Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

son günlerde toplu video yüklemede aşırı bi yavaşlık var çok yüklenme olduğundan dolayımı oluyor acaba

Hocam videoyapa kendi PC mizdeki vidyoları yükletmek istediğimizde sadece tek bir video seçebiliyoruz ve PC deki videonun adınıda almıyor, kendimiz ad, etiket vs girmek zorunda kalıyoruz. Onu hem çoklu video seçme hemde başlığı kendisi koyma ve başlığa göre uygun etiket ve açıklama yapsa süper olur.

Ünleme Son Özelliğimize bir yenisi daha eklendi!
%100 Toplu Özgün Video Üretici.

1) Toplu videolar -> Özgün Video Üreti seçiniz.
2) Video oluşturmak istediğiniz Kelimeyi girin
3) Videoların üretileceği dakika aralığını seçin(1-3 Dakika, 3-5 Dakika, 5-10 Dakika,10-15 Dakika, 15-30 Dakika)
4) Müzik eklemek isterseniz seçin(telif hakkı vermez).
5) Sonra karşınıza 50 adet oluşturulacak video başlığı, etiket ve açıklama çıkacak.

Tek tuşla bu videoları oluşturma emrini verebilirsiniz. Emri verdikten sonra otomatik sonraki 50 videoyu gösterecektir.(Döngü hep devam eder)

Videoları resimleri birleştirerek oluşturur. Videolara logo veya intro ekleyebilirsiniz.

Kanalınız karalistede değilse %100 ünleme düşmez. Bu bölüm sistemimizdeki özgün video yap bölümünün toplu halidir. Ve sizi bekletmez. Diğer bölümler gibi emri verip bilgisayarınızı dahi kapatabilirsiniz.

Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a üye olduktan sonra destek bölümünden ücretsiz deneme süresi isteyebilirsiniz.

Not: Bu özelliği yazma nedeniyle bugüne ait cevapları veremedim. Yarın erken saatte inşallah cevapların devamını vereceğim. Herkese hayırlı sabahlar.

Ünleme Son Özelliğimize bir yenisi daha eklendi!
%100 Toplu Özgün Video Üretici.

1) Toplu videolar -> Özgün Video Üreti seçiniz.
2) Video oluşturmak istediğiniz Kelimeyi girin
3) Videoların üretileceği dakika aralığını seçin(1-3 Dakika, 3-5 Dakika, 5-10 Dakika,10-15 Dakika, 15-30 Dakika)
4) Müzik eklemek isterseniz seçin(telif hakkı vermez).
5) Sonra karşınıza 50 adet oluşturulacak video başlığı, etiket ve açıklama çıkacak.

Tek tuşla bu videoları oluşturma emrini verebilirsiniz. Emri verdikten sonra otomatik sonraki 50 videoyu gösterecektir.(Döngü hep devam eder)

Videoları resimleri birleştirerek oluşturur. Videolara logo veya intro ekleyebilirsiniz.

Kanalınız karalistede değilse %100 ünleme düşmez. Bu bölüm sistemimizdeki özgün video yap bölümünün toplu halidir. Ve sizi bekletmez. Diğer bölümler gibi emri verip bilgisayarınızı dahi kapatabilirsiniz.

Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a üye olduktan sonra destek bölümünden ücretsiz deneme süresi isteyebilirsiniz.

Not: Bu özelliği yazma nedeniyle bugüne ait cevapları veremedim. Yarın erken saatte inşallah cevapların devamını vereceğim. Herkese hayırlı sabahlar.

Bu nasıl bir özelliktir? Tek kelimeyle harika !! Spam yapmaya bile gerek yok, sürekli kendi videolarını yap, ellerine sağlık hocam.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
hocam diyelimki bi kanalda 30 ünlem li video var, ben bunu telif bölümünden taratıanca bu teliflerden 10 unu siliiyor diğer 20 si kalıyor, diğer manuel taratmamda bida 10unu siliyor. neden tek hamlede hepsini silmiyor?

Toplu Özgün Video oluşturma sistemini şimdi denedim, kıymetini bilenler ve etkili kullananlar için yepyeni bir kazanç kapısı resmen.

Ünlem derdi yok, telif derdi yok, videolar özgün açın kanalları aylarca kazandırsın.

Sistemin gelişmesi için önerilerim;

1) Müzik sayısı en azından 10'a çıkartılmalı. Çünkü bir süre sonra youtube'daki çoğu slayt videosunda aynı müziklerin denk gelmesi hoş olmayacaktır :)
2) Toplu 50 Özgün video yapıyoruz mesela, hepsi aynı müzik oluyor, şu şekilde olsa; 3 müzik var şuan mesela 50 videoya karışık şekilde o 3 müziği random eklesin, 50 videonun da müziği aynı olmasın.
3) Slayt geçişleri eklenebilirse 5 tane de olsa güzel olur.

Sistemi test ettim çok güzel, kişisel çalışmalara başlıyorum bu bölümü kullanarak.

Herşey için teşekkürler.

Reis. toplu özel küçük resim ekleme özelliği gelecekti. ay sonlarına doğru ?

1 aylık bot almak istiyorrum. iş bankası bankamatik kartım var buradan size ödeme yapabilirmiyim? pm kutunu dolnuş

Hocam sirf kanallari kontrol edicek ayri bi sistem yapabilirmisiniz? Yukleme yapmayacak , sadece kanallarin unlem ve teliflerini kontrol edip silicek ve bizi bilgilendirecek , kanal ekleme siniri olmayacak , uygun bir fiyata herkes alir (ozellikle spam calisanlar) dusuncesindeyim.

Şu arkadaşın dediğine bi cevap verirmisiniz bunu bekleyende çok yanı boyle bı program yapmanız dakikanızı alır :D buda bi para kaynağı olur sizin için veya bot alanlara 3-5 ay gibi ücretsiz verirsiniz bunu garanti istiyoruz :D [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

hocam aynı anda logo ekleme ve alttan üstten kesme ve video sonundan kesme filan gelirse süper olacak bazı videolar için bunu gerektiriyor aynı anda 2 işlem

Hocam sirf kanallari kontrol edicek ayri bi sistem yapabilirmisiniz? Yukleme yapmayacak , sadece kanallarin unlem ve teliflerini kontrol edip silicek ve bizi bilgilendirecek , kanal ekleme siniri olmayacak , uygun bir fiyata herkes alir (ozellikle spam calisanlar) dusuncesindeyim. aynen süper fikir :D:D

First ile başlayan mail adresim ile destekten mesaj attım.İlgilenirseniz sevinirim.

Teşekkürler

First ile başlayan mail adresim ile destekten mesaj attım.İlgilenirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Garip :o

---------- Mesaj saat 13:02:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:01:39 civarında gönderildi. ----------

Kardesim bu arada reklam arası dakikaları ayarlarken "Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor" bölümüne tik koymuyor.Burayıda isaretlerse bot cok güzel olacak.Buna hafif bir ayar verirsen cok mutlu olurum :)

Garip :o

---------- Mesaj saat 13:02:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:01:39 civarında gönderildi. ----------

Kardesim bu arada reklam arası dakikaları ayarlarken "Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor" bölümüne tik koymuyor.Burayıda isaretlerse bot cok güzel olacak.Buna hafif bir ayar verirsen cok mutlu olurum :)

Ona isaret koymasinin bi artisi yada eksisi olmuyor.

Ona isaret koymasinin bi artisi yada eksisi olmuyor.

Acıkcası bende pek önemsemiyordum fakat bugün reklam politikalarını okurken gözüme carptı.O secenek hakkında söyle yazıyordu;
"İş ortaklarının içeriklerine ücretli ürün yerleşimleri eklemelerine izin verilir. Tüm ürün yerleşimlerinin reklam politikalarımıza uygun olması gerekir."
Bende heralde dedim ek reklam ya da daha kaliteli reklamları gösterme amaclı bir secenek.Gercekten birseye yaramıyorsa hic ugrasmayayım bende :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri