- Web sitesi
- www.videoyap.com
bir tane kanalda her attıgım video hemen para kazanmaya açılırken diğer kanala attıgım videolar hemen ünleme düşüyor,kanala nekadar çok ünlem gelirse para kazanma olasılıgı okadar düşüyor anladıgım kadarıyla.
Evet sıkıntı kanal bazlı durumda, bende istatistiklerden görebiliyorum. Güne ait populer bir videoyu neredeyse 30 farklı kişi kopyalabiliyor. Neredeyse yarısında ünlem diğer yarısında para kazan olabiliyor. Tek açıklamasıda kanalın durumuyla alakalı olması.
20 civari video da denedim 1 tek ! gordum.
Eskisi gibi yukleyince yine ! dustu.
Sistem benim kanalimda %90 basarili. Baska kanallarda da ayni olursa harika olucak.
Büyük ihtimal hocam o kanalına normal ünlemi geç methodu uygulansada para kazan olabilir. Kanalı youtube sağlam görüyor.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu 25 video yükleme bölümüne entegre edebilirsen daha sağlıklı ve çabuk görebiliriz sonucu böyle tek tek zaman alıyor.
25 li bölüme eklediğinde 10-15 kişi hemen oranı söyler, çözüme kavuşmuş oluruz diye düşünüyorum.
Bu arada bir önerim var; Telifli V.Sil ve Para Kazan bölümüne girince kanallarımız için izin vermemizi istiyor, dolayısıyla login olmak gerekiyor
Oysaki kanalları bota eklerken izin veriyoruz ancak sonra telifli videolar bölümü neden ekstra izin istiyor? Kanalı bota eklerken verdiğimiz iznin Telifli v. sil para kazanma aç bölümünde de geçerli olması sağlanamaz mı? teşekkürler.
Caner hocam,
isteğin üzerine toplu link bölümünede ekledim. 25'erli link olarak denenebilir.
Bir kanala verilen izin ömür boyu geçerlidir. Lakin bir kanal ihlal uyarısı yemişse onu kanala girip açıyorsunuz ve tekrardan yetki vermek gerekebildiği an olabiliyor. Zaten bot inceleme yapamadıgında kontrol yapılamadı diye kırmızı olarak yazıyor.
ben de değişen bişey olmadı. :/
Ben daha tam istiatistiklere bakamadım gün sonunu bu ünlem geçmede raporlamada bakmak şarttır.
6 da 4 ünlem oldu : ( Denemelere devam ediyorum.
Dediğim gibi 25 li yüklemede kullanabilirsek özelliği daha net ve çabuk ortaya çıkar sonuç.
Adsense'e bağlı kanal değil. Ünlem denemesi için adsense'yi riske atmam zaten![]()
Dediğin gibi hocam ünlem denemesini hızlandırmak maksadıyla toplu linkede ekledim.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] denemek istiyorum ama geçen günkü faciadan dolayı korkuyorum 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum konnuyu takipteyim
hocam scrrenshotları kaldırın kanalınız belli oluyor. bu arada videolarınız silindi mi siz mi sildiniz?
Hocam bekle istersen ünlem raporları ortaya cıkınca net birşey yazıcam. Bu yaptığım ünlem geçmenin durumunu netlik vermesi için akşam bakabileceğim.
Kanalin adsenseye bagli olmasi etken olabilir bence.
2 Tane deneme kanalimda (adsenseye bagli deyil) %90 basarili iken,adsenseye bagli kanalimda ayni videolarin hepsi ! oldu.
Denemelerde adsenseye baglimi deyilmi belirtelim.
---------- Mesaj saat 02:40:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:37:24 civarında gönderildi. ----------
Orasi deneme kanaliydi hocam. Deneme sonrasi kendim sildim.
Uyariniz icin ayrica tesekurler.
Denk gelmiştir hocam, bende de tam zıttı oldu. adsenseye bağlı olanlar hepsi dolar oldu, sadece para kazanma açık olan kanal ise aynı videolardan ünlem aldı.