Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bekleyen vidyoları acil yükleme modunda sorun mu var ?

Şu anda otomatik yapıyormu yani ?

Tam olarak anlıyamadım ama tüm sistemde otomatik bölümler mevcut. Dilerseniz destekden deneme istiyorum yazınız.

Öncelikle bugüne kadar olan tüm gelişmeler için ve botun aldığı yoldan dolayı [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]'ne sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.

Her zamanki gibi bitmek bilmeyen tavsiyelerim ile karşınızdayım :)

Kanal kopyalarken Genelde kanal videolarının 4 köşesinden birinde logo oluyor. Şimdiki fikrim bu logoları bertaraf etmek üzerine.

Nasıl bir sistem olsun ki kendi logomuzu kanal logolarının üstüne basalım? Örneğin 1 kanalda sol alt köşede ince uzun logo var biz de onu örtecek şekilde logo ekleyebilelim üstüne. Logo boyutlarını örtecek şekilde kendimiz ayarlayabilelim.

videonun 4 köşesindeki logoları örtmeyi toplu halde yapabilmeyi sağlarsak, spam işimiz oldukça kolaylaşır.

Bazı kategoriler var özgün değil tam spamlık ama logolu bu logoları bertaraf edebilmek üzerine bir sistem yapılırsa bence hepimizin işine yarar.

Bence düşünülmeli. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim :) Kolay gelsin herkese.

Teşekkürler caner hocam, seni dinlemek zevkli ve bir o kadar da heyecanlıydı.

Logo silme olayı için toplu işlemlerde alan seçimi düşünüyorum. Tabiki kolay bir iş değil ne kadar zaman sonra gelir bilemiyorum. Ama o silinen yer ancak siyah veya beyaz gibi renk seçmeli birşey olabilecek. Bu konuda çalışma yapmaya çalışacağım. Güzel fikir için Çok teşekkürler.

videoları ana sayfadan link ekleyerek yüklerken kırpma ve renk açma/kapama işlemleri yapıp yüklediğimde 240p yükleniyor galiba 80 mb üstü olduğu için.
tek tek yaptığımız için bu sınırlama kaldırılamazmı acaba? [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

video kırpmada 240p yüklenebilir. Boyutu kırptığı için videonun boyutu küçülüyordur. Oran büyüdükçe kırpılcak alan büyüyor ve çözünülürğüde küçülüyor. Onu yakında aynı çözünürlükte zoom atma olarak değiştireceğim. Uyarınız için teşekkürler.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Merhabalar hocam videoları indirmeden bot üzerinden birleştirebiliyor muyuz?

Resim birleştirme mevcut, fakat video birleştirme veya videoyu partlara bölme eksik olan 2-3 özelliklerimizden biri. bir video için onlarca işlem yapılabiliyor fakat hala bunlar mevcut değil. Video üstünde yapılabilen mevcut işlemler;

+ Logo Basma
+ Alt Yazı Ekleme
+ Video Bitimi İntro
+ Video Sesi Kapama
+ Video Süre Kes (Baştan ve sondan)
+ Video Kırpma (%10,%20,%30,%40,%50,%60)
+ Video Rengi (% değerli koyulaştırma ve açma)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam saat 2de ödemeyi yaptım açılmasını bekliyorum botun daha önceden bi1 iki soru sormuştum önem derecesi flan filadan ötürü görmemiş olabilirsiniz rica etsem aktif edermisiniz botu

Tabiki kullanabilirsiniz. Siz arkadaşınıza güveniliyorsanız hiç sıkıntı yok. Aynı ipden veya farklı ipden bir hesapda isterseniz 50 kişi online olun sistem kısıtlama yapmaz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bekleyen vidyoları acil yükleme modunda sorun mu var ?

Hayır hocam bir sorun yok. Lakin dün gece toplu videoda geliştirme yaptığımdan dolayı günlük 2.5 milyon video yüklenirken bugün 4 milyona yakın bir video yüklemesi var. Herkes birikmiş v.s. haklarını harcıyor. Sistemde verdiğiniz 250 video emrini 15-20 dk da yüklerken şimdi 1 saatte yükleyebiliyor. Turboya alsanızda bu hız pek değişmiyor. Tabiki yinede vds ile yüklemeye göre 10 kat hızlıdır. 1gb 250 videoyu herhalde 1 vds 12 saatte filan yükler. Bizim sistem en yogun gününde bile 1-2 saatte yüklüyor.

Merhabalar hocam kolay gelsin. Bot soru işaretlerini dolara çevirebiliyor mu şu an?

toplu yükleme hakkını kullanmayan arkadaş varsa talibim.

Hocam videoları partlara bölerek atma konusunda bir çalışmanız olacak mı yakın zamanda?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam olarak anlıyamadım ama tüm sistemde otomatik bölümler mevcut. Dilerseniz destekden deneme istiyorum yazınız

Hocam sağolun daha önce 1 günlük deneme vermiştiniz ama ben çok az kullanabildim, benim için şu anda önemli olan site botları otomatik yükleme yapıyormu onu merak ediyorum. Yani mesela break.com a otomatik talimat verdiğimizde bot kendiliğinden atıyormu o videoları ? Link kopyala yapıştır ile uğraşmak istemiyoum çünkü..

Merhabalar hocam, özgün video yükle diyip beklemesek de onu direk toplu video hakkımızdan düşse olabilir mi tabii bu isteğe bağlı olarak gerçekleşirse çok güzel olur diye düşünüyorum..

Merhabalar,
Hocam ödemeyi banka hesabınıza geçtim lakin dün geceden bu yana bekliyorum sanırım yoğunsunuz.

hocam panelden yazmistim okancitir hotmail adina deneme suresi rica edebilir miyim diye, ama sanirim gormediniz. gorunce olumlu/olumsuz birseyler yazabilirseniz memnun olurum.

iyi calismalar.

Bot'ta sıkıntı mı var?

Not: Düzeldi. Bir ağırlık vardı 10 dakikadır.

Bomba Gibi Bir Gelişme Daha : Artık Videolara Çerçeve Ekleyebilirsiniz.

+ Videolarınıza çerçeve ekleyerek telif ve ünlem riskini azaltabilirsiniz. Çerçeve eklemede çerçeve kalınlığı size kalmıştır. Video küçülerek çerçeve içerisine girer. Video 720p ise 720p ile devam eder sadece çerçevesi olmuş olur. Böylelikle videonuz kaliteden ödün vermemiş olur. Çerçeve oranları aşağıdadır.

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

Şuanda çerçeve siyah renktedir. İleriki dönemlerde seçtiğiniz resimlerle çerçeveyi oluşturabileceksiniz.

Not: Şuanda bu özellik Anasayfadan ve Toplu link ile yükleme bölümlerinde bulunuyor. Genel toplu video özelliklerine bu ve buna benzer eksik olanlar o bölümede eklenecektir.

Videoyap.com Tartışmasız Avrupa'nın En Büyük Botudur.

Youtube'a video yükleme açısından Avrupa birincisiyiz.

Türkiye Alexa Sıralamasında ilk 810 site arasındayız.

Bizimle birlikte çalışan 7.000 üyeye teşekkür ederim.

+ Videolarınıza çerçeve ekleyerek telif ve ünlem riskini azaltabilirsiniz. Çerçeve eklemede çerçeve kalınlığı size kalmıştır. Video küçülerek çerçeve içerisine girer. Video 720p ise 720p ile devam eder sadece çerçevesi olmuş olur. Böylelikle video kaliteden ödün vermemiş olursunuz. Çerçeve oranları aşağıdadır.

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

Şuanda çerçeve siyah renktedir. İleriki dönemlerde seçtiğiniz resimlerle çerçeveyi oluşturabileceksiniz.

Not: Şuanda bu özellik Anasayfadan ve Toplu link ile yükleme bölümlerinde bulunuyor. Genel toplu video özelliklerine bu ve buna benzer eksik olanlar o bölümede eklenecektir.
Beklenen özellik iyi haber :)

+ Videolarınıza çerçeve ekleyerek telif ve ünlem riskini azaltabilirsiniz. Çerçeve eklemede çerçeve kalınlığı size kalmıştır. Video küçülerek çerçeve içerisine girer. Video 720p ise 720p ile devam eder sadece çerçevesi olmuş olur. Böylelikle video kaliteden ödün vermemiş olursunuz. Çerçeve oranları aşağıdadır.

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

hocam video boyutu sınırlaması varmı ?

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

toplu video bölümüne de eklenince çok güzel bi özellik olacak elinize sağlık üstad :)

%10 Çerçeve
%20 Çerçeve
%30 Çerçeve
%40 Çerçeve

Ohaaa sen harikasın ya:))

---------- Mesaj saat 01:49:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:32 civarında gönderildi. ----------

klip hızı özelliğide mümkün olsa harika olacak çerçeve ve ikisi kesin ünlemi geçiyo ama şuan deniyorum tek çerçeve tam başarılı olmuyo :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri