Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ne kadar süre sonra?
kaç video sonra?
video uzunlukları?

Ben 6 martta yeni kanal açtım her gün 5-6 civarında video attım 10 martta kadar hersey iyiydi. Ama 11 martta ne attıysam ünlem olmaya başladı gitti yani kanal.

O kadar detayli incelemedim haber videolari yukluyodum ortalama 2-3 dk

---------- Mesaj saat 12:22:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:30 civarında gönderildi. ----------

Daha kotusu zamanla atilan videolarda unleme dusuyo

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Bot ödemesi yaptım ama pm atamıyorum. Aktifleştirirmisiniz. gokh..ozsoy18@gma.. adresi.

Usta bir ricam var senden partner kanallar için..

Malum partnerlerde dunya geneli engel geçiyoruz ama bunun ıcın ıslenırken para kazanma acmamız lazım ya.. Acaba bota böyle bırsey ekleyebılır mısın? video yükleme asamasında işlenirken para kazanamyı acma olanagı var mı botun? sımdı yukleme yapıyorum da tek tek acıyorum elle :D

özgün video yükleme seçeneğiyle bir video oluşturdum ünleme düştü bu video, ticari kullanım hakları ispat ederek mi aşacağız şimdi bu sorunu?

Hocam siteye hala erişemiyorum. Girebilenler olmuş sanırım, sorun benden mi kaynaklanıyor ? Ne zaman düzelir acaba?

Hocam kanalı kopyalamada dün geceden bu yana Hiç video çekmedi kanaldan sıkıntı var galiba.

deneme sürümü istedim hocam destek bölümünden ben de denemek istiyorum

toplu video yüklemiyor hocam kanal dünden beri ya
edit: düzeldi

yeni kanal açtım 220 yabancı karışık çizgi film yükledim 0 ünlemsiz!
hepsine ünlem verdi. özgün yapıp atıyorum onada ünlem veriyor.

Botta şuan bir sorun var galiba videolar kanala eklendi olarak gösteriyor ama kanala sadece 1 tane video atmış

Özgün slayt oluşturma resmen yeni bir kazanç kapısı açtı bizlere müzik ekleme de kısa sürede olursa çok iyi olucak

Video yükleme Sınırsız yazıyor ama bota girdigimde sınır 250 olarak tanınmıs.
250 üstü video yükleyebilirsin ama o da parayla.Bu durum ne derece esit tartısmaya acık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri