Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bugün bi teknoloji kanalı açtım 3-5 özgün video yaptıktan doları yaktıktan sonra, 120 video attım. Para kazanmayı bi açtım 100 ü ünleme düştü. Artık önce özgün sonra spamdamı yemiyo youtube anlamadım ?

bende dün yeni kanal açtim hepsi dolar a oldu şu saate kadarda 2 tane ünleme düştü 60 videodan özgün video vs yüklemedim direk 60 videoyu bastim galiba şans işi biraz

bende dün yeni kanal açtim hepsi dolar a oldu şu saate kadarda 2 tane ünleme düştü 60 videodan özgün video vs yüklemedim direk 60 videoyu bastim galiba şans işi biraz

Artık şansmı taktik mi bilemiyorum, telefon dogrulama bi dert, kategori bul video yükle bi dert bide o kadar ugras sonunda ünleme düşsün. ve ünleme düşen kanal çöp oluyor. Kanalı siliyon uğraşlar boş

toplu video haklarını kullanmayan ve bana devretmek isteyen var mı? :)

Güzel bir proğrama benziyordu deneyemedik malesef irtibat kopukluğu oldu deneme süresi istedim göndermişler saolsunlar ben süreyi kaçırdım:) benim hatam. Kısmet değilmiş ilerleyen zamanlarda bakarız artık. Senide yorduk üstad hakkını helal et.

I6oVjt2.png

Heyt be manzarayı keees :D
Neyse sıfırdan başlamak iyidir. :)
Yanlış anlaşılmasın kapanmanın bot ile en ufak alakası yok,
komiğime gittiği için paylaştım. :)

I6oVjt2.png

Heyt be manzarayı keees :D
Neyse sıfırdan başlamak iyidir. :)
Yanlış anlaşılmasın kapanmanın bot ile en ufak alakası yok,
komiğime gittiği için paylaştım. :)

:) geçmiş olsun da para kazanmaya değil normal kapatılmış kanallar,ne yaptın öyle sen?

Hiçbirşey :)
Komple silmek için girmeye çalışıyorum, ancak doğrulama istiyor canımı sıkanda bu.
Dikkat ettim 3 kanalımı bırakmışlar, Onlarda cc lisanslı özgüne yakın spam içeren kanallar.
Demek ki kafalarına göre banlamıyor adamlar.

Buradan yaptığım bir videoya ünlem geldi şimdi nasıl ispat edeceğim benim videom olduğunu ?

ÖNERİ: Arkadaşlar ünleme takılan kanallarınızı bir kenara atıp yeni kanalla yolunuza devam etmeden önce, ünleme takılan bu kanallarınızı gmail dahil kökten silin, ileride bu unuttuğunuz kanallar yüzünden para kazanma kapılması vs gibi sorunlarla uğraşmamak adına.

Fikir vermek adına yazıyorum:
Ünlem olayı tamamen şansa dönüştü şöyleki, 50 dakika üstü 73 videoyu bir kanaldan yeni açtığım bir kana kopyaladım 51 tane sağlam kaldı para kazanması açık ve 1 haftadır bunlardan ünleme düşen olmadı, yine aynı 73 videonun bulunduğu kanalı yeni açığım 2 farklı kanala attım hepsi ünlem 0 sağlam kaldı, yani kısacası iş şansa dönüştü.

1,5 gb video sınırını arttırmak mümkün mü

Yeni farkettim bende şunu yardımcı olması açısından yazıyorum
Sürekli spam yapılan videoları alıp tekrar atarsanız ünleme yakalanıyor kesinlikle.
Aynı videonun youtubeda çok fazla upload edilmemesine bakın. Bu yüzden artık her kanalı kopyalayamıyoruz aramak lazım biraz.

Yeni farkettim bende şunu yardımcı olması açısından yazıyorum
Sürekli spam yapılan videoları alıp tekrar atarsanız ünleme yakalanıyor kesinlikle.
Aynı videonun youtubeda çok fazla upload edilmemesine bakın. Bu yüzden artık her kanalı kopyalayamıyoruz aramak lazım biraz.

Aynı şeyi çok önceleri fark ettim çok ortalıkda dolanan videoları almayınca ünlem diye bir sıkıntı olmuyor.

bir hata çarptı gözüme. kanal kopyalarken popülerliğe göre hepsini seçtiğim halde kanal en son eklenmiş videoları sıralıyor.

Beyler olay açık. Maşallah allah nazardan saklasın 2 günlük kanallarımda ünleme düşme oranı %5-10 civarında. Son 1 haftada eklenen yeni videoları atıyorum. Bir de kanallar yeni olunca yeme de yanında yat oluyor!.. Dediğiniz olay doğrudur

Beyler olay açık. Maşallah allah nazardan saklasın 2 günlük kanallarımda ünleme düşme oranı %5-10 civarında. Son 1 haftada eklenen yeni videoları atıyorum. Bir de kanallar yeni olunca yeme de yanında yat oluyor!.. Dediğiniz olay doğrudur
Hocam yeni kanal açıyorum tertemiz logo arka plan herseyi yapıyorum. Önce 2 3 özgün video atıyorum ondan sonra bugün eklenen videoları atıyorum 100 tane atıyosam 5 6 tane kalıyor. Her kategoride böyle. ondan sonra attığım videolarda 1 tane bile kalmıyor. Yeni kanal açıp yine aynı şeyi yapıyorum yine aynı olay. Sizin sırrınız nedir? Sadece bunları yaparak ünleme yakalanmamanız imkansız. Farklı birseyler mi yapıyorsunuz acaba? Sakıncası yoksa paylasabilir misiniz

Hocam yeni kanal açıyorum tertemiz logo arka plan herseyi yapıyorum. Önce 2 3 özgün video atıyorum ondan sonra bugün eklenen videoları atıyorum 100 tane atıyosam 5 6 tane kalıyor. Her kategoride böyle. ondan sonra attığım videolarda 1 tane bile kalmıyor. Yeni kanal açıp yine aynı şeyi yapıyorum yine aynı olay. Sizin sırrınız nedir? Sadece bunları yaparak ünleme yakalanmamanız imkansız. Farklı birseyler mi yapıyorsunuz acaba? Sakıncası yoksa paylasabilir misiniz

Vallahi ekstra birşey yapmıyorum. Dediğim gibi yeni kanal ve son 1 haftanın videolarından seçmeler. Yani allanıp budaklanmamış heryere yayılmamış ama paylaşanda 10k ile 30k arası izlenim almışlar ya da 1k 2k 3k farketmez, yeni olanları alıyorum.

Şu da bir gerçek 2 gün sonra attığım her video ünleme düşüyor. Kanaatimce ilkgün ne atarsan yanına kar kalıyor. Bende yeni kanallara ilk gün 100 -150- 200 Allah ne verdiyse yükleyip yeni kanallar açıp yola devam ediyorum.

arkadaşlar merhaba. Ünlem geç sistemini kullanarak yaklaşık 300 video yükledim. fakat, sistem çalışmıyor. 45 dk. dır videolarım sayılar halinde orada duruyor. Eğer yetkili birileri var ve bu mesajımı görüyorlar ise, yardımcı olabilirler mi? Teker teker, her videoya başlık,etiket yüklemek baya zor olacak.

gelen uyarı şöyle: Ünlem Geç yapılamadı ve ertelendi

artık diğer sitelerden otomatik video yükleme gelse iyi olur

artık diğer sitelerden otomatik video yükleme gelse iyi olur

Kesinlikle katılıyorum artık bu ünlem işi iyiden iyiye can sıkmaya başladı.Önce özgün yükleyip ertesi gün ünlem geç özelliğiyle yüklediğim halde 500 videodan 50-60 tane kalıyor,acaba video sayısı mı fazla diyorum ama yapanların olduğunu da görüyoruz birkaç gün önce 180-200 tane kalınca üzülüyordum şimdi o kadar bile kalmıyor hem de sıfır kanallarda.Botun genel başarı oranı da %94 olunca bişeyleri yanlış yapıyoruz ama neyi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri