D
daralll
Guest
@Web_Scripti toplu video yükleme haklarımın devri için 2 mesaj attım desteğe
ilgi&bilgi
ilgi&bilgi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir öneride bulnacağım olursa muhteşem olur diye düşünüyorum,
Yüklediğimiz videoyu diğer youtubeda ki mevcut kanallarda tespit edip (aynı adla olanları falan ) o kanalları videoyu yüklediğimiz kanal tarafından engelleme gibi bir şey yapılabilir mi acaba ? yani gözükmemesini sağlama amaçlı
bu arada video ortası reklamlar çok güzel düşünülmüş hocam büyük yükten kurtardınız teşekkürler.
90 video yükleme talebinden ilk 45i hızlı attı ama sonrası yavaşladı...bugün bir ağırlaşma mı var bana mı denk geldi acaba? aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?
90 video yükleme talebinden ilk 45i hızlı attı ama sonrası yavaşladı...
Arkadaşlar otomatik video ortası reklam açmada kısa videolar etkilenmiyor dimi? Deneyen var mı? Yani bot kısa videolara hiç dokunmuyor dimi?
Sadece 10 dakika ve üzeri olan videolar üzerinde sistem geçerli.Arkadaşlar otomatik video ortası reklam açmada kısa videolar etkilenmiyor dimi? Deneyen var mı? Yani bot kısa videolara hiç dokunmuyor dimi?
Hocam bi öneri de benden daha önce de bahsedildi ama video birleştirme olayı olsa çok iyi olcak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.