Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bu ünlem geçme muhabbetini ben neden görmüyorum.

---------- Mesaj saat 23:40:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:39:44 civarında gönderildi. ----------

ana sayfadaymış.toplu videoya ne zaman eklenir

oha bu süper olmuş ya yok böyle birşey :D api key benı 2 saat uğraştırıyordu valla allah razı olsun senden ya [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] adamın dibisin dibi :D

eğer yanılmıyosam 1 2 gün sora atacağınız tüm videolar ünleme düşecek (Ünlemi geç desenizde demesenizde)

eski kanalları bağlamak istemiyorum hocam yoksa deneyeceğim de gerek yok şimdilik en azından yüklemeleri aksatmıyoruz geçsin 2-3 gün tam olarak göreceğiz

Merhaba arkadaşlar,

Evet ünlemlerle ilgili raporu açıklayayım.

Gece 02:00 da aktif ettiğim ünlem geçme olayını için istatistikler:

İstatistik 1 (ünlem geçme özelliği):

93.500 video anasayfadan tek tek veya toplu link ile yüklenirken ünlem geç seçilerek denenmiştir.

59.300 adedi ünlem veya başka sebeple sahibi tarafından silinmiştir.
33.800 adedi ise para kazanmayı başarıyla yakalamıştır.

$ yakma Başarı oranı : %39

İstatistik 2 (videoyapdan dün yüklenene göre istatistik):

2.125.000 adet video yüklenmiştir.

1.530.000 adedi ünlem veya başka sebeple sahibi tarafından silinmiştir.
595.000 adedi ise para kazanmayı başarıyla yakalamıştır.

$ yakma Başarı oranı : %28

İstatistik 3 (son 6 günde açılmış kanallar):

324.000 adet video yüklenmiş. Bu yüklenen kanallar son 6 gün içinde youtube.com dan kanal oluşturulmuş ve sistemden yüklenmiş.

302.000 adet video para kazanma yapılmış.
22.000 adet video ünlemden,telifden,soru işaretinden v.s. olabilecek şeylerden dolayı silinmiş.

$ yakma Başarı oranı : %93

----------------------------------------------------------------------

öncelikle önümdeki 20-30 günün yeniliği belli durumda. önerileri değerlendirdim. ilerideki güncellemede tek tuşla yapmak yerine ayrı ayrı para kazanma açma telifli videolar v.s. yapılabilecek. 1gb bir videoya logo basma işlemi ortalama 1 saate yakın sürer ama 50mb a basmak ise 1 dakika sürer. Yani video büyüdükçe aynı oranda büyümüyor işlem hızı. dosyanın büyümesiyle 2-3 katından fazla büyüyor işlem süresi.

1) arkadaşlardan biri yazmış güzel ve önemli bir istek istatistiklerin ortalamasına bakabilirsek çok iyi olur,genel videoyap istatistiklerini zaten paylaşıyorsun gerekince de kendi kanallarımızın istatistiğine bakabilirisek iyi olur.

Evet müsait bir zamanım olduğunda şeffaflık diye bir sayfa yapıp günlük yükleme, günlük ortalama 1 kanala yükleme, bir üyenin ortalama kanal sayısı, şuanda mevcut üye sayısı gibi şeyleri inş. anlık yazan bir sayfa yapacağım.

2) 3. taraf ve dünya geneli engeli silinen videoları, 3. taraf diye ayrı dünya geneli diye ayrı gösterebilir mi bot yoksa ikisini de aynı mı algılıyor?

Sizin youtube panelinde aynı olarak algıladığı gibi bizim panelde aynı olarak algılıyor ve risk olmasın diye hemen siliyor.

3) günlük 2000 ekstra video hakkı almak istiyorum ama kafamda şu var 1 ay içinde o kadar hakkı bitiremem bunu erteleme hakkımız-ihtimaliniz olabilir mi? sonuçta ek video satın al seçeneklerinde en uygun bu görünüyor

O hakkı normal şuandaki gibi birikterebilirsiniz. 10 ay sonra dahi normal süreniz varsa ve ek hak süreniz bitmiş olsada kullanabilirsiniz.

4) her kanal için ayrı sayfa özelliği istemiştim biraz uğraştıracak bir konu ama beklemedeyim aklınızda bulunsun diye yazdım tekrar

Evet şuanki istatistik sayfasını inşallah biraz daha geliştircem. ve kanala tıklayınca onun içindeki otomatik emirler, kanaldaki en çok hit videolar v.s. olucak inş.

5) zamanlı yükleme seçeneği istemiştim bi ara benim aklımdaki özellik şu tarihte şu videoları yükle gibi bi seçenek olmasıydı belki ilerde böyle de olur ama şu yeni gelen .. dk arayla yükle seçeneği şimdilik idare eder ona 1 saat-3 saat ara ile yükle gibi seçenekler olursa bu konu hallolmuş olur.

10 gün önce bu özelliği eklemiştim. 50 tane video emri verdiniz ve 10 dakika arayla yükle dediniz 500 dk da 50 tane videoyu yükler. Daha abartı yüksek miktarda beklemeyi serverda yaptırmam ciddi yoğunluğa sebebiyet verir.

6) malum bu aralar çoğu kişinin para kazanmaları gitmeye başladı.şükür ki başıma daha böyle birşey gelmedi(maşallah diyelim) para kazanmalar gidince serverda kanalların kullandığı ip leri değiştirme imkanınız var mımalum ip takibe alındığı için tekrar tekrar gitmesini bir nebze engellemiş oluruz.

tüm kanalların yükleme işlemleri ve bir çok ayarı api yapar. yani ip adresine baktırmaz. fakat youtube curl proxy ip olayımız mevcuttur. buda kanal içindeki api ile yapılmayan ama yasal yapmaya izinli olan şeyleri yaptırır. bunları ip ile yapar. Bir kanal banlandı uyarısını siz panelinizde gördüğünüz anda o ip adresi otomatik olarak sistemden kalkar gider. Yeni kanal eklemenizle birlikte yeni proxy ip adresiniz devreye girer. 5 kanalınıza en fazla 1 proxy ip verilir. ve katiyen başkalarına aynı ip verilmez. ve proxy ipler sıfırdır.

7) bi ara fransızca haber botu istemiştim ama gelmedi daha bunu destekten bir daha yazıcam 2 tane eklense çok iyi olur.

102 tane mevcut farklı site botumuz var. şuanda farklı site botu yazmaya malesef ara verdim. İnşallah 2-3 güncelleme sonrasında yapacağım.

8) pc den toplu yükleme seçeneği olacak mı videoları pc de editleyeyim diyorum artık.

tekli yüklemeyi daha yeni yaptık. inşallah ileride toplu pc deki videolarıda upload etme olucak. Şuanda dilerseniz farklı sekme açıp sınırsız yükleme yapabilirsiniz.

9) kanal sayısı konusunda bir seçenek olsa nasıl olur mesela 10 tl daha verelim 10 kanal daha olsun gibi? hesap bağla seçeneği bu seçeneğe göre pahalı geliyor da olmazsa zaten ay sonunda param gelince 2. hesabı alıcam zaten.

Bu konuya malesef çok olumlu bakmıyorum. Ama küçük paketler cıkarma olabilir. 25 değilde 10 kanallı hesap olabilir. ama 1 hesap içinde 25 in üstüne çıkmak malesef imkansız. tüm sistem yapısı ona göre kurguludur.

10) not defteri için tekrar teşekkürler

rica ederim.

11) bu bot neden bu kadar iyi

sizlerin bu tarz istekleri sayesinde bu duruma geldik.

edit: 12) para kazan açarken bu video ödemeli bi ürün içeriyor seçeneğini de seçmiyor muydu önceden,az önce kanallarda o seçeneğin seçilmediğini gördüm de. daha önceden açık oluyordu sanki?.

15-20 gün önce Serkan üstadla bu konuda görüşme yaptım. 2 si arasında hiç bir farkın olmadığını düşünüyormuş. Ve onun seçilmesinden dolayı hergün herkes neredeyse sormaya başlamıştı. 4 aydır vardı hiç sıkıntı cıkarmadı. ama olması cok sorgulatılıyordu. onu kaldırdırdıktan sonra 2. soran siz oldunuz:)

deneme hesabı oluşturdum botu deneyip satın almak istiyorum
teşekkürler..

yt dışında botlu bir siteden 15 video çektim yeni kanalda hepsi yanmış. akşam 5 üzeri atmıştım ama hala rakamda duruyor başlıklar hocam ne zaman düzelecek başlıklar?

bottan oto kanal kontrolü yaparsan başlıklar değişir.

---------- Mesaj saat 01:13:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:12:39 civarında gönderildi. ----------

yt dışında botlu bir siteden 15 video çektim yeni kanalda hepsi yanmış. akşam 5 üzeri atmıştım ama hala rakamda duruyor başlıklar hocam ne zaman düzelecek başlıklar?
:):))

Arkadaşın başlıkların değiştiğinden haberi varda uzun zamandır orijinal ismine dönmemiş onu soruyor.
Hocam sarktığı oluyor bazen sistem düzeltir bir ara.
edit: pardon bende yanlış anladım heralde.
oto kontrol yapınca orijinal isminin geldiğini mi söylediniz hocam. @serhadwan

bottan oto kanal kontrolü yaparsan başlıklar değişir.

---------- Mesaj saat 01:13:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:12:39 civarında gönderildi. ----------

:):))

he anladım hocam..
ünlemi geç seçeneğine tıkladıktan belli bir zaman sonra oto kontrol kısmına gelip kanalın üzerine bir tık yapmak gerekiyor. o şekilde başlıklar vs geri geliyor. beta sürümü olduğundan oto yapmıyor demek ki.. işe yararsa otomatik düzeltecektir..

tşekkürler hocam.

---------- Mesaj saat 01:36:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:32:52 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşın başlıkların değiştiğinden haberi varda uzun zamandır orijinal ismine dönmemiş onu soruyor.
Hocam sarktığı oluyor bazen sistem düzeltir bir ara.
edit: pardon bende yanlış anladım heralde.
oto kontrol yapınca orijinal isminin geldiğini mi söylediniz hocam. @serhadwan

yok yok sen doğru anladın kardeş.. fakat para kazanma ayarları otomatik olmasına rağmen rakamdan dönmemişti onu sordumda. tekrar otomatik telif kontrolü yapar gibi tıkladım düzeldi tüm başlıklar

Merhaba arkadaşlar,

Evet ünlemlerle ilgili raporu açıklayayım.

Gece 02:00 da aktif ettiğim ünlem geçme olayını için istatistikler:

İstatistik 1 (ünlem geçme özelliği):

93.500 video anasayfadan tek tek veya toplu link ile yüklenirken ünlem geç seçilerek denenmiştir.

59.300 adedi ünlem veya başka sebeple sahibi tarafından silinmiştir.
33.800 adedi ise para kazanmayı başarıyla yakalamıştır.

$ yakma Başarı oranı : %39

İstatistik 2 (videoyapdan dün yüklenene göre istatistik):

2.125.000 adet video yüklenmiştir.

1.530.000 adedi ünlem veya başka sebeple sahibi tarafından silinmiştir.
595.000 adedi ise para kazanmayı başarıyla yakalamıştır.

$ yakma Başarı oranı : %28

İstatistik 3 (son 6 günde açılmış kanallar):

324.000 adet video yüklenmiş. Bu yüklenen kanallar son 6 gün içinde youtube.com dan kanal oluşturulmuş ve sistemden yüklenmiş.

302.000 adet video para kazanma yapılmış.
22.000 adet video ünlemden,telifden,soru işaretinden v.s. olabilecek şeylerden dolayı silinmiş.

$ yakma Başarı oranı : %93

----------------------------------------------------------------------

öncelikle önümdeki 20-30 günün yeniliği belli durumda. önerileri değerlendirdim. ilerideki güncellemede tek tuşla yapmak yerine ayrı ayrı para kazanma açma telifli videolar v.s. yapılabilecek. 1gb bir videoya logo basma işlemi ortalama 1 saate yakın sürer ama 50mb a basmak ise 1 dakika sürer. Yani video büyüdükçe aynı oranda büyümüyor işlem hızı. dosyanın büyümesiyle 2-3 katından fazla büyüyor işlem süresi.

Bu verilere göre yeni açılan kanallarda ünlem yeme oranı düşük oluyor diyebilir miyiz?

Yeni kanala 325 video atıyorum yuklensin durumu paylasicam.

mobil mesaj

Yeni Kanal Açıp tarafımca daha önce Video yüklenip denenmiştir arkadaşlar 800 video attım ünlem alan video sayısı 2 Olmuştur.

Yeni Kanal Açıp tarafımca daha önce Video yüklenip denenmiştir arkadaşlar 800 video attım ünlem alan video sayısı 2 Olmuştur.

Tek tek linkleri yapıştırıp mı uyguladın hocam işlemleri , yoksa toplu video bölümünde '' ünlemi geç'' var da ben mi göremiyorum :s

Tek tek linkleri yapıştırıp mı uyguladın hocam işlemleri , yoksa toplu video bölümünde '' ünlemi geç'' var da ben mi göremiyorum :s

Hocam Kanalı Komple Kopyala Bölümünden 800 Video Bu kanaldan Kopyala diyerek yaptım. Ünlemi geç kullanmadım

Hocam Kanalı Komple Kopyala Bölümünden 800 Video Bu kanaldan Kopyala diyerek yaptım. Ünlemi geç kullanmadım

Para kazanmayi hemenmi actiniz? Yuklerken videolar dizlimi yuklediniz?video uzunluklari ne kadardi? Biraz detayli yazarsaniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri