Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Benim amacım gelipte burda botu kötülemek değil bugüne kadar belki 10 tane bot aldım alayı sorunlu.
Şimdi gelelim ünlem geç sistemine ,

Sistemde ne diyor ? Yüklendikten 30 dakika sonra başlıklar tekrar düzelecek diyor değilmi ? Aşağıdaki resim ney o zaman ?

Videoları sabahın 9'unda yükledim saat oldu 21:57 halen bir değişme yok sonra sistemi kullanmayı bilmeyen ben oluyorum.
Adam gibi şu sistemi yapsanız neden ben gelipte burda olumsuz yorum yapıyım ?
Konudaki önceki postuma bakın , sistem düzgün ise zaten 1 yıllık alacağımı söyledim konu sahibini tanımam etmem işime bakarım ben alın buda ünlem geç sisteminin çalışmadığının görüntüsü

Belki 50 tane video attım 30 tanesi ünlem yedi zaten bu şekilde olmasına rağmen ve başlıklar halen düzelmedi.
ht tp ://i.hizliresim .com/em maP4.png Boşlukları silin mesaj sayısı yüzünden link veya resim koyamıyorum
Sistem bende çalışıyor ünlemi geçmeyi sağlayacağın kanal olduktan sonra işliyor. Bot sahibini bende tanımam etmem ancak bende çalışıyor sizde çalışmıyorsa kesin konuşamazsınız burada.

Benim amacım gelipte burda botu kötülemek değil bugüne kadar belki 10 tane bot aldım alayı sorunlu.

Sistemde ne diyor ? Yüklendikten 30 dakika sonra başlıklar tekrar düzelecek diyor değilmi ? Aşağıdaki resim ney o zaman ?

Videoları sabahın 9'unda yükledim saat oldu 21:57 halen bir değişme yok sonra sistemi kullanmayı bilmeyen ben oluyorum.
Konudaki önceki postuma bakın , sistem düzgün ise zaten 1 yıllık alacağımı söyledim konu sahibini tanımam etmem işime bakarım ben alın buda ünlem geç sisteminin çalışmadığının görüntüsü

Belki 50 tane video attım 30 tanesi ünlem yedi zaten bu şekilde olmasına rağmen ve başlıklar halen düzelmedi.
ht tp ://i.hizliresim .com/em maP4.png Boşlukları silin mesaj sayısı yüzünden link veya resim koyamıyorum

Ünlem Geç Sisteminin Yaptıkları:
1) Sitenin hangi bölümünden video yüklendiğinde o video'nun başlığını,etiketini ve açıklamasını 8 basamaklı rakam olarak yükler.
2) İlk telifli video & Para Kazan kontrolü otomatik veya manuel yapıldığında videonuzun para kazanması açılır, başlık etiket ve açıklaması orjinal olması gereken haline getirilir.

http://www.videoyap.com/kanallarim.php#prettyPhoto/1/
(üstteki link ünlemi geç özelliğini aktif edince otomatik olarak karşınıza çıkarır. Tenezzül edip okusaydınız.)

Sıkça Sorulan Sorular - Videoyap.com

http://www.videoyap.com/teliflivideolar.php

1 defa da destek bölümüne yazmayı deneyebilirdin. 19:00'a kadar olan tüm destek sorularını mesaim bitmeden cevaplamıştım. Gece yatmadan öncede gece yarısına kadar gelenleri cevaplarım.

Ağır çıkışlarımdan dolayı kusura bakma editleme yaptım. [MENTION=5792]buhar41[/MENTION] hocam haklı.

Sistem bende çalışıyor ünlemi geçmeyi sağlayacağın kanal olduktan sonra işliyor. Bot sahibini bende tanımam etmem ancak bende çalışıyor sizde çalışmıyorsa kesin konuşamazsınız burada.

Teşekkürler hocam yorum için.

harbiden oha bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın anlamamışsınız birde konuşuyorsunuz :@

Merhaba Arkadaşlar,

Bazı arkadaşlardan değişik fikirler gelmeye başladı. Düşüncelerinizi almak isterim.

1) Şu kadar günde şu hitte ulaşamayan videoları tekrar özgünleştir bölümü aktif edeyim mi? Kanal silme bölümünün video başlık etiket ve açıklamasını tekrar özgünleştirme olarak düşünün.

2) Kanal içindeki videoların hitte göre tarihe göre listelenmesi, kolayca video başlık etiket ve açıklamada değiştirme yapılması iyi olur mu?

3) Ücretsiz videoyap e-book çıkarmam mantıklımıdır?(Yeni başlayanlar için yararlı olabilir. Sonuçta günde 10 tl altında kazanan videoyap kullanıcısı olabilir.)

hocam ilk maddeye bence gerek yok, yada başlık harici özgünleştirme yaparsa daha iyi olur çünkü ne zaman başlığı da özgünleştir seçeneğini seçsem videoyla alakası olmayan başlıklar çıktı o yüzden o özelliği %99 kullanmıyorum.sadece etiket ve açıklama özgünleştir daha iyi olur.ama bunun da bi etki edeceğini zannetmiyorum.

ikinci maddeye toplu etiket ve toplu açıklama gibi bi özellik de eklersek nasıl olur. çok kişi bekliyor bu özelliği :)

üçüncü madde yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa ben varım hatta burda hep beraber geliştirebiliriz ve gerçekten çok güzel olur.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir de kusura bakma ama son zamanlarda seni çok kızdırdıkları doğru olabilir ama bence biraz daha sakin olun biz sizi böyle tanımadık. benim düşüncem son zamanlarda çok sert çıkışlar yapıyorsunuz :S

Nankor olmamak lazim. Bu bot sayesinde para kazanmaya basladim.1 Tek kanalim kapanmadi.

Isteyen istedigi botu kullansin. Okudugum cogu mesajda yazilan sikayetlerin bircogu botu kullanmasini bilmemekten ileri geliyor. Vatandas unlem gec diye video yukluyo ve soruyor "ee benim videolar niye sayi oldu?"
Ben bot sahibi olsam sahsen her onune gelene satmam botu.

botu kullanmayı tam olarak anlamayıp gereksiz yorumlar yapmayın arkadaşlar, videoyu izleyin açıklamaları okuyun,burda sorun, destekten sorun, özel mesajla bana sorun,burda olan arkadaşlara sorun. hiç cevap bulamazsanız o zaman iade edersiniz olur biter. kimseyi rencide etmeyin. hele ki herkesin yapabildiği konular hakkında nasıl botu eleştirebilirsiniz ki :)

şükür 2 adsense hesabı bağlı bottaki kanallarıma. bot almadan önce günlük 1 tl bile zor olurken(ilk ay böyle geçti) bot aldıktan sonraki gün kazancım iki adsense de de 8-9 tl civarı oldu. sonra ünlemin ilk geldiği günler biraz düştü onun haricinde sürekli artmaya devam ediyor. ben de destekten her konuştuğumuzda teşekkür ediyorum artık ... kadar kazanıyorum diye.

he bizim sorunumuz çıkmadı mı çıktı,anlamadığımız oldu mu oldu,yapamadığımız oldu mu oldu ; ama gelin beraber bunları halletmeye çalışalım.böyle böyle niye yapmıyor değil de böyle böyle olmuyor nasıl yapılır diye veya şöyle yapalım mı diye konuşalım.beraberce geliştiriyoruz bu botu arkadaş da kodları yazıyor bu kadar basit :)

burda tekrar söylüyorum [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam takma kafana üyeler zaten ilgilenirler.biz sizi daha sakin ve çözüm odaklı tanıdık :)

Herşeyi bottan yapmasını bekleyen arkadaşlar var aslında botun sayıları rakama cevirmesi bana göre botun iyi olmasından neden derseniz o kadar cok kişi kullanıyorki bot ünlemi geç sistemini yavaş calıştırıyor ünlemi geç sistemini kullanan arkadaşlar 1-2 dakklarını ayırıp o kanalı manuel olrak 1-2 kere kontrol ettirirlerse sayı olan başlıkları normale dönecektir Herşeyide bottan beklemenin bir anlamı yok.

Otomatik Api alma konusunda sıkıntı yaşayan var mı son 2 saattir?

Ben de 5-10 dk bekliyor otomatik api alamıyor, youtube kaynaklı olabilir.

botla 15 günlük kesinleşmiş şubat gelirim 55 dolar mart ayında da şuan 150 dolar var
teşekkürler [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] yakın zamanda tekrar almayı düşünüyorum

Manuel alıverin düzelene kadar sanki eskiden otomatik vardı :)

Google console da degisiklik var ondan sanirim Screenshot by Lightshot Youtube analytic api si eklenmis , giris sayfasida degismis biraz , yarina en gec bot a tanitilir degisiklikler ve duzelir diye dusunuyorum.

yok orası da öyleydi zaten eskiden de başka bi sıkıntı var galiba. ben başka bişey görmüştüm, api key aldığımız yerde üsttekinde de key alınmıştı. example .com falan bişeyler yazıyordu.dikkat etmedim pek. web_scripti daha detaylı bilgi verir inşallah. edit: vermiş :) okumamıştım.

Son bir haftadır iyice ilişiğim kesildi botla.
Konuyuda takip edemedim ancak yine işim düştü :)
Özgün video ekleme seçeneğine neler eklendi arkadaşlar kullanıcılardan bilenler yazarsa sevinirim.
Ses ekleme var bildiğim kadarıyla, geçiş efekti eklendi mi henüz?

Arkadaşlar bi kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1-youtube de varsayılanlardan para kazanmayı otomatik yapıyorum bunun ünlemi geç sistemine bi etkisi olurmu
2-yine bu varsayılanlardan bi kaç etikette ben eklesem bi sıkıntı olurmu çünkü 10 taneden fazla eklenmemesi söyleniyor çoğu yerde ki zaten her videonun etiketi 10 dan fazla oluyor
3-15 dk dan uzun videolar eşleşen geldiği zaman yüklenmiyor ve öylece kalıyor bunu düzeltmenin bi yolu varmı yada herhangi bi çözümü.
4-Benim için en önemli soruyu sorayım gerçi cevap geleceğini zannetmiyorum ama
çekeceğiniz kanalı nasıl buluyorsunuz botu aldım alalı bi kanal bulup çekemedim.

teşekkür ederim...

İlk defa aralık ayı başında başlamıştım ve günlük kazancım hiçbir zaman 1 tl bile olmamıştı,ocak başlarında bot kullanmaya başladım ve meyvesini kısa sürede almaya başladım ve bot sayesinde ilk defa bu ay 4 rakamlı bi meblağ alacağım,iyi ki varsın hocam o kod yazan ellerin dert görmesin!

hocam toplu yukleme kısmına girdiğimiz kanal ıd sinden 100 200 300 400 500 ... seklınde lısteleme yapabilmesi mümkün olur mu sistemin ? 50 50 cekmek yerine ? suanki youtube gündeminde yükle - kaç mantığıyla ilerlediğimiz için 50 50 özgünleştirmek zaman kaybı yaratabiliyor. mümkünse tabiki , iyi çalışmalar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri