evet şuanda sorun var giremiyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tesekkür ederim hocam.. 15 video yüklenecekti su ana kadar 2 tanesi yüklenmis ..bari digerleri yüklenmeden iptal edeyim dedim..insallah videoyap biran evvel düzelir de bosuna onca video yüklenmez..Yüklenen videolar kısmında sağ üst köşeden kanal seçimi yapıp silebilirsiniz hocam.
Şayet videolar yüklendiyse zaten onun için sağ kısımda menü mevcut.
Benim bildigim ana sayfadan kendi kotamızdan gidiyor yüklerken.Bu durumda bu botun bana ne faydası kalır ?anasayfadan istediğin kadar yükleyebilirsin 5000 tane üye olmuş kaç yıl geçmiş şimdi tartışacak mı millet şaka gibi![]()
Benim bildigim ana sayfadan kendi kotamızdan gidiyor yüklerken.Bu durumda bu botun bana ne faydası kalır ?![]()
Benim bildigim ana sayfadan kendi kotamızdan gidiyor yüklerken.Bu durumda bu botun bana ne faydası kalır ?![]()
allah yardımcın olsun hocamBende site açılınca botu satın alacagım . İlk defa giriyorum YT İşine . 3 Tane kanal açtım hayırlısı![]()
allah yardımcın olsun hocam![]()
Çok mu zor hocam işim öyle bir dedin ki![]()
kardeşim bir sorun var sitede en kısa zamanda çözülecektir. Biraz sabır ile çözülür iişlerBen bilgisayarımdan video yap a giremiyorum. Acaba botta mı sorun var yoksa benim PC mi kafayı yedi. Acil cevap
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.