coldcrafting
Yasaklanmış
hocam beklenen videolara tıkladım yine yüklenmiyorilk kez böyle bir sorun yasıyorum botu aldığımdan beri.
Destek bölümünden yöneticiye başvurun hocam o zaman benim yapacağım bişey yok bu durum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam beklenen videolara tıkladım yine yüklenmiyorilk kez böyle bir sorun yasıyorum botu aldığımdan beri.
Bu özgün video yapmanın olayı nedir şimdi bir daha o kanalla spam yapınca ! Gelmeyecekmi şimdi
Bu özgün video yapmanın olayı nedir şimdi bir daha o kanalla spam yapınca ! Gelmeyecekmi şimdi
Tabii ki unlem gelecek spam yaparsan. Bi numarasi yok o ozgun video olusturun suanlik. Introydu, muzik eklemeydi farkli seyler eklendikce belki ise yarar hale gelir.
siteye bi ben m, ulaşamıyorum
Toplu video yükleme bölümünde sabah 4 e karşı bir donma meydana gelmiş şaunda tekrardan donmayı açtım. Turbo moduda açık durumdadır. Bu sabaha doğru eklediğiniz toplu videolarda birazdan hesaplara yüklenir.
Kanala her atılan video %100 ünleme düşmüyorsa o bölümden atacağınız video %100 para kazan ($) yanacaktır. Tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda videoyu üretir.
Intro ve müzik ekleme olmadığı için işe yaramıyor demek bence pek doğru değildir. 6 saatte sadece özgün video bölümünden 8900 video üretilmiştir. %98'i para kazanmaya çevrilmiş. %2'si ise kanalına hiç bir türlü para kazanlı video atmak imkanı yok. Belki senin zevklerine göre olmayabilir fakat yarar kelimesi yanlış kullandığın kelime olarak görüyorum.
birde açıklama kısmını otomatik sesli çeviri konulabilse videoların içine tadından yenmez valla![]()
hocam yeni sistem ıd değiştrimek gibi bir olay mı videonun telif sahibini biliyorum ama yükleyen kanaldan isminden eşleşen veriyor böyle bişey mi olacak ?
oo kadarda basit degilbirde açıklama kısmını otomatik sesli çeviri konulabilse videoların içine tadından yenmez valla![]()
hocam toplu kanal çekme çalışmıyor, dün belirttiğim miktardaki videoları çekti fakat bugğn hiçbir video ekleme yapmadı?
Günaydın
Bu özgün video yap kısmı ne olmuş öyle gerçekten harika
Herşey için teşekkürler
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Özgün slaytlarımıza telifsiz müzikler ekleme de yapabilir misin hocam? Partnerlerin sunduğu 100 lerce telifsiz müzikler var, bu mümkünse çok iyi olur, müzikli slayt oluşturmak çok daha iyi olacaktır.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Site çok iyi duruyor, ancak 6-7 $ mı şarkılar, pahalı gibi değil mi, 1 kere satın aldığınızda hepsi açılacak mı bize bol şarkı seçme seçeneği sunarsa bol alternatifli iyi olur, bu müzik eklemeyi kesin yapmalısın hocam slaytlarda müziksiz yavan olur.
2. bişi de aklıma geldi, 5-10 adet değişik geçiş efekti ekleyebilirsin sisteme resimler arası geçiş efektleri bunu da biz seçebiliriz, geçiş efektleri de slaytlara farklılık katar. Güzel olur.
Son bir sorum da mesela 1 resim küçük, o youtube oynatma penceresine küçük şekilde mi oturuyor yoksa boyutlanıyor mu video içerisinde?
Teşekkürler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.