Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam google chrome için toplu video linki bulucu eklenti varmı acaba .

bot çok güzel lakin bir de fazladan kanal ekleme özelliği olsa çok daha güzel olur bence. aramızda 100'lerce kanalla çalışan arkadaşlar var ve ben de ilerleyen zamanda böyle birşey düşünüyorum.

deneme hesap alabilirmiyim?

Tabiki, Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a üye olduktan sonra sol bölümde destek var oradan. isteyebilirsiniz.

toplu küçük resim yerine video eklerken mesela toplu veya tek yanında küçük resim ekle butonuda olsa mesela :) her video özel

Toplu resim olayı için çok güzel bir sistemi inşallah youtube mart ayında apisini çıkardıgında bende şu şekilde uyguluycam.

kişi şu kadar hit üstü videolarımı göster diye butona basıcak. Sonra hepsine otomatik küçük resim ayarla butonuna basıcak. sol bölümde mevcut şuandaki resmi yanında ise onla alakalı en iyi verilebilecek resmi bot önericek. eğer kişi o resmi değiştirmek isterse üzerine tıklayacak ajax ile küçük bir pencere açılacak. oradaki önerilenleride seçebilecek veya pcden upload edebilecek. Bu şekilde bir bölüm olucak inşallah.

Hocam sisteme not eklemek için bir sayfa ekleyecektiniz hatırlatmak istedim.

Kusura bakma hocam, eklemeyi şimdi yaptım. sol bölümde görebilirsin. Toplu diğer site botunu uzun süredir yazdığım için araya pek farklı güncelleme koymak istemedim.

Hocam ödeme yaptım garanti Iban No ya destekten de yazdım . 1 aylık açarsanız sevinirim .

Pazar günü olması nedeniyle bugün öğlen biraz mola vermiştim akşam 7 gibi gelince tüm havaleleri onayladım. Zaten kredi kartı ve paypal ödemelerini otomatik sistem onaylıyor.

hocam birşey sorabilir miyim ? İlerleyen dönemde de toplu videoyap hesabı alanlara yönelik bir indirim düşünüyor musunuz?

Evet hocam, 3'den fazla videoyap üyeliğini birbirine bağlamış kişilerde bir indirim düşünüyorum fakat. Bu düşünceyi sisteme ve miktara henüz aktarmadım. 1 den fazla hesabı bulunan 400 e yakın üyem bulunuyor. Bu nedenle büyük güncellemlerden sonra inş yapıcam.

daha önce soruldumu bilmiyorum.

1 dizi mesela 30 dk

3 parta bölme seçeneği olsa her böldüğü part sonuna part 1 - part 2 yazsa böyle bir seçenek mümkünmüdür?

kolay gelsin

Geçen hafta bir arkadaş istemişti bu durumu. inşallah çok ileride olsada eklemeyi yapıcam. çünkü çok istenilenleri hep önümüzdeki güncellemelere ekledim. Daha 2. defa istenilen birşey oldugu için ileri tarihlerde olucak.

ben bu botu sevmedim. ACIMASIZCA KÖTÜ HABER VERİYOR :D şaka bir yana çok iyi bot artık sabahları 2 saat daha fazla uyuyabiliyorum. Teşekkürler videoyap

wL6AV1.png

Merhaba hocam, bu kötü haberi vermesine üzüldüm hocam. Bide durum baya kötüymüş kanal kapatılmasında toplu olarak ban yemişsin. Geçmiş olsun, yeni kanallarla birlikte dönüşün daha iyi olur inş.

Hocam google chrome için toplu video linki bulucu eklenti varmı acaba .

Google chrome eklentiyi kaldırttı. Sadece firefox ve ie tarayıcıları için mevcut.

bot çok güzel lakin bir de fazladan kanal ekleme özelliği olsa çok daha güzel olur bence. aramızda 100'lerce kanalla çalışan arkadaşlar var ve ben de ilerleyen zamanda böyle birşey düşünüyorum.

Merhabalar, 1 hesabınızda 25 kanal barındırabilirsiniz. daha 100 hesap istiyorsanız sol bölümde hesap bağla bölümü var oradan hesaplarınızı bağlıyarak tek tuşla hesaplarınız arası geçiş yapabilir ve toplu video haklarınızı kendiniz transfer edebilirsiniz.

Hocam havale yaptım Iban No ya Mehmet Yılmaz adlı fakat destekten gözükmedi yazmışsınız . 1 aylık .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam bu not defteri olayi cok iyi olmusda biraz daha gelistirebilirmisiniz? Şöyleki, not ekle diye bir buton, tikladiginda baslik ve altta yazacagimiz not yeri acilsin. Basligi girip notumuzu yazip kaydet dedikmi not kaydolsun, acilan pencereler kapanip sadece not basligi gosterilsin. :) bu sekilde gunluk notlar tutabiliriz, yaninda tarihde yazdi tadindan yenmez. Mesela ben actigim kanallari oraya kaydeder, gun gun adsenseye bagladim baglamadim buna video attim falan diye takip ederim. Valla super olur.

Mobilden yaziyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] not defteri için teşekkürler gerçekten çok lazımdı yeterli miktarda alan da var karakter sınırlaması yok galiba? bu arada yarın baya sorum olacak biriktirdim umarım başınızı ağrıtmam ufak tefek istekler diyelim :P

hergün daha kaliteli bir hale geliyor ;) almayan bin pişman olur valla :)

Hocam Pingleme tuşuna basmadan en son ne zaman pinglediğimiz yazsa güzel olmaz mı acaba?

Öyle ki 10 gün olmadan pinglemeyi tekrarlamak zararlı diye belirtiliyor. İyi çalışmalar. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hocam youtube ın bugını buldum açtıgım kanal 7 gün ömürlü oluyor . daha dogrusu sanırım youtube benim bug ımı buldu :D. videoyap botu da sağolsun uyarılar kısmına acımasızca yazmış :D

insan yavaş yavaş söyler dimi birden kalbime indirecekler olmaz böyle :D

---------- Mesaj saat 22:37:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:16 civarında gönderildi. ----------

artık benim kanallar kaşar oldu ben açıyorum ytube banlıyor :D. alıştım ben :D.

bugun aynı sey bendede oldu 10 kanal bırden kalbıme ınıcektı 2 oldu bu bırakcıam herlade bu ısı yaslandım artık :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] günaydın hocam,

Destekten yazdım, video yükleme hakkında önemli bir konu var da, rica etsem bakabilir misin. Teşekkürler.

Not defteri için teşekkürler, menü baya uzadı :)

istatistikler bölümünde hangi kanaldan ne kadar 3. taraf ne kadar dünya ülke engeli ve ne kadar ünlemli video silinmiş belirtilirse belki bir tehlike sınırı bulabiliriz ortak olarak.

Dün ünlemler yüzünden 3 kanal daha gitti maalesef. Atıyorum 250 ünlem sonrası kanal uçuyor falansa 230 civarı diğer adsense taşır diğerlerine risk bulaştrmayız yada sağlam videolar için yeni bi kanal açarız falan.

Süre 3. Aya uzatılmıştır. Güzel hizmet için teşekkür ederim. :)

Bunu yapabilirseniz çok iyi olur. Çok önemli bir güncelleme .
istatistikler bölümünde hangi kanaldan ne kadar 3. taraf ne kadar dünya ülke engeli ve ne kadar ünlemli video silinmiş belirtilirse belki bir tehlike sınırı bulabiliriz ortak olarak.

Dün ünlemler yüzünden 3 kanal daha gitti maalesef. Atıyorum 250 ünlem sonrası kanal uçuyor falansa 230 civarı diğer adsense taşır diğerlerine risk bulaştrmayız yada sağlam videolar için yeni bi kanal açarız falan.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba dün bahsetmiştim bugün birkaç sorum isteğim olacaktı diye :)

1) arkadaşlardan biri yazmış güzel ve önemli bir istek istatistiklerin ortalamasına bakabilirsek çok iyi olur,genel videoyap istatistiklerini zaten paylaşıyorsun gerekince de kendi kanallarımızın istatistiğine bakabilirisek iyi olur.

2) 3. taraf ve dünya geneli engeli silinen videoları, 3. taraf diye ayrı dünya geneli diye ayrı gösterebilir mi bot yoksa ikisini de aynı mı algılıyor?

3) günlük 2000 ekstra video hakkı almak istiyorum ama kafamda şu var 1 ay içinde o kadar hakkı bitiremem bunu erteleme hakkımız-ihtimaliniz olabilir mi? sonuçta ek video satın al seçeneklerinde en uygun bu görünüyor :)

4) her kanal için ayrı sayfa özelliği istemiştim biraz uğraştıracak bir konu ama beklemedeyim aklınızda bulunsun diye yazdım tekrar :)

5) zamanlı yükleme seçeneği istemiştim bi ara benim aklımdaki özellik şu tarihte şu videoları yükle gibi bi seçenek olmasıydı belki ilerde böyle de olur ama şu yeni gelen .. dk arayla yükle seçeneği şimdilik idare eder ona 1 saat-3 saat ara ile yükle gibi seçenekler olursa bu konu hallolmuş olur.

6) malum bu aralar çoğu kişinin para kazanmaları gitmeye başladı.şükür ki başıma daha böyle birşey gelmedi(maşallah diyelim) para kazanmalar gidince serverda kanalların kullandığı ip leri değiştirme imkanınız var mımalum ip takibe alındığı için tekrar tekrar gitmesini bir nebze engellemiş oluruz.

7) bi ara fransızca haber botu istemiştim ama gelmedi daha bunu destekten bir daha yazıcam 2 tane eklense çok iyi olur.

8) pc den toplu yükleme seçeneği olacak mı videoları pc de editleyeyim diyorum artık.

9) kanal sayısı konusunda bir seçenek olsa nasıl olur mesela 10 tl daha verelim 10 kanal daha olsun gibi? hesap bağla seçeneği bu seçeneğe göre pahalı geliyor da :) olmazsa zaten ay sonunda param gelince 2. hesabı alıcam zaten.

10) not defteri için tekrar teşekkürler

11) bu bot neden bu kadar iyi :D

edit: 12) para kazan açarken bu video ödemeli bi ürün içeriyor seçeneğini de seçmiyor muydu önceden,az önce kanallarda o seçeneğin seçilmediğini gördüm de. daha önceden açık oluyordu sanki?

Aklıma gelen bir öneriyi paylaşıyım;
Video ortası reklam girmede kullanıcıya "10 dk arayla belirle 20 dk arayla belirle 30 dk arayla belirle" gibi seçenekler sunulması.

Aklıma gelen bir öneriyi paylaşıyım;
Video ortası reklam girmede kullanıcıya "10 dk arayla belirle 20 dk arayla belirle 30 dk arayla belirle" gibi seçenekler sunulması.

bunu ben cevaplayayım hocam şimdi zaten video ortası reklam girerken yukarda yazan rakamlardan istediğinizi bir köşeye not alın(artık not defteri var oraya kaydedebilirsiniz) sonra onlardan videonun uzunluğuna göre seçenekleri siz belirleyin sadece kopyala yapıştır yaparak kolay bir şekilde işleminizi yaparsınız ;)

misal 30 dk lık video için 07:01,19:02,29:03
60 dk ve üzeri için 07:01, 28:02, 49:03, 70:04 gibi..

video ortası reklam bölümünde kanalınızı seçtikten sonra alttaki rakamları değiştirin sonra videoları çeke tıklayın hepsini tek seferde halledersiniz ;)

bunu ben cevaplayayım hocam şimdi zaten video ortası reklam girerken yukarda yazan rakamlardan istediğinizi bir köşeye not alın(artık not defteri var oraya kaydedebilirsiniz) sonra onlardan videonun uzunluğuna göre seçenekleri siz belirleyin sadece kopyala yapıştır yaparak kolay bir şekilde işleminizi yaparsınız ;)

misal 30 dk lık video için 07:01,19:02,29:03
60 dk ve üzeri için 07:01, 28:02, 49:03, 70:04 gibi..

video ortası reklam bölümünde kanalınızı seçtikten sonra alttaki rakamları değiştirin sonra videoları çeke tıklayın hepsini tek seferde halledersiniz ;)

bunu bilmiyordum bilsem hiç yazmazdım teşekkürler.
Önerimi geri alıyorum. :)
Düşünüyorum bunun burda yazmasının amacı ney diye demekki.:D

hocam 5000 kişi olmuş hayırlı olsun bence bunun şerefine bu ay sonuna kadar toplu yüklemeyi 250 den 350 ye yada 300 e çıkarında sevinelim bea

bunu bilmiyordum bilsem hiç yazmazdım teşekkürler.
Önerimi geri alıyorum. :)
Düşünüyorum bunun burda yazmasının amacı ney diye demekki.:D
ben de bi arkadaşa anlatırken yanlışlıkla keşfettim :D
hocam 5000 kişi olmuş hayırlı olsun bence bunun şerefine bu ay sonuna kadar toplu yüklemeyi 250 den 350 ye yada 300 e çıkarında sevinelim bea

6000 kişi okumuştum bi yerde yazmaya yetişemiyor ki :) bence günlük yüklemeyi arttıracak kadar da vakti yoktur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri