Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deneme hesap alabilirmiyim?
toplu küçük resim yerine video eklerken mesela toplu veya tek yanında küçük resim ekle butonuda olsa meselaher video özel
Hocam sisteme not eklemek için bir sayfa ekleyecektiniz hatırlatmak istedim.
Hocam ödeme yaptım garanti Iban No ya destekten de yazdım . 1 aylık açarsanız sevinirim .
hocam birşey sorabilir miyim ? İlerleyen dönemde de toplu videoyap hesabı alanlara yönelik bir indirim düşünüyor musunuz?
daha önce soruldumu bilmiyorum.
1 dizi mesela 30 dk
3 parta bölme seçeneği olsa her böldüğü part sonuna part 1 - part 2 yazsa böyle bir seçenek mümkünmüdür?
kolay gelsin
ben bu botu sevmedim. ACIMASIZCA KÖTÜ HABER VERİYORşaka bir yana çok iyi bot artık sabahları 2 saat daha fazla uyuyabiliyorum. Teşekkürler videoyap
![]()
Hocam google chrome için toplu video linki bulucu eklenti varmı acaba .
bot çok güzel lakin bir de fazladan kanal ekleme özelliği olsa çok daha güzel olur bence. aramızda 100'lerce kanalla çalışan arkadaşlar var ve ben de ilerleyen zamanda böyle birşey düşünüyorum.
hocam youtube ın bugını buldum açtıgım kanal 7 gün ömürlü oluyor . daha dogrusu sanırım youtube benim bug ımı buldu. videoyap botu da sağolsun uyarılar kısmına acımasızca yazmış
insan yavaş yavaş söyler dimi birden kalbime indirecekler olmaz böyle
---------- Mesaj saat 22:37:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:31:16 civarında gönderildi. ----------
artık benim kanallar kaşar oldu ben açıyorum ytube banlıyor. alıştım ben
.
istatistikler bölümünde hangi kanaldan ne kadar 3. taraf ne kadar dünya ülke engeli ve ne kadar ünlemli video silinmiş belirtilirse belki bir tehlike sınırı bulabiliriz ortak olarak.
Dün ünlemler yüzünden 3 kanal daha gitti maalesef. Atıyorum 250 ünlem sonrası kanal uçuyor falansa 230 civarı diğer adsense taşır diğerlerine risk bulaştrmayız yada sağlam videolar için yeni bi kanal açarız falan.
Aklıma gelen bir öneriyi paylaşıyım;
Video ortası reklam girmede kullanıcıya "10 dk arayla belirle 20 dk arayla belirle 30 dk arayla belirle" gibi seçenekler sunulması.
bunu ben cevaplayayım hocam şimdi zaten video ortası reklam girerken yukarda yazan rakamlardan istediğinizi bir köşeye not alın(artık not defteri var oraya kaydedebilirsiniz) sonra onlardan videonun uzunluğuna göre seçenekleri siz belirleyin sadece kopyala yapıştır yaparak kolay bir şekilde işleminizi yaparsınız
misal 30 dk lık video için 07:01,19:02,29:03
60 dk ve üzeri için 07:01, 28:02, 49:03, 70:04 gibi..
video ortası reklam bölümünde kanalınızı seçtikten sonra alttaki rakamları değiştirin sonra videoları çeke tıklayın hepsini tek seferde halledersiniz![]()
ben de bi arkadaşa anlatırken yanlışlıkla keşfettimbunu bilmiyordum bilsem hiç yazmazdım teşekkürler.
Önerimi geri alıyorum.
Düşünüyorum bunun burda yazmasının amacı ney diye demekki.![]()
hocam 5000 kişi olmuş hayırlı olsun bence bunun şerefine bu ay sonuna kadar toplu yüklemeyi 250 den 350 ye yada 300 e çıkarında sevinelim bea
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.