toplu link tüm botlar kısmından 25 link yapıştırıp çekebilirsin. yada tek tek
dailym. kanal çekme yok.
Yeni dailymonttan sadece 25 video mu çekebiliriz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
toplu link tüm botlar kısmından 25 link yapıştırıp çekebilirsin. yada tek tek
dailym. kanal çekme yok.
Toplu link bot kısmından tek seferde 25Yeni dailymonttan sadece 25 video mu çekebiliriz ?
ozgun video yaptim botta yukledim ona bile unlem(!) verdi kanal neler oluyor yav ?
Ona bence video denmez 3d felanmı o 9gb9 gb videoyu elle yüklemeye çalışınca daha bi anladım videoyapın değerini![]()
Ona bence video denmez 3d felanmı o 9gb
Hepas makinesinden
Tapatalk ile gönderildi.
arkadaşlar bana toplu video hakkı lazım elinde olan kullanmayan varsa bana gönderebilir
mail adresini veririm göndermek isteyene
arkadaşlar bana toplu video hakkı lazım elinde olan kullanmayan varsa bana gönderebilir
mail adresini veririm göndermek isteyene
Arkadaşlar, youtube dün geceden bu yana çok yavaş. Toplu Yüklemelerde 1-2 saatlik gecikmeli yüklemeler olabiliyor. Sıkıntı yok, her zaman 30 dakikada binlerce video yüklediği için bu şekli size yavaş gelebilir. Youtube bakımını yakında bitirir. Her ayın 1. veya 2. gününde bunu yapıyor.
Sevgili [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION], videoyap.com üzerinde bulunan hesabım üzerinden de destek bildiriminde bulundum ama 2 gündür ses soluk yok. Sevgili hocam benim hesabımda çerçeve kesinlikle çalışmıyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir? Mutlaka bilgilendirilmeye ihtiyacım var çünkü 3. taraf eşleşen ile boğuşuyorum şu anda. Bilgilendirilmeyi bekliyorum.
Saygılarımla
Öncelikle cevap için teşekkür ederim sevgili arkadaşım ama,
1. Videolarım 3-5 dakika arasında ki bunun 180 MB boyutunu geçmeyeceğini düşünüyorum.
2. Geçmeyecekse neden mevcut o halde?
İşte bu yüzden videoyap.com üzerinden destek bildirimi de oluşturdum ve bekliyorum. Çünkü istisnasız hiç birisinde gelmiyor. Benim bilmediğim yada yapmadığım bir ayar mı var? Yoksa kaçırdığım bir detay mı var? Daha kötüsü yazılım yada kullanıcım ile ilgili bir sıkıntı mı var bunu aydınlatırsak çok iyi olacak.%10 %20 hepsini gecmez. %25 - %30 bi cogunu gecer.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim sevgili arkadaşım ama,
1. Videolarım 3-5 dakika arasında ki bunun 180 MB boyutunu geçmeyeceğini düşünüyorum.
2. Geçmeyecekse neden mevcut o halde?
Merhaba Arkadaşlar,
Bir video 80mb üstündeyse o videoya logo,intro,çerçeve,boyut kes,süre kes,altyazı v.s. gibi ek özellikleri kullanmazınız. 1 videonuz 10gb olsun yine yüklenir ama 80mb üstündeyse bu özellikler olmadan eklenir. Peki neden?
80 mb örnek :
Ortalama indirme süresi 5-10 saniye,
Videoya çerçeve eklenme süresi 240 saniye,
Videonun yüklenmesi 5-10 saniye.
320 mb örnek :
Ortalama indirme süresi 30-40 saniye,
Videoya çerçeve eklenme süresi 1.000 saniye,
Videonun yüklenmesi 50-60 saniye.
Bu ek özelliklerde eklenme süresi boyunca o makinam 2gb ram kullanır.
Video boyutu büyüdükçe aynı oranda işlenme süresi artmıyor. Videoyap.com'a ait 60'dan fazla dedicated var. Bunların en küçüğü 16gb ram'lidir. ve Blade makinalarım 64gb ramlidir.
Şimdi sizlerin bana söylemesi daha doğru olur. Tek tuşla 250 adet x 300 mb videoya çerçeve aldığınızı varsayalım.
1.000 saniye x 250 adet = 250.000 saniye = buda 3 makinam 24 saat boyunca ekleme yapsa yine yetişemez. Tabiki videoyap serverları 60 tanesi çalışır 1 saatte ekler ama bu düşünceyle olursa yetişemez ve maliyetlerde yetişemez. Hadi ki bende bu işlemi sizin istediğiniz gibi yaptım sınırı 320mb a çıkardım. 250 video emri verince 1 saatte yüklemesi yerine 72 saatte yükledi bunu kabullenirmisiniz? Açık konuşayım bana bir ortalama maliyeti 16 TL'dir. Ben serverlarıma ayda 50.000-60.000 TL ücret ödüyorum. Siz yazarak videoyap MB sınırını zorlamak istiyorsunuz ama bu çok zor gerçekten. Belki ileride ekstra bir tarife eklerim bunu isteyenler ekstra 50 TL öder. 80mb yerine 300 mb'a çıkarırlar. Bunu kabul edecek 50 kişi ortaya çıksın önden ödemesini yapsın 1 günde söz çıkarırım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.