ipmi kayıtlı. Yoksa aynı ipleri farklı kişilerde kullanıyormu?
Teşekkrüler

Arkadaşlar otomatik video ortası reklam açmada kısa videolar etkilenmiyor dimi? Deneyen var mı? Yani bot kısa videolara hiç dokunmuyor dimi?

Arkadaşlar otomatik video ortası reklam açmada kısa videolar etkilenmiyor dimi? Deneyen var mı? Yani bot kısa videolara hiç dokunmuyor dimi?

yok hocam etkilenmiyor bot sadece uzun videoları gösteriyo eklenebilirler listesinde

Sadece 10 dakika ve üzeri olan videolar üzerinde sistem geçerli.
Ben kısa videolarıma uyguladığını görmedim hiç

@Web_Scripti hocam bu ''Yöneticinin son çevrimiçi olma tarihi : 20.02.2014 21:05'' yazısı siz destek mesajlarına baktıkça mı güncelleniyor?...hangi durumlarda güncelleniyor?

desteğe attığım mesajlara geri dönüş alamadım da...

Hocam bi öneri de benden daha önce de bahsedildi ama video birleştirme olayı olsa çok iyi olcak :)

video arası reklamı açtım 3 4 saatte 2,9'dan 3,31'e çıkmı to, umarım ban yemem :D

Bu arada site olayı çok güzel ama kanallarımızın kopyalanmasına sebep olabiliyo ne yazıkki, onun yerine wordpress botu şeklinde yapılabilmesi mümkün mü acaba ?

Hocam toplu video yüklemede videoları tüm kanallarıma gönder seçeneği olsa güzel olur :)

Merhaba arkadaşlar,

destekde 00:00 a kadar olan tüm mesajlara cevap verdim.

elektrik kesildi, konuya gelen önerilere ve mesajlara sabah cevap yazıcam. Şuanda telden yazıyorum. Hayırlı kazançlar

botta sorunmu var?

---------- Mesaj saat 02:35:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:31:39 civarında gönderildi. ----------

düzeldi telifli videoları taratmıyordu

Botun süresi bitince güzel yenilikler gelmiş 1 hafta içinde yenileticem :) Herkeze tavsiye ederim :)

bu telif alan videolardan yana şikayetçiyim ben. sistemin onları otomatik silmesini istemiyorum. ona bir çözüm bulmak iyi olacak hocam.

geçen gün bir telif geldi, karşı bildirim yaptım videoyu silmiş bot, ben bildirim yaptıktan yarım saat sonra.

ertesi gün mail geldi elimizdeki belgelerle isteğini karşılayamıyoruz vs. gibisinden. tekrar karşı bildirim yapıcam fakat video silindi.

az önce bir ihtar geldi yine. kanala girdim ihtarı kabul ettim. bot otomatik silmesin diye de videoyap'tan kanalın oto kontrolünü kapatacaktım, yanlış yere bastım galiba ya da sistem kendisi sildi yine anlamadım 1 ihtar daha öyle silindi.

telif ihtarlarının silinmesini kapatabileceğim bir seçenek eklenirse çok sevinirim.

ihtarın kanaldan otomatik silinmesi zaten saçma oluyor. ihtar gelmiş zaten kanala. silmek ya da silmemek birşeyi değiştirmiyor uyarı duruyor kanalda. o konuda bir iyileştirme şart.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri