D
Dean
Guest
Ben siteye hala giremiyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam toplu özel küçük resim ekleme özelliği ne zaman geliyor?
Ben siteye hala giremiyorum![]()
Alıntı yaparak..
Modemi kapatıp açıp pc yi de kapatıp açtıysanız farklı tarayıcıdan deneyin. Eğer modemi kapatmanız mümkün değilse
ipconfig /flushdns
bunu cmd'den yazın. sonra tekrar deneyin.
Ay sonuna doğru planımda var. ondan önce 3 tane büyük gelişme mevcuttur. Ama küçük resim özelliği tek tek değil süper bir sisteme olucak. Toplu kanal içindekileri değiştirmeye olanak sağlatıcam.
Ay sonuna doğru planımda var. ondan önce 3 tane büyük gelişme mevcuttur. Ama küçük resim özelliği tek tek değil süper bir sisteme olucak. Toplu kanal içindekileri değiştirmeye olanak sağlatıcam.
toplu video cekerken sürekli karsı kanal videoyu kaldırmıs yada gizli diyor ama video hem acık hemde kalkmamıs acaba bu sorunun sebebi nedir
toplu video cekerken sürekli karsı kanal videoyu kaldırmıs yada gizli diyor ama video hem acık hemde kalkmamıs acaba bu sorunun sebebi nedir
daha önce botunuzu kullanmadım ve almayı düşünüyorum.
botda ki ses kapatma olayı aç/kapa şeklinde mi yoksa % değer vererek ses kısılabiliyor mu?
Her videoyu tekrar özgün hale getirmenin yolları vardır,
Video formatı ile oynamak, ekleme yapmak, kesip bir kısmını çıkartmak, ses frekansını değiştirmek...
YT videoları bir unique ID ile tanır, videoda değişiklik yaptığınızda YT artık o videoyu daha zor tanıyacağı için ünleme takılmazsınız.
Botun yapacağı şey video yükle dediğinizde videonun belirli yerlerine logo ekleyerek ilk videodan benzersiz hale getirerek yüklemek olacak...
Bol kazançlar! @Triqalx alıntıdır @Web_Scripti hocam bakın böyle birsey yapılabilir belki aslında triqal hocam biraz değinmişti bir dikkat et istiosan?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.