Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
hocam 6 saattir kontrol ve video yükleme yok resimde de görebileceğiniz üzere ilk ikisini manuel yaptım.

10'ar dakka ara ile video atiyorum , 1 er dakka arayla yüklüyor sanırım sistemde sorun var.. bundan dolayı kanal unleme donuyor..

Özgün Video Yapma Bölümü Geliştirilmiştir.

Geçen hafta eklediğim özgün video bölümü geliştirmilmiştir.

Neler eklendi?

+ Çıkan resim sonuçlarının üzerine yazı yazarak artık daha da özgün yapabilirsiniz. Örneğin Top 10 araba yapıcaksınız. Bunların üstüne istediğiniz yazıyı siz Top 1, Top2 veya Top 1 : Ferrari F430, Top 2: Audi R8 gibi yazabilirsiniz.

+ 4 farklı müzik eklenmiştir. Resimlerin birleştirilmesinden oluşan bu otomatik videolara aynı zamanda müzik ekleyebilirsiniz. Başlangıç olarak eklenen bu 4 müzik çok kısa sürede artacaktır. Bu müzikleri ben değil sizler seçtiniz.

Not: Bu müziklerin lisans hakları tamamen videoyap.com üyelerine aittir. Müzik lisansları ücretiyle satın alınmıştır. Ömür boyu size ses eşleştirmesi(telif) vermeyecektir.

Hocam bende muziklere telif veriyor. Teliften dolayi siliniyor videolar. Ekstra bir islem mi gerekiyor 3.sahis esleseni icin. Cunku ayni resimleri muziksiz koydm telif vermedi

Kardesim 3.Sahıs Eslesmelerinde bazen sarkı eslesene takılıyor.Ama bot bunuda direk siliyor.Halbuki ses kaldır olayında sarkı kaldırılarak para kazanması acılır.Demek istedigim bot sesi cıkarılabilecek videoların sesini cıkartsın, cıktıkdan sonra yine eslesen veriyorsa silsin.

Ayrıca video bası ve sonu kesme süreleri cok kısa en azından 5 dk olsa iyi olurdu :)

valla bu ünlem olayı çıktı toplu video eklemeler birikip duruyor

Nasıl birikiyor hocam? Dün ortalamasında verilen 250 video emri 15 dakikasında yüklenmiş. Bundan daha hızlı bir durum yok. 5.000 video emri verirsenizde 20 dakikada yüklenme ortalamasına sahipmiş. Yani bir yavaşlama yok.

Fakat gece 00:00 ile 05:00 arasında herkesin günlük hakları açıldığı için otomatik olarak herkesin hakları harcanıyor o saatde toplu video emri verirseniz doğal olarak yavaştır. Lakin bu 1 yıldır böyledir.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
hocam 6 saattir kontrol ve video yükleme yok resimde de görebileceğiniz üzere ilk ikisini manuel yaptım.

Merhaba hocam,

bu şekilde yavaş bir log bulamadım. Şuana baktığım zamanda zamanında kontroller yapılıyor. İncelemeyi detaylı olarak yapıcam hiç kimse destekden yazmadı veya denk gelmedim.

10'ar dakka ara ile video atiyorum , 1 er dakka arayla yüklüyor sanırım sistemde sorun var.. bundan dolayı kanal unleme donuyor..

Hocam,

hangi bölümden yaptınız acaba işlemi? destekden yazarsanız sevinirim bu özellik 20 gün önce eklendi ilk defa böyle bir yazı geldi. Büyük ihtimalle seçimde hata yapmış olabilirsiniz.

Hocam bende muziklere telif veriyor. Teliften dolayi siliniyor videolar. Ekstra bir islem mi gerekiyor 3.sahis esleseni icin. Cunku ayni resimleri muziksiz koydm telif vermedi

O müziği öncelikle kaldırdım. 4. müzikde telif çıkıyor. Faturasıyla birlikte itirazımı yaptım bu müziğin hakları bana aitdir diye.

Kardesim 3.Sahıs Eslesmelerinde bazen sarkı eslesene takılıyor.Ama bot bunuda direk siliyor.Halbuki ses kaldır olayında sarkı kaldırılarak para kazanması acılır.Demek istedigim bot sesi cıkarılabilecek videoların sesini cıkartsın, cıktıkdan sonra yine eslesen veriyorsa silsin.

Ayrıca video bası ve sonu kesme süreleri cok kısa en azından 5 dk olsa iyi olurdu :)

Evet hocam müziklerde otomatik olarak silmeden önce müziğin eşleşenini kaldırmayı yakın sürede inş yapacağım

Hocam Videolara toplu yüklemelerde çerçeve ve renk açma koyulaştırma ayrıca diğer sitelerden otomatik video çekme ne zaman ekleyeceksiniz.

Merhaba hocam,

bu şekilde yavaş bir log bulamadım. Şuana baktığım zamanda zamanında kontroller yapılıyor. İncelemeyi detaylı olarak yapıcam hiç kimse destekden yazmadı veya denk gelmedim.
bu ss sabah 5 alındı hocam. yani akşam 10 dan sabah 5 e kadar hiç işlem yapmamış,şuan sıkıntı yok gibi görünüyor.

Nasıl birikiyor hocam? Dün ortalamasında verilen 250 video emri 15 dakikasında yüklenmiş. Bundan daha hızlı bir durum yok. 5.000 video emri verirsenizde 20 dakikada yüklenme ortalamasına sahipmiş. Yani bir yavaşlama yok.

Fakat gece 00:00 ile 05:00 arasında herkesin günlük hakları açıldığı için otomatik olarak herkesin hakları harcanıyor o saatde toplu video emri verirseniz doğal olarak yavaştır. Lakin bu 1 yıldır böyledir.

oo yönde demedim hocam siz yanlış anladınız youtube ünlem olayı geldikten sonra toplu video kısmını fazla kullanamaz oldum demek istedim haliyle böle olunca toplu video hakkımız her gün yüklemedikçe çogalıyor bu manada dedim ben

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu ünlem geçme olayında videolar gizli yüklense ve kontrol,isim değişikliği sonrası herkese açık hale getirilse güzel olacak.Rakamlı başlıklar ilgi çekmiyor ve aşağı düşüyor.

Diğer bi konu ise biliyorsunuz test kanalları için gizli yükleme kullananlar var baya.
Şimdi biz bu gizli yükleme sonrası test kanalında sağlam kalmış videoları almak için tekrar pc den giriş yapmak ve herkese açık yapmk zorunda kalıyoruz. Bunun için tüm videoları gizle açık hale getirme ve liste dışı yükle gibi özellikler gelmesi iyi olacaktır.

Hocam ne yazıkki ünlemi geç hiçbir işe yaramıyor. Ünlemi geç kullanıp ve kullanmadan aynı kategoride denedim aynı sayıda ünlemde kaldı.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu ünlem geçme olayında videolar gizli yüklense ve kontrol,isim değişikliği sonrası herkese açık hale getirilse güzel olacak.Rakamlı başlıklar ilgi çekmiyor ve aşağı düşüyor.

Diğer bi konu ise biliyorsunuz test kanalları için gizli yükleme kullananlar var baya.
Şimdi biz bu gizli yükleme sonrası test kanalında sağlam kalmış videoları almak için tekrar pc den giriş yapmak ve herkese açık yapmk zorunda kalıyoruz. Bunun için tüm videoları gizle açık hale getirme ve liste dışı yükle gibi özellikler gelmesi iyi olacaktır.

Bot videoların hepsini gizli görürse hiç para kazanacak video olduğunu bilemiyor ve para kazanmayı açamıyor ve bu nedenle ünlem işlemide yapılamıyor. Bu nedenle yüklenen videolar gizli olmadan atılıyor hocam. Saatte 1 kanala 70-80 videonun altında video yüklerseniz videoların rakam şeklinde gözükmesi en geç başlığın sayı olarak bekleyeni 30 dk olmuş olur.

Hocam ne yazıkki ünlemi geç hiçbir işe yaramıyor. Ünlemi geç kullanıp ve kullanmadan aynı kategoride denedim aynı sayıda ünlemde kaldı.

hocam zaten unlemin cözümü yok ki.

Beyler istatistik oran ortada %94 ile videoyap ile yüklenen videoların para kazanması açılıyor. %5'e yakın video ünlemden siliniyor. %1'e yakın oranda telifden silinmesidir. Ünleme takılma ile ilgili karalisteye girmeyi çok anlattım.

Yeni kanal açın 2-3 tane özgün video bölümünden %100 ünlemsiz olarakdan video yükletmeyi sağlar. Sonrasında toplu video işine girişin. İlk önce spam olmadığınızı teyit eden bir iş yapın sonra spame başlayın. Bu konu bundan 10 gün önce günde 130 mesaj yazıyla doluyordu. Son günlerde az yazılmasının sebebi artık ünlem sıkıntısı herkesde eskisi kadar olmamasından dolayıdır. Destek bölümündeki Sıkça sorulan sorular bölümünü okuyabilirsiniz.

Bot videoların hepsini gizli görürse hiç para kazanacak video olduğunu bilemiyor ve para kazanmayı açamıyor ve bu nedenle ünlem işlemide yapılamıyor. Bu nedenle yüklenen videolar gizli olmadan atılıyor hocam. Saatte 1 kanala 70-80 videonun altında video yüklerseniz videoların rakam şeklinde gözükmesi en geç başlığın sayı olarak bekleyeni 30 dk olmuş olur.

Beyler istatistik oran ortada %94 ile videoyap ile yüklenen videoların para kazanması açılıyor. %5'e yakın video ünlemden siliniyor. %1'e yakın oranda telifden silinmesidir. Ünleme takılma ile ilgili karalisteye girmeyi çok anlattım.

Yeni kanal açın 2-3 tane özgün video bölümünden %100 ünlemsiz olarakdan video yükletmeyi sağlar. Sonrasında toplu video işine girişin. İlk önce spam olmadığınızı teyit eden bir iş yapın sonra spame başlayın. Bu konu bundan 10 gün önce günde 130 mesaj yazıyla doluyordu. Son günlerde az yazılmasının sebebi artık ünlem sıkıntısı herkesde eskisi kadar olmamasından dolayıdır. Destek bölümündeki Sıkça sorulan sorular bölümünü okuyabilirsiniz.

hocam yeni kanal acıp once özgün videolar mı atacagız ? daha sonra spam video mu calısacaz doğrumu anladım ? peki videoları atarken unlemi gec sistemindemi atalım yoksa normal olarak mı ayarlayalım ?

hocam yeni kanal acıp once özgün videolar mı atacagız ? daha sonra spam video mu calısacaz doğrumu anladım ? peki videoları atarken unlemi gec sistemindemi atalım yoksa normal olarak mı ayarlayalım ?

Özgün video Bölümünde oluşturdugun videolara ünlem geç kullanma gerek yok ünleme düşmüyor normal olarak yükleyebilirsin.

Şayet kanal videolarında logo var ise bot bunu algılayıp logoyu silebilir mi veya video logolarının üstüne, logolar videoların neresindeyse kendi logomuzu basabilir mi?

Ek olarak örneğin videonun başında intro var bunu algılayıp silebilir mi?

Çok akıllı oldu bu bot ama mesela spam yaparken logolu kanalların logolarını yokedebilsek spamlanacak kanal arama kolaylaşır. Çünkü spamlık kanal aramak çok yoruyor çoğu logolu kanalların.

Ek olarak şöyle bir özellik eklenebilir mi? Mesela kategori yazacağız;

car crash, 1000 abone altı youtube kanallarını getir diyeceğiz, veya 30.000 toplam izlenim altı kanalları getir diyeceğiz veya son 1 ay açılan son 1 hafta açılan car crash kanallarını getir diyeceğiz.

İşin özeti; spamlanacak kanalları bulmayı kolaylaştırmak için Botun bize yardımcı olmasını sağlayabilir miyiz?

Logosuz veyahut logolu olsa bile logolarını yok ederek, spama uygun kanalları botun yardımı ile bulmak mümkün olur mu?

Teşekkürler.

webspcirt hocam botu almadım şuanlık korkuyorum dediğiniz gibi uzun videolardada %94 hala yanıyormu dolar ?

Alex öyle olursa kendi kanallarımızı spamlarız

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam Ödeme Yapmak İçin PAypalı Sectim Ama Paypal Linkinde Hata Var Girmiyor Siteye Ayrıca Eft/Havale Yapmak İçin Ne Lazım.

Paypal Daha Uygun Bizim İçin.

Not: Sürem Bitince Otomatik Kanal Çekme Bölümü Çalışıyormu ?

---------- Mesaj saat 21:12:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:10:45 civarında gönderildi. ----------

Alex öyle olursa kendi kanallarımızı spamlarız

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben Suan Kendi Kanallarımı Kopyalıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri