Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15:40 ile 16:00 arasında elimizde olmayan datacenter(radore.com) sorunlarından dolayı sistem çalışmadı. Bu olaydan dolayı herkesden özür dilerim.
Bende tüm kanallarım da sırasıyla kontrol edilmedi yazısı çıkıyor. Manuel yaptığımda "Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir." uyarısı çıkıyor. Kanalların hepsine baktım para kazanması iyi durumda reklam çıkıyor. Sorun nedir acaba? Bir an görünce hepsi gitti sandım![]()
Youtube da sıkınrı var, youtube.com paneldeki kanal ayarlarında bulunan para kazanma bölümü açılmayan hesaplarda para kazanmayı açamıyor. Youtube sıkıntısıdır. Geçici olduğunu düşünüyorum.
Hocam şu kanal logosu eklemeyi de bi halletseniz. Çok büyük yüklüyor videonun 10 da 1ni götürüyor resmen ne kadar ufak ayarlasam da logo yu
Aynı sorun bende de mevcut hocam. bencede sıkıntılı bir durum var.hocam kanallarda para kazanma ayarlanamadı hatası alıyorum süürekli manuel yapınca düzeliyor 15 dk sonra tekrar gidiyor kırmızı yazı geliyor. bot la alakalı olabilir mi bazı arkadaşlarda daha varmış galiba?
edit: hocam ilk gördüğümde çok kötü olmuştum çevremdekilerin para kazanmaları son 3 günde komple gitti. bende de öyle oldu sandım. kanala girip elle değiştirebiliyorum. api ile alakalı bi sorun var galiba.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.