Kiyoshi
Yasaklanmış
hocam sitede hata mı var şu anda.. yoksa bende mi bi hata var?
aynen sorun başladı 1 dk önce
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam sitede hata mı var şu anda.. yoksa bende mi bi hata var?
Muhteşemsin Üstad Bu Özellik Çığır Açıcak
---------- Mesaj saat 19:54:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:53:07 civarında gönderildi. ----------
Bot herşeyimizi Karşılıyor Bot (Çalışkan) Biz (Tembeliz)![]()
Son gelen özellk mesela haber sitesine girdin video var onun linkini bota atınca bot kendimi atıcak yt ye ?
diyelim ki kelime olarak justin aratıyorsun sana justin etiketli videoları çıkaracak
linkle iş yok bu özellikte
hocam mesela film adı yazdık bütün sitelerideki etiketleri görücekni bot ?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam, telif riski düşük en eskiden yeniye falan tüm hepsi gibi seçenekler olmadığı için herhalde telif riski en düşükde kaldı ve bu yüzden ' toplu videoda kanal çek dediğimizde 1. sayfada çıkıyor ve çekiyor. 2. sayfadahiç bir video bulamıyor ya da 3.sayfada bi ilgilenirseniz sevinirim. '
aynen hocam.. kanal cek dedigimizde eskiden 4 tane secenek sunardı simdi cogu video gözükmüyor bu konuya bil el atabilir misiniz..
arkadasa katılıyorum botta sorun var bu sorunu acil çözerseniz iyi olur.
Hocam o seçeneklere bakım yaptığım için aktif etmedim. Yani o özelliği 2 saatliğine bakıma aldım ama sorun olarak anlaşılmış. Az önce bakımı bitti youtube kanal çek riskli ve hepsi seçeneğini aktif ettim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.