Hocam arkadaşın yetişememesi normal müthiş yoğunluk var.
Banada geç dönüş yapmıştı ama bunu telafi ediyor merak etmeyin...
tamam anladım hocam beklemedeyiz cocugun belkide işi çikmısdır burda yazdık ama neyse saglık olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam arkadaşın yetişememesi normal müthiş yoğunluk var.
Banada geç dönüş yapmıştı ama bunu telafi ediyor merak etmeyin...
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam selam. Şu kanaldan video silme olayını biraz daha geliştirebilirsek çok iyi olur. Yani videoları olduğu gibi bize listelese bizde istediğimizi silebilsek. Yani tarih aralığına göre listelemesi yerine hepsini listelese daha iyi olur diye düşünüyorum.
Birde botun telif gelen kanallara girememe sorununu halledebilirseniz süper olur. Tamam uyarı veriyor ama biz kanal girip önce soruları cevaplayıp sonra videoyu silebiliyoruz. Bunu bot kendi yapabilse harika olur. Sorulan sorular genelde aynı çünkü..
valla bizim yerimize sınav da çözsünbeklentiler baya yükseldi yakında parayı bankaya transfer emri verdirip önümüze çiğköfte de getirsin diyecez
şaka bir yana olabilir bu da heralde.
Bir kanali kendi kanalima aktarmayi bir türlü basarmadim. Videolari sectiken sonra :
41 adet videonuzda başlık, etiket veya açıklama eksikliği bulundu. Diyor.
Eksik etiketin bir önemi yok benim icin yüklemeyi baslatmak isiyorum ama bir yüklemeyi baslat butonuda bulamadim.
30 dakika önce destekden yazmıştınız bende az önce cevap verdim.
...... Aynı arabalardaki emniyet kemerini takmazsınız sürekli öter. Buda o şekilde etiket ve açıklamasız video yüklerseniz 3 defa uyarı veri. Artık ondan sonra hesabınız ömür boyu size o uyarıları vermez. Etiket yoksa etiketi olmadan yükler, açıklama yoksa açıklama olmadan yükler.
kendi kanalını mı kopyalayacaksın ,yoksa başkasının kanalını mı?Bir kanali kendi kanalima aktarmayi bir türlü basarmadim. Videolari sectiken sonra :
41 adet videonuzda başlık, etiket veya açıklama eksikliği bulundu. Diyor.
Eksik etiketin bir önemi yok benim icin yüklemeyi baslatmak isiyorum ama bir yüklemeyi baslat butonuda bulamadim.
Web_Scripti hocam şu ünlem için kanalları tarama olayı zaman süresini azaltma gibi bir şansınız varmı ünlem yüzünden basımız cok agrıyacak gibi gözüküyor
sekmeyi kapatsak yüklermi? acabaVideo indirildi, youtube hesabiniza yukleniyor!
alıntıladığın yazıyı görünce kapatabilirsin.sunucuya indikten sonra atıyor zaten...o yazıdan sonra bende kapatırım.Merhaba hocam anasayfada tek yükleme varya
sekmeyi kapatsak yüklermi? acaba
Merhaba hocam anasayfada tek yükleme varya
sekmeyi kapatsak yüklermi? acaba
Partnerli kanallarda aktif sanırsam video içi reklam kanal secemiyorum nasıl yapacaz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.