Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

50 video çekme talimatı vermiştim dün gece yeni kanaldı hepsi bitmedi ama 25 kadarda 10 tanesi ünleme düşmüş.. tam sayıyı videolar bitince veririm.. (kelime ara ile çekiliyor)

Ben sıfır kanala 325 video attım %45 civarı ünlem, 5-10 tane 3. dünya aldım.Başka bir arkadaşım 250 video çekti sıfır kanala 10 tane ünlem aldı.

Şimdi bu yeni kanal denemelerimize bakarak bu kanalların ilerleyen günlerdeki performansını görmek lazım, bugün gelmeyen ünlem yarın da gelebiliyor.Bu furya ilk başladığında eski kanallar üzerinden başladı.Hiç sorunu olmayan kanallar günlük 5-10 ünlem çıkartmaya başladı.

İnşallah bu durum youtube`un sistem güncellemesi ile alakalıdır.Geçtiğimiz aylarda da adsense yansımama gibi durumlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Ödemeler kesinleşirken ak mı kara mı belli olur.Sorun düzelene kadar hiç video yüklemeyeceğim.

(Konuyu kirletiyorsak kendi adıma özür dilerim, videoyap kullanıcılarının başka derdi olmadığı için bunu konuşuyoruz : )

selamlar destekten de yazmıstım buranda cevap versenız olur

Kısa(0-4) Orta(4-20) Uzun (20+)
video yüklerken süre uzunlugunu secebılıyoruz bazı kanallarımız 15 dakıkadan az videoları atıyor bunun için Orta(4-20 secenegini Orta(4-14 yapabilirsek cok işimize yarıcak Orta(4-20 bu sekılde oldugunda eger 15 dakıkadan fazla sureli videoları yükleyemıyorsak uyarı verıyo bunu aşmak için 4-14 iyi olur kanımca :) teskler

Hocam destekten ünlemle ilgili bir mesaj atmıştım ve bende işe yaramıştı bir bakabilirseniz sevinirim.

Hocam, ilk günden beri söylediğim bir olay vardı.
Videoyu kalitesiz çekme şikayetiydi.
Botlardan kaynaklandığını söylemiştiniz.
Ama yt den aldığım videolarda da aynı şeyi yapıyor.
720 P video çekiyorum Video da 720 P seçeneğide çıkıyor orda sıkıntı yok.
Ama video 720p aktif olunca bile resmen kare kare izleniyor video :o
Ve hd olmadığında hiçbir anlamı olmayan videolar.
Bırakıcam şimdi o kanalıda.

sence hocam aynı çözünürlükteyse ben o videoyu neden direk yüklemek yerine kötü çözünürlüğe çevireyim? Bu işlem için makinamın ram ve cpusunu boşa harcatayım? Kullandıgın renk açma gibi ek özellikten olabilir. Eğer oda yoksa farklı bir sıkıntıdır. Bunu buradan yazman sana çözüm üreteceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü linkler yok. koy videonun linkinide buradan inceleyim o halde. İnceleme yapmam mümkün olmayacak şekilde buradan yazmak istiyorsun. O verdiğim cevap yetersizse üzerine oradan konuşurduk. Buradan yazman senin hangi üyem olduğunu bilmeden cevap verdirmeme hakkı doğruyor. baltayıcı mesajdan başka birşey değil. telden yazoyorum karakter htası olabilir.

sence hocam aynı çözünürlükteyse ben o videoyu neden direk yüklemek yerine kötü çözünürlüğe çevireyim? Bu işlem için makinamın ram ve cpusunu boşa harcatayım? Kullandıgın renk açma gibi ek özellikten olabilir. Eğer oda yoksa farklı bir sıkıntıdır. Bunu buradan yazman sana çözüm üreteceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü linkler yok. koy videonun linkinide buradan inceleyim o halde. İnceleme yapmam mümkün olmayacak şekilde buradan yazmak istiyorsun. O verdiğim cevap yetersizse üzerine oradan konuşurduk. Buradan yazman senin hangi üyem olduğunu bilmeden cevap verdirmeme hakkı doğruyor. baltayıcı mesajdan başka birşey değil. telden yazoyorum karakter htası olabilir.

Baltalıyıcıkla nasıl bağdaştırdınız hocam?
Yorumumu okuyunca, videosunun izlenmesi için HD şartı olan kişilerde bu kategorilerden kaçınmış olur, bir faydamız dokunur. Herşeyin gizli saklı olmasına gerek yok bence sonuçta sırf kanal kontrolü için bile alınabilecek bir bot bu.
Video üzerinde renk açma gibi bir şey yapmadım kontrol edebilirsiniz.
videoyap üyelik mailimde frkn19o5@......

Ayrıca renk açma yaparsanız görüntü 720 p den 240 p ye düşer gibi bir ibare hatırlamıyorum ben.(ki yapmadım)
Yediğim kaba pisleyecek karakterde biri değilim, benim için destekle buranın bir farkı yok.
Sizi bilen biliyor zaten bu kadar şüpheci olmayın...
İyi çalışmalar.
Çektiğim video bu. Benim kanalımda bildiğin kare kare oynuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=j_OnenUwejs

edit: Ayrıca ben raminde sipiyusundan anlamam.
Bu işlevi siz yapıyorsunuz sizin yüzünüzden oldu da demedim alınmışsınız ama.
Sistem de bir aksaklık bir yanlışlık varsa haberiniz olsun diye dedim.

video yüklerken süre uzunlugunu secebılıyoruz bazı kanallarımız 15 dakıkadan az videoları atıyor bunun için Orta(4-20 secenegini Orta(4-14 yapabilirsek cok işimize yarıcak Orta(4-20 bu sekılde oldugunda eger 15 dakıkadan fazla sureli videoları yükleyemıyorsak uyarı verıyo bunu aşmak için 4-14 iyi olur kanımca :) teskler
katılıyorum

Bu verilere göre yeni açılan kanallarda ünlem yeme oranı düşük oluyor diyebilir miyiz?

Evet caner hocam, şuanda istatistikler yeni kanallarda neredeyse hiç ünlem olmadıgını gösteriyor. Bazı arkadaşlar 800-900 video attıktan sonra ünlem yemeye başlıyor. Bazı arkadaşlar 100 video attıktan sonra bile ünlem yemeye başlıyorum yazıyorlar. Bir kanalı ünlem olarak youtube hangi aşamadan sonra denetliyor bilmek mümkün değil.

Kişisel fikrim: Açıkcası milyon izlenmeli büyük kanallara bakıyorum son 1 haftada yüklediği videoların para kazanması kapalı halde olan çok kanal var. Yani sadece biz değil herkes bu konuda sıkıntılı. Youtube bu politikasını devam ettirmesi artık kimsenin güncel video atmamasına sebebiyet verecektir. Ama ilk başda biraz disklerini boşatlamk adına bu işlemi biraz devam edeceklerdir. Tek yaptıkları diski boşaltmak.

Yeni Kanal Açıp tarafımca daha önce Video yüklenip denenmiştir arkadaşlar 800 video attım ünlem alan video sayısı 2 Olmuştur.

Çok sevindim bu duruma. Böyle bir oran olması gerçekten çok güzel.

Valla Otomatik api alma süper olmuş 2 saat uğraştırıyordu.

Teşekkürler hocam çok sağolasın.

Ben sıfır kanala 325 video attım %45 civarı ünlem, 5-10 tane 3. dünya aldım.Başka bir arkadaşım 250 video çekti sıfır kanala 10 tane ünlem aldı.

Şimdi bu yeni kanal denemelerimize bakarak bu kanalların ilerleyen günlerdeki performansını görmek lazım, bugün gelmeyen ünlem yarın da gelebiliyor.Bu furya ilk başladığında eski kanallar üzerinden başladı.Hiç sorunu olmayan kanallar günlük 5-10 ünlem çıkartmaya başladı.

İnşallah bu durum youtube`un sistem güncellemesi ile alakalıdır.Geçtiğimiz aylarda da adsense yansımama gibi durumlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Ödemeler kesinleşirken ak mı kara mı belli olur.Sorun düzelene kadar hiç video yüklemeyeceğim.

(Konuyu kirletiyorsak kendi adıma özür dilerim, videoyap kullanıcılarının başka derdi olmadığı için bunu konuşuyoruz : )

Merhaba hocam, video ünleme sonradan dönüşsede ödemeyi youtube yapıyor bu konuda endişeniz olmasın. Arkadaşınızın oranı çok iyiymiş, sizin oran orta civarında diyebiliriz. Zamanla bu işe alışmıycaz inş, youtube disklerini boşalttıktan sonra bu politikasından vazgeçecektir.

Merhaba hocam evet sabh destekden cevaplamıştım. Youtube filtre seçeneğinin aynısını uyguluyoruz. Onlardada 4 ile 20 dakika arası var. bizim de verebileceğimiz bu nedenle 4 ile 20 dakika arası olabiliyor.

Hocam destekten ünlemle ilgili bir mesaj atmıştım ve bende işe yaramıştı bir bakabilirseniz sevinirim.

Elimden geldiğince cevaplıyorum, cevap alamadıysanız birazdan alırsınız inş hocam.

Baltalıyıcıkla nasıl bağdaştırdınız hocam?
Yorumumu okuyunca, videosunun izlenmesi için HD şartı olan kişilerde bu kategorilerden kaçınmış olur, bir faydamız dokunur. Herşeyin gizli saklı olmasına gerek yok bence sonuçta sırf kanal kontrolü için bile alınabilecek bir bot bu.
Video üzerinde renk açma gibi bir şey yapmadım kontrol edebilirsiniz.
videoyap üyelik mailimde frkn19o5@......

Ayrıca renk açma yaparsanız görüntü 720 p den 240 p ye düşer gibi bir ibare hatırlamıyorum ben.(ki yapmadım)
Yediğim kaba pisleyecek karakterde biri değilim, benim için destekle buranın bir farkı yok.
Sizi bilen biliyor zaten bu kadar şüpheci olmayın...
İyi çalışmalar.
Çektiğim video bu. Benim kanalımda bildiğin kare kare oynuyor.
MIAMI jazz - HDR and Tilt-Shift Time Lapse Photography - YouTube

edit: Ayrıca ben raminde sipiyusundan anlamam.
Bu işlevi siz yapıyorsunuz sizin yüzünüzden oldu da demedim alınmışsınız ama.
Sistem de bir aksaklık bir yanlışlık varsa haberiniz olsun diye dedim.

Videonu inceledim hocam hiç bir donma v.s. yok videonu 720p olarak çekmiş. Bunuda çekmiş olduğunun videonun linkini verdiğin için bulabildim. senin pc nin sorununu bence videoyap.com a yükleme. video nun fps i orjinaliyle aynı ve pcimde hiç bir donma olmuyor. Yüksek çözünürlüklü video sizde donma yapıyorsa bunun tek sebebi sizin pc nin sıkıntısından kaynaklanıyor demektir. videonun fps i herşeyi gayet normal. buarada ek işlem oalrakda başından 1 saniye sonundan 1 saniye kes emri vermişsiniz.

Burası destekden sizin için farkı yoksa benim için vardır. İlk mesajında bu videonun linkini vermiş olsaydın bende senin pc nin hatası benden dolayı olan birşey yok yazardım. Nese hocam ben sizden özürdilerim, istediğiniz şekilde yazabilirsiniz.

Peki bundan sonra sorunlarımı burdan yazmayacağım k.bakmayın.
Son kez bir şey diyeyim bu konuyla ilgili ben çektiğim kanaldan videoyu sorunsuz 720 p izlerken kendi kanalımda neden izleyemiyorum. 720 p aktifken 240p gibi gösteriyor.
Fiber internet kullanıyorum yeni de bir laptop pc den nasıl kaynaklanabilir anlayamadım.
Neyse ilgin için saol, iyi çalışmalar.

Peki bundan sonra sorunlarımı burdan yazmayacağım k.bakmayın.
Son kez bir şey diyeyim bu konuyla ilgili ben çektiğim kanaldan videoyu sorunsuz 720 p izlerken kendi kanalımda neden izleyemiyorum. 720 p aktifken 240p gibi gösteriyor.
Fiber internet kullanıyorum yeni de bir laptop pc den nasıl kaynaklanabilir anlayamadım.
Neyse ilgin için saol, iyi çalışmalar.

hocam video bende baktım tarafsız yazıyorum video 720p.kare mare yok.seçenek gözükmesi değil , kalite manasında 720p görüntü.240 p değil

chrome'da denedim.firefox falan denemedimde aynıdır yani.

ilk yüklenir yüklenmez baktığında youtube işlemesi yüzünden uzun sürüyor bilgin olsun.ama sonrasında düzeliyor.şuan kare kare değil hd görüntü.

hocam video bende baktım tarafsız yazıyorum video 720p.kare mare yok.

chrome'da denedim.firefox falan denemedimde aynıdır yani.

ilk yüklenir yüklenmez baktığında youtube işlemesi yüzünden uzun sürüyor bilgin olsun.ama sonrasında düzeliyor.şuan kare kare değil hd görüntü.

Hocam zaten o çektiğim kanal.
Kendi kanalım değil.

hocam bi sayfa önce youtube'un disk boşaltmasından bahsetmişssiniz nedir acaba disk boşaltma alıntılayarak yazarsanız sevinirim

Saygılar..

S.a Kardesim
Bende bir bot satın almayı düsünüyorum.
Rica etsem hesaba deneme süresi ekler misin ?

NOT: videoyap.com Destekden mesaj attım

Hocam kelime ara seceneginde

Secenekleri ayri ayri secilebiliyor, peki bunlardan 2 tanesi birden secilebilir mi ? mesela

Kısa(0-4) ve Orta(4-20) uzunluktaki videolari cekebilmek gibi. veya sadece 20+ ve 0-4 vb. gibi.

Hocam aslında havale ile ödeme yapanlar için farklı bi algoritma olması lazım sizin daha öncelikli okuyup yardımcı olmanız için.

bana kalırsa ortada büyük bir sorun yok 100 adet kanalım var atıyorum kafama göre ünlem gelende oluyor dolar işareti yananda oluyor bence bu ünlem olayı kafanıza takmanız vakit kaybından bişey değildir. Bana kalırsa arkanıza bakmadan video atmaya devam edin saygılarımla

вєякαη;298551' Alıntı:
bana kalırsa ortada büyük bir sorun yok 100 adet kanalım var atıyorum kafama göre ünlem gelende oluyor dolar işareti yananda oluyor bence bu ünlem olayı kafanıza takmanız vakit kaybından bişey değildir. Bana kalırsa arkanıza bakmadan video atmaya devam edin saygılarımla

Hocam Gerçektende öyle 1 kanala takılıp Kalırsak İşimiz var ünlem olayını Takmayıp Yeni Kanallar acıp video atmak en mantıklısı. Bu durum Düzelince Yine Eski Kanallarda Video Atılmaya Devam Edilebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri