Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kanalınızı bota tanıtmak için gmail'e yönlenip şifre belirlediniz mi?

Kanalınızı bota tanıtmak için gmail'e yönlenip şifre belirlediniz mi?

herşeyi yaptım api fln aldım.Video ykleme yerinde öyle çıkıyor.

glzXAL.png

Şifre alırken oluşan farklı mail adresini de kopyalayıp bota girdiniz değilmi?

300 Civarı video attım 2 gün oldu fakat hepsinin başlığı Hala rakam . Düzelmeyecek mi hocam bu ?

herşeyi yaptım api fln aldım.Video ykleme yerinde öyle çıkıyor.

glzXAL.png

Alt kanal açıp sonra sildikten sonra ana kanalı kullanmaya çalıştığınızda bu problem meydana geliyor.

youtube apilerinden kaynaklı bir durummuş. O hesapta alt kanal açıp, ona ayrı şifre oluşturun onu kullanın.

[MENTION=2639]hamdialev[/MENTION] daha az önce aldım gmaili alt kanal açmadım ki ana kanal.
Önceden böyle bi sorun yoktu.

Web_Script'i bir önceki sayfada destek bölümündeki mesajlara bugün öğleden sonra dönüş yapacağını söylemiş. Kızıyla ilgili bir sağlık sorunu varmış ve şimdi iyi olduğunu yazmış buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

300 Civarı video attım 2 gün oldu fakat hepsinin başlığı Hala rakam . Düzelmeyecek mi hocam bu ?

kanala manuel kontrol yaptırın düzelir.

---------- Mesaj saat 16:02:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:01:18 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2639]hamdialev[/MENTION] daha az önce aldım gmaili alt kanal açmadım ki ana kanal.
Önceden böyle bi sorun yoktu.

kanalın şifresini değiştirip tekrardan izin ver yapın ...
bir de böyle deneyin..

bazı videolar 1 dk lık ama kanal takibinden veya kanal cek ten yapsak bile onlara %25 çerçeve yapmadığını görüyorum direk yüklüyor bazılarını da kesiyor 0.05 saniye 0.03 saniye olarak yüklüyor

Benimde sorunum bu;
Çerçeve yapmıyor ve süre kesmiyor. 5-6 dklık videolar tahminen en fazla 50-60 mb.
Süre kesip, çerçeve yapmadığı içinde ünleme çok takılıyorum

Merhaba arkadaşlar,

%50 ihtimalle bıyutu sınırı aşıyordur, %40 ihtimallede emri video bekleyenlere düşmeden önce o özelliği seçmenişsinizdir. %10 ihtimalde video mp4, .flv, .avi. mpeg ve .webm formatı dışında bir formata sahiptir. destekden video linki atın loglarına bakıp net cevap yazayım. Buradan videoyu görmeden net cevap vermem mümkün değil. Makina yapıyor işlemleri hata yapmışda olabilir. Ama genellikle özellik çıktıktan 2-3 gün sonra o özellikte hata payı kalmıyor. Yinede %100 hata yok demem mümkün değil. Çok çeşişkili yazdım;) siz destekden linki atın en iyisi;)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi açıklama yapılacak mı bakım falan mı var acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri