Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

nasıl yavaslık yok saat 11 den beri 350 tane video yükleyemedi bune ya illallah ettirdi

Kahramanlıklara ihtiyacımız yok çok şükür saygılı konuşmanı tavsiye ederim. Bot gayet iyi durumda sanırım bir tek sizde böyle bir şey oluşuyor. En ufak bir yavaşlamada buraya yazman ve yeni gelen üyelerin sanki bir sorun varmış algısına düşüp insanların satışına çok az bile olsa sekte vermek benim profosyonellik anlayışıma aykırı, kişisel tercih meselesi bunlar. Bu tarz konular uzamasın iyi forumlar tekrar.
hocam videoyapın 4 5 gün önceki durumuyla bugünkü durumu arasında fark var. en azından benim açımdan öyle. 250 videoyu 4 5 saatte eritiyodu. ama suan saat 15:18 hala bekleyen 25 video var. videoyapın standartı 4-5 saat ama. bu aralar biraz yavaslık oldugu belli.
hocamız bir kaç güne halleder diye düsünüyorum ama :) böyle sorunlar hiç kalıcı olmadı videoyapta

nasıl yavaslık yok saat 11 den beri 350 tane video yükleyemedi bune ya illallah ettirdi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]'nin ailevi sağlık problemleri var son 1 haftadır, problemi gördüğü zaman düzeltmek için hamle yapacaktır, isyeaan etmeyelim hemen :)

problemi bildirdik ilgilenecektir kısa sürede.

Aşırı bir yavaşlık gözüme çarpmadı atıyor normal şekilde videoları

arkadaşlar kanal ayarında ünlem geç sistemi mi normal sistem mi yapmalıyım hangisi iyi?

otomatik kanal cek bölümünde talimatini verdigim kanallarda 24 saattir video yüklenmemis. en kisa zamanda sorunun giderilecegini ümit ediyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]'nin ailevi sağlık problemleri var son 1 haftadır, problemi gördüğü zaman düzeltmek için hamle yapacaktır, isyeaan etmeyelim hemen :)

problemi bildirdik ilgilenecektir kısa sürede.

isyan olarak görme bunu da bizde mağduruz burda

yok herhangi bir anlaşmazlık saygısızlık değil söyledim sadece, tartışmıyoruz. Bot satışına çok şükür etkili katkılarımız oldu, genel bir ağırlık var yüklemede 2 gündür bunun sebebi de aşikar, sağlık sorunları var, dediğim gibi durumu bildiriyoruz sadece dikkat ettiysen uygun olduğunda ilgilenmesi için rica ediyoruz, benim kızdığım nokta ortada kötü niyet yokken durumu fırsat bilip prim yapma çabaları, uyarı yapmanı gerektirecek bir durum yok ki :) Tartışmayalım, kolay gelsin sana da :)

Hala sen tartışma istiyorsun neyse işi gücü var herkesin alex hadi keyfine bak :)

10 dk önce 150 ye yakın video atma işlemini baslattım . hala 1 tane bile atmadı (: Umarım düzelir

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Üstad önemli bir konu var destekten dün yazdım ama dönüş alamadım bi bakarmısınız

10 dk önce 150 ye yakın video atma işlemini baslattım . hala 1 tane bile atmadı (: Umarım düzelir

Aynı şekilde geceleri yavaş anlıyordum da gündüzleri de aynı hale geldi. Toplu videolar erimiyor. Ek server mı açacaksınız nasıl olacak bilmiyorum ama videolar çok uzun süre bekleme yapıyor. Attığım videoların da 1-2 dakikayı geçmediğini belirteyim.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] desteğe bakar mısınız hocam önemli bi konu vardı

Hocam bende dün gece 1 sularında kanal çekme baslattım hala 1 tane bile yüklemedi. Geçici sorundur umarım.

Kızınızın hasta olduğunu yeni okudum, ALLAH acil şifalar versin hocam. Her şeyden önce sağlık, biz bekleriz. Tekrardan geçmiş olsun.

arkadaşlar kanal çekmekte sıkıtı yaşıyorum. kanal çek diyorum bazen 2 tane videosu gözküyor bazen hiç çıkmıyor ben mi yapamıyorum acaba.:confused:

Merhaba toplu video emirlerinizi yavaş yükleme durumu mevcuttur. Geceye hepsi yüklenir. Kanalı komple çek emirlerinizide günlük yapar sistem. Kanal çek bölümünde bazı videolar çıkıyor sıkıntısı yaşayanlarda risksiz yerine hepsi seçeneğine tıklasın. Genel bir düzenleme mevcuttur. Artık günlük 3 milyon yükleniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri