Ümit Korkmaz
Yasaklanmış
hocam aynı sorun bende de var hiç kazanamıyorum sen nasıl astın bu sorunu birde bana anlatırmısın ?
Yukarıda yazdığım tekrarı olacak ama bir daha yazayım.
Önce açabildiğin kadar kalan aç. Yada 5 tane aç. Sonra zamanla arttırırsın.
Videoyap ın özgün video ekle kısmından her boş vaktinde video yükle. Her kanala en azından 20 şer tane yükledikten sonra para kazanmalarını aktif et.
Bir kaç bekle bu kanallar için. Bekle derken özgün video kısmından video sayısını arttırmaya devam et ama spam yükleme. O bir kaç gün geçtikten sonra youtube den kanal kopyalama başla kanallarına. Bu sayede bir süre ünleme yakalanmazsın. Taki ünleme yakalanana kadar spam devam edersin. Bu arada hazırda gene sürekli sadece özgün video yükleme yaptığın kanalların olsunki diğer kanallar ünleme yakalanınca yenilerden devam.
Özgün video yükleme kısmından nasıl videolar yapayım ne katagori seçeyim dersen bir kaç örnek ben vereyim gerisini sen getirirsin. Sporcu isimleri, araba modelleri, bildiğin tüm otellerin isimleri, futbol takımları, tribün resimleri vb.
Nasıl kanallar kopyalayım dersende uzun zamanfır mesela 6 aydır hiç video eklenmemiş kanalları tercih edebilirsin. İzleme az olur ama riskde az olur.
Birde günlük haber sitelerinden bir kaç güncel video atarsan kazanmama şansın yok.
Biraz uzun oldu ama bu söylediklerimin hepsini yapman en fazla bir saat alır.
Hadi bol kazançlar.