Oto api iyi olmuş . Bi logoyada el atsanız hocam kolay bi işlemmi bilmiyorum ama kolaysa hemen uygularsanız çok iyi olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hayırlı olsun Ünlem Geçme geçmiş ? anlatabilirmisin ...
Beta olarak ünlem geçmeyi aktif ettim. Lütfen denemelerimizi yapalım.
Şuan sadece anasayfa'dan yüklemede mevcuttur. Olumlu sonuç çıkarsa tüm sisteme entegre edilecektir.
1) Anasayfadan video yüklerken en alttan ünlem geçmeyi seçiniz.
2) Video yüklendikten 4-5 dakika sonra telifli videolar & para kazan bölümünden manuel olarak yüklediğiniz kanala tıklayınız. Video para kazanma olacak mı görelim.
Sistemin yaptığı aşamalar:
1) Video yüklenirken rastgele rakamlardan oluşan başlık etiket ve açıklama verir.
2) Kanalı kontrol edince tüm videolara para kazanmayı açar. 5-10 saniye sonrada gerçekte yüklenmesi gereken başlık etiket ve açıklamayı aktif eder.
Not: O kanala ünlem gelmiş bir videoyu tekrardan denemeyin. O video ünlem geldikten sonra onu silip aynı başlıkla yüklemek yine o kanal için ünlem yapar.
Oto api iyi olmuş . Bi logoyada el atsanız hocam kolay bi işlemmi bilmiyorum ama kolaysa hemen uygularsanız çok iyi olur
Hocam size bir soru soracam şimdi ben örnek 1000 video hakkı alcam şimdi benim sürem 95 gün sonra bitiyor
şimdi 1000 video hakkı 30 gün mü sürüyor yoksa 95 gün mü sürüyor .
merhaba dün bahsetmiştim bugün birkaç sorum isteğim olacaktı diye
1) arkadaşlardan biri yazmış güzel ve önemli bir istek istatistiklerin ortalamasına bakabilirsek çok iyi olur,genel videoyap istatistiklerini zaten paylaşıyorsun gerekince de kendi kanallarımızın istatistiğine bakabilirisek iyi olur.
2) 3. taraf ve dünya geneli engeli silinen videoları, 3. taraf diye ayrı dünya geneli diye ayrı gösterebilir mi bot yoksa ikisini de aynı mı algılıyor?
3) günlük 2000 ekstra video hakkı almak istiyorum ama kafamda şu var 1 ay içinde o kadar hakkı bitiremem bunu erteleme hakkımız-ihtimaliniz olabilir mi? sonuçta ek video satın al seçeneklerinde en uygun bu görünüyor
Bunu cevaplamissin az önce.
4) her kanal için ayrı sayfa özelliği istemiştim biraz uğraştıracak bir konu ama beklemedeyim aklınızda bulunsun diye yazdım tekrar
5) zamanlı yükleme seçeneği istemiştim bi ara benim aklımdaki özellik şu tarihte şu videoları yükle gibi bi seçenek olmasıydı belki ilerde böyle de olur ama şu yeni gelen .. dk arayla yükle seçeneği şimdilik idare eder ona 1 saat-3 saat ara ile yükle gibi seçenekler olursa bu konu hallolmuş olur.
6) malum bu aralar çoğu kişinin para kazanmaları gitmeye başladı.şükür ki başıma daha böyle birşey gelmedi(maşallah diyelim) para kazanmalar gidince serverda kanalların kullandığı ip leri değiştirme imkanınız var mımalum ip takibe alındığı için tekrar tekrar gitmesini bir nebze engellemiş oluruz.
7) bi ara fransızca haber botu istemiştim ama gelmedi daha bunu destekten bir daha yazıcam 2 tane eklense çok iyi olur.
8) pc den toplu yükleme seçeneği olacak mı videoları pc de editleyeyim diyorum artık.
9) kanal sayısı konusunda bir seçenek olsa nasıl olur mesela 10 tl daha verelim 10 kanal daha olsun gibi? hesap bağla seçeneği bu seçeneğe göre pahalı geliyor daolmazsa zaten ay sonunda param gelince 2. hesabı alıcam zaten.
10) not defteri için tekrar teşekkürler
11) bu bot neden bu kadar iyi
edit: 12) para kazan açarken bu video ödemeli bi ürün içeriyor seçeneğini de seçmiyor muydu önceden,az önce kanallarda o seçeneğin seçilmediğini gördüm de. daha önceden açık oluyordu sanki?
dün gece yarısı yazdığım mesajı alıntı yaptım hocam.
Her videonun çözünürlüğüne göre boyut olacağı için en az 10-15 saatlik yazılım gerekiyor. İnşallah ünlem sıkıntısı geçerse 1-2 gün sonrasında yazmış olurum.
Evet hocam, onun süresi 31 gündür. sizin süreniz var veya yok onu alırsanız 31 gün boyunca ekstra o kadar hakkınız olur.
hocam Süreyi uzatın bölümünden süre satın almalısınız. İşlem için süreniz bulunmuyor. diyor deneme hakkını kullanamıyorum
Evet hocam, onun süresi 31 gündür. sizin süreniz var veya yok onu alırsanız 31 gün boyunca ekstra o kadar hakkınız olur.
Yeni Kanal Açtım 700 videoyu 30 dk da yükledi sistem baya hızlandı. Size tavsiyem ünlemden dolayı eski kanallarda takılıp kalmayın Yeni kanalalr acın 700 videoda 0 ünlem![]()
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam;
para kazanma ve telif kontrolünü ayrı ayrı yapmak mümkün mü?
Çünkü bazen youtube üzerinden ufak bi ses değişimiyle atlatılan eşleşenli video yu silebiliyoruz yanlışlıkla.
Para kazanmayıda kapatmak istemiyorum.
Hepsini birden açmayayım diye.
65 tane 20ile40 dk arası videoların hepsinde başarılı oldu 'ünlem' sistemi teşekkürler hocam bu 25 lik yere aynı olarak kalması seçeneğini eklerseniz sevinirim. birde topluya eklemiyecek misiniz bu sistemi ?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.